Blogg Break!

Inlägget publicerades 2011-07-26
klockan 12:38:15
Ja jag har haft ett litet blogg break om ni inte har märkt det? ;) men det har varit så sjukt skönt och eftersom det har hänt så mycket under dessa veckor tänker jag inte änns försöka berätta allt eftersom jag säkert kommer glömma allt! ;) så därför gör jag inte det, ist tänker jag bara berätta att det nu är en vecka kvar till att jag flyttar till Malung. känns ganska så sjukt att jag snart flyttar hemmifrån men det är också ganska så skönt och eftersom jag har träffat så mycket nya kompisar i malung så kommer jag nog ha fullt hus ganska så ofta, men jag klagar inte ;) Men nu snart ska mamma och jag dra till falun o hämta en soffa så måste nog dra nu, så vi får väl se när vi hörs igen ;)

R.Ö.D

Inlägget publicerades 2011-07-08
klockan 12:17:49
Morsning korsning alla glada! Vet att jag har varit borta ett tag nu men jag har haft så mycket för mig att jag inte hunnit blogga! Har varit på både fysläger och fotbolls cup velket verkligen har tagit kol på mig! men nu får jag vila lite i två dagar innan jag drar iväg med fotbolls laget till Dalecarlia cup en vecka ska bli så sjukt kul!! så därför blir det inget bloggade på en vecka framöver!
Under denna vecka har jag desutom nästan bestämmt mig för att färga håret rött, eller ja rött och rött men lite mahogny röd men jag kan inte bestämma mig :s kan heller inte bestämma för vilken röd jag vill ha har kollat runt lite på googel och det är nog någon av dessa färger jag vill ha:
1.
2.
3.
4.
5.
någon av dessa komentera gärna vad ni tycker! själv tycker jag nog att dom bilderna med Ashley simpsons hårfärg är lite vääl rött men jag vet inte! ;)

Har tråkigt på jobbet!

Inlägget publicerades 2011-07-01
klockan 17:04:10

img_8650 (MMS)

Har tråkigt på jobbet!


Sista dagen!

Inlägget publicerades 2011-07-01
klockan 11:34:34
då var det dags att börja ladda inför sista dagen på jobbet innan jag tar två veckor ledigt! så himla skönt, dessa två veckor kommer nog bli väldigt bra och jag ser verkligen fram emot dom! Men nu ska jag nätshoppa lite så hörs vi kanske ikväll! :)

RSS 2.0