Gällivare!

Inlägget publicerades 2011-03-13
klockan 11:06:10
Jag då var det cirkus 9 h kvar då, Härligt!!! Aja man har ju iaf laddat ner lite filmer så jag får fördriva tiden med o kolla på dem ;-) Men veckan i gällivare kommer nog bli bra iaf, eller ja jag hoppas det iaf. Vi får väl se hur mycket bloggande det blir men det kanske blir ett eller två ;)
Men nu blir det en ny film, Mean girl 2 kanske ;)

hey!

Inlägget publicerades 2011-03-11
klockan 15:45:09
Ja nu har man ju inte bloggat ordetligt på ett tag igen, men det har varit mycket nu på slutet å jag har inte hunnit. Det har ju blivit något mobil inlägg iaf ;) Idag är det ju iaf Fredag o det är sjukt skönt! tycker veckorna går så himla fort nu mer man hinner ju inte med nånting. Snart står detväl inte på förän vi står på skolan med våra fin vagnar och har slutat skolan, usch det går för fort! :( Men men man får ta vara på dom här sista månaderna/månaden o ha kul!

På Sönda åker jag till Gällivare på YJSM så vi får se hur mycket bloggande det blir, men vi får se. Men nu måste jag gå ut i solen en stund så ha det bra!

Kram!

Hallo allerseits, bonjour tout le monde!, ...

Inlägget publicerades 2011-03-10
klockan 14:38:21

Hallo allerseits, bonjour tout le monde!, hello almal, hello hamı, hello everybody, hello sa lahat ng tao, Hola a todos, (hej allihopa!)


Haloj Haloj! Sitter just nu o har engelska...

Inlägget publicerades 2011-03-07
klockan 11:00:18

Haloj Haloj! Sitter just nu o har engelska med Fanny i ett grupprum, o jag fattar ingenting! Men de e väl inte så ovanligt ;) men nu ska jag fortsätta o försöka förstå ;) kramisen!


Tjenixen! De har varit en lång dag idag, ...

Inlägget publicerades 2011-03-06
klockan 17:51:36

Tjenixen! De har varit en lång dag idag, det började med att jag gick upp kl.04.00 för att åka till vasaloppsstarten o jobba där jag stod vid elit ledet o gjorde lite olika uppgifter. Efter starten drog vi hem o mamma o jag bytte snabbt om o satte oss i bilen igen o åkte till Borlänge för att hämta brorsan som var där o tävla. Nu sitter vi i bilen igen och har precis åkt förbi Vansbro där vi stannade till på godis affären, har aldrig varit in där så de var lite nytt ;), men nu sitter jag iaf o proppar i mig godis o jag kom precis på att jag har glömt att träna på läxan som jag har till imorgon :s Aja jag får rå plugga när jag kommer hem ;)


Va fan!

Inlägget publicerades 2011-03-04
klockan 22:55:58
Men nu får väl ändå sverige ta o ge sig! när våra motståndare inte änns längre får göra vad dom vill när man korsar mållinjen längre då e de fan sjukt!! Hela sverige är upprörda över att Northug bromsa och klev över mållinjen eftersom han var så överlägsen, men visst kan jagh hålla med om att han snudda lite vid linjen till arrogant när han prata med den svenska pressen efteråt, men herre gud säger jag bara!! Vi har ju gjort extakt samma sak själva på ett stort mästerskap t ex nu under alpina vm på parallellen då en av de svenska herrarna (kommer inte ihåg vem men det kvittar) var så överlägsen att han bromsa och vände sig om o körde baklänges över mållinjen, men då är det okej! o när vi vinner då kan ingen slå oss men när vi förlorar då skyller man på allt annat än att erkänna att man inte kan bättre o det gäller inte bara längd utan precis alla sporter i sverige, spelar ingen roll vilken!  De är väl bara att träna hårdare o köra ifrån dem nästa gång satt man kan göra lika dant?
Nej men Sverige är ett konflikt räddt meddelmåttigt allmänt överklassigt land så är det bara men ingen varken kan eller vill erkänna det! Jag blir bara så irriterad!
 Jag vart bara tvungen att få skriva av mig detta o jag hoppas att jag inte är den ändå som tycker så här!

P.S ni får ju nu inte tro att jag hatar sverige för det gör jag då verkligen inte! utan jag har bara lite åsikter ;) D.S

Lite ångerkänslor!

