31 januari.

Inlägget publicerades 2012-01-31
klockan 18:15:40
Har precis smällt i mig lite mat Vart lax med nudlar idag, väldigt lätt lagad men också väldigt gott, kände att jag klunde unna mig det idag. Dagen har varit ganska så kämpig, känns väl sådär att hoppa runt på krockor. Men om man ska se något bra i det måste det ju vara att jag har då fått ett tränings pass för armarna ;) Imorgon sticker jag hem till sälen för att sedan på torsdag dra till stockholm och kolla vad det är för fel på knät. Hoppas bara att det inte är nå allvarligt så jag bara behöver vila. men först blir det i alla fall glass och mys!

Måndag morgon!

Inlägget publicerades 2012-01-30
klockan 09:53:13

Ja då var det måndag morgon igen då. Slipper dock skolan idag vilket gör den här dagen lite bättre, men det blir ju genast sämre igen bär jag inser att jag inte kan gå! Men eftersom jag är så himla rast lös kan jag absolut inte sitta still en hel dag, så ska nog se till att jag kan övertala mamma att vi ska åka och fika eller något senare idag ;) men först blir det frukost!


Hemma i Sälen.

Inlägget publicerades 2012-01-29
klockan 19:43:55
Har nu kommit hem till Sälen där jag kommer spendera natten och morgondagen. Har fortfarande väldigt ont i knät, så det känns bra att jag får vara hemma ett tag och bli lite om pysslad. Nu blir det te och macka.

Min vanliga otur!

Inlägget publicerades 2012-01-29
klockan 15:30:35

Ja dagens tävling blev väl inte speciellt lyckad den heller! Har precis åkt ifrån hudik där jag legat på akuten i 4 och en halv timme. Har förmodligen gjort något med nå ledband i knät, men de blir väl en resa till Stockholm senare i veckan så man får kolla upp det ordentligt! Nu ska jag försöka sova.


Dag 1 avklarad!

Inlägget publicerades 2012-01-28
klockan 16:40:03

Ja dag ett i Hassela gick väl inte riktigt som jag hade tänkt! Kör ut i Sveriges lättaste backen, hur lyckas jag?? Ja de var ju inte världens bästa dag med det är ju en dag imorgon också, så det är bara att ta nya tag!

Tog en lång promenad när vi kom tillbaka till vandrarhemmet. Verkligen hur skönt som helst!


Kaos!!

Inlägget publicerades 2012-01-27
klockan 17:31:14

Ja den här avresan blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. Började med att mamma glömde plånboken på kansliet när vi skulle hämta liftkortspengar så vi kunde inte åka handla, så vi fick vänta i en halv timme på att få tillbaka den! Sen bär vi väl kommer hem och har packat in alla grejer i bilen inser pappa att han tappat bort sin plånbok. Så i en och en halv timme sprang vi runt och letade efter den! Vart till och med ett besök till polisen, men vi hitta den tillslut och nu sitter vi i bilen, som pappa kör som om vi skulle vart med i en rally tävling. Men som man säger
"slutet gott allting gott"


Kläppen

Inlägget publicerades 2012-01-27
klockan 13:12:20

Sitter just nu och försöker hålla mig vaken på kläppens wärdshus, medans jag och Ludde väntar på att Lars ska komma och hämta oss. Har haft storslalom träning och det gick faktiskt riktigt bra idag! Så är riktigt taggad inför tävlingarna i Hassela i helgen, om jag nu kommer upp ur sängen imorgon bitti med min träningsvärk, men de ska bog gå det också;)


Mys!

Inlägget publicerades 2012-01-26
klockan 20:59:45
Avslutar Kvällen med chai thé och gossip girl, en perfekt kväll!

English

Inlägget publicerades 2012-01-26
klockan 09:56:29
Sitter just nu och har engelska och ska skriva en uppsatts på 300 ord om att djur också har känslor! Finns så sjukt mycket att skriva men får lixom inte ner det på pappret. Men vi har ju tre timmar engelska idag så jag ska nog hinna med ;) Men det är bara att fortsätta!

Kram!

Tufft!

Inlägget publicerades 2012-01-25
klockan 19:43:43

Hej hej. Ja för att summera denna dag har den nog varit både bra och dålig. Började med att vi åkte till Trysil för att köra lite SG gick väl både bra och dåligt så får väl säga att det gick helt ok. Efter att ha frysit ihjäl i några timmar drog vi hem för att sedan spela innebandy. Tycker verkligen att innebandy är skit kul, men när man spelar med bara killar kan det bli lite tufft. Känns som att jag drar ner hela jaget när jag är på plan, men vafan kul är det iaf ;) Nu har jag nyss ätit middag ska ska strax dra på mig lite mer kläder och dra ner och hämta tvätten som förmodligen är klar vid det här laget.

Kram!


School!

Inlägget publicerades 2012-01-24
klockan 10:44:20
Att man kan hata skolan så mycket även fast man knapt går i skolan fattar jag inte? men ändå gör jag det. idag har vi en lektion på hela dagen vilket gör att jag måste planera hela dagen eftersom jag vill få in ett cykel pass på en timme innan vi har våran lektion. sen har vi ett slalom pass ikväll också så jag måste verkligen göra det innnan lektionen också!. ja herregud vilket hektiskt liv jag lever! Men men nu blir det lunch iaf!

Hafjell!

Inlägget publicerades 2012-01-15
klockan 20:44:27
Framme i Hafjell för en vecka med bara fart, äntligen får man stå på lite riktiga skidor! doch blir det ju en SC tävling också så lär väl stå på slalom skidorna i ett åk i alla fall. Har nyss klämt i mig lite mat, som denna dag serverades av Mafi, och nu sitter jag o hackar tänder i i soffan. Väntar bara på att bussen med skidorna ska komma tillbaka så jag får sickla skidorna, så jag får krypa ner i sängen och ladda för morgondagen.

Pank

Inlägget publicerades 2012-01-11
klockan 20:09:15
Pank, inga pengar, slut i plånboken, no money.... ja jag tror ni fattar! att inte ha nå pengar när man är shoppingsugen, och nu menar jag verkligen über shoppingsugen!, är nog de värsta som finns, okej inte det värsta som finns. Men vill ha nya kläder jue! Men så e det om man vill ha pengar får man jobba och det orkar jag ju inte så då får jag väl skylla mig själv ;)

RSS 2.0