Inlägget publicerades 2011-03-04
klockan 16:58:06
Eftersom jag var i mora igår kunde jag ju inte låta bli att shoppa lite smått. köpte t ex en svart bikini från H&M i en "twist" modell som jag kallar det, hade tänkt mig köpa den aprikosa färgen men den fans bara i storlek 40 och 38 o de är ju lite för stort, så jag köpte den svarta men när jag går in på H&M en timme senare o kollar på lite andra saker ser jag att det ligger en aprikos färgad bikini i en strup låda långt i från där bikinisarna brukar ligga i just den storleken som jag vill ha, så jag blev väl lagomt irriterad o inte tänkte jag på att byta heller! -.- menmen jag får beställa den ist för det är ju ändå lååångt kvar innan sommaren kommer ;)
Slänger upp bilderna på bikinisarna ;)


Så klart!! Bara för att jag bestämde mig f...

Inlägget publicerades 2011-03-04
klockan 08:45:48

Så klart!! Bara för att jag bestämde mig för att åka upp på fjället o träna lite friåkning så e det den tråkigaste dan på hela lovet! Lyckat säger jag då -.- jag känner verkligen att oturen har valt mig! Men men så är det väl ;) får hoppas på att det inte blir så jätte kallt bara ;) men nu ska jag slänga på mig pjäxorna o dra mig ut i backen :)


Hello sweties! Just nu sitter jag på busse...

Inlägget publicerades 2011-03-03
klockan 07:40:47

Hello sweties! Just nu sitter jag på bussen på väg till Mora för att hämta mina linser, som tur var fick jag ju med mig Fanny, hade ju inte varit så kul o gå runt själv i Mora direkt ;) Buss resan kommer ju ju ta ett tag o vi kommer inte var framme förrän 5 över tio men de får man ta när man bor i en sån här håla;) Men de blir säkert ett till inlägg efter att jag har hämtat linserna men n får h det så bra så länge! :) kram!


London

Inlägget publicerades 2011-03-02
klockan 19:28:30
När jag hörde att vi kanske skulle åka till London i början av sommaren med lite släkt, förstod jag inte vad man skulle göra där liksom? då kan man ju lika gärna åka till typ stockholm (var nog inte på bästa humöret då heller) Men efter att jag har läst på Kenzas blogg om att hon nyss varit i London och att hon tycker att det är sjukt bra där, och nu på Tyras blogg att hon hälst av allt skulle vilja flytta till denna fantastiska stad kan man ju inte annat än att byta uppfattning! Vistt hade jag hällre åkt till typ New York, som för övrigt ligger på min lista på platser jag måste besöka innan jag dör ;) Men jag börja inse att London e nog inte så pjåkigt o nu gör jag inte annat än att verkligen hoppas på att det blir av!
Tänk va mycket man kan shoppa! det ändå negativa är väl att vi ska åka dit med kusinerna (det är nog orsaken till att vi inte åker på någon badsemester) för jag klara verkligen inte av dom! men eftersom det bara blir en helg hoppas jag att jag klarar mig ;)

Men jag litar på Kenza och Tyra o hoppas på att London kommer överträffa mina förväntningar ;)

Nu äntligen!

Inlägget publicerades 2011-03-02
klockan 18:20:21
Nu äntligen tror jag att det håller på att släppa! Sid åkningen har varit på botten nu ett väldigt långt tag, men jag tror äntligen att det är påväg uppåt. Men egentligen ska man väl inte ropa hej förän man vet helt säkert, men jag känner verkligenv på mig att det börjar komma tillbaka nu!

Men nog tjatat om min skidåkning. Imorgon åker jag och Fanny till Mora för att hämta mina linser o kanske hinna med att shoppa lite, tänkte att jag tar med henne eftersom att det inte blev något uppsala i veckan ;) Men det ska iaf bli hur skönt som hellst att äntligen så linser så jag kanske börjar se något när jag åker skidor ;) (o slippa dom obekväma glasögonen ;))
Men nu ska jag kopla in datorn i tv´n o kolla på lite film så ni får ha det så bra :)

Hejsan!

Inlägget publicerades 2011-03-01
klockan 21:25:19
hejsan, de blev inget inlägg igår för jag orkade verkligen inte skriva något när jag kom hem, men idag har jag iaf varit i Mora hos optikern för att fixa linser så på torsdag drar jag och Fanny till Mora för lite shopping och för att hämta hem mina efter längtade linser ;) Imorgon blir et förmodligen inget inlägg heller förutom om jag inte får för mig att skicka ett sms ;) Men nu ska jag lägga mig o kolla lite på film så får vi se om det blir något inlägg imorgon ;)


RSS 2.0