GOD JUL!

Inlägget publicerades 2011-12-24
klockan 21:31:58
God jul på er alla! hopas ni haft en lika bra jul som jag har haft! Nu blir det lite gossip girl och O.C tittande för min del :)



Tror ni jag gillar mössan och glasögonen? (glasögonen var dock egentligen ingen riktigt julklapp)



Nu var det jul, här i vårt hus...

Inlägget publicerades 2011-12-23
klockan 14:46:41

Ja jag kan väl inre riktigt hålla
Med rubriken eftersom det nu är +2 grader och duggar! Det är ju nu det ska vara 2 meter snö och ändå fortsätta snöa med sånna där stora härliga snöfligor... Eller? Nej de här är bara inte rätt! Vill ha min snö och jul känsla nu! Granen är i alla fall huggen (köpt) så får hoppas på att när man klär den ikväll att jul känslan infinner sig!:)


Jullov

Inlägget publicerades 2011-12-21
klockan 15:35:06

Efter en dag i Malung och en dag i Trysil tog jag mitt pick och pack och drog hem till Sälen för jullov! Jul känslan har inte riktigt infunnit sig än men den kommer nog ;) dagen har i alla fall inte erbjudit så mycket tog en liten sväng med voffsingen, som jag tror har saknat mig väldigt mycket, för mycket plats i sängen hade jag då inte inatt ;) nu har jag i alla fall ställt in fläsk pannkakan i ugnen och väntar på att den ska bli klar sen blir det en kvälls träning i lindvallen!


Malung!

Inlägget publicerades 2011-12-19
klockan 19:43:58
Då var man hemma i malung igen då. Bloggade inget igår för att för det första så var jag så besviken på mig själv efter dagens tävling och för det andra orkade jag ver kligen inte. Men nu är jag i alla fall hemma i malung och hade idag min sista skoldag innan ett välbehövligt jullov, blev dock bara en lektion idag. Asså skolan tar verkligen kål på mig! en lektion i veckan, hur i helvete tror dom att vi ska överleva denna belastning! Nej skämt o sido (som våran sämhällslärare säger) imorgon är det åkdag i trysil och sista dagen med skolan innan jag drar hem, kan verkligen inte fatta att det är Jul på Lördag och inte har man köpt några julklappar än :s Men det tar jag i veckan, men nu blir det lite varm chokland och en varm filt. Kram o puss o hej o allt

Dag 2!

Inlägget publicerades 2011-12-17
klockan 20:07:34
Ja då var dag två avklarad då! Kan väl inte säga att det gick så super bra idag heller men övre delen på både andra och första åket var riktigt bra och resten av åk två var faktiskt helt ok, så dagen var väl helt ok i alla fall. eftersom pappa var här idag och kolla så drog vi ner på byn efter tävlingen och åt en lunch innan han drog hem igen, vilket var mysigt eftersom vi inte så ofta gör något själva. Efter det drog jag ut i backen igen för att nöta lite friåknig och kolla lite på killarnas tävling med Emma Hansson. Så nu sitter jag helt död här framför datorn och funderar starkt på att gå och lägga mig men först blir det nog lite "Så mycket bättre".

Trött som ett as!

Inlägget publicerades 2011-12-16
klockan 20:24:07
Jag kan verkligen inte fatta varför jag är så trött, men det tar väl på krafterna att vara ute en hel dag. Så eftersom jag är så trött sumerar jag dagen med ett ord; hopplös. Och kryper ner i sängen

Funäsdalen!

Inlägget publicerades 2011-12-15
klockan 17:19:54
Då har man förflyttat sig från Hemsedal till Funäsdalen där vi nu ska spendera tre dagar. Eftersom jag har varit i Hemsedal (alltså norge för er som inte förstod) så har jag inte haft något internet och därför har jag inte kunnat blogga. Men om jag ska summera dagarna i Hemsedal så var det två dagar med SG och första dagen gick väl sådär, lyckades köra rakt in i en käpp och det resulterade i en blå slagen Greta och en 23 plats vilket inte var så bra. Andra dagen gick inte heller nå bra eftersom jag körde ur, men det är bara o ta med sig det possitiva (vilket inte var så mycket) och börja ladda inför tre GS tävlingar här i Funäs! Nu blir det mat och kanske lite wii spelande!

Inte riktigt min grej

Inlägget publicerades 2011-12-11
klockan 18:05:02
Hm.... Ja jag kan väl inte riktigt säga att det blev en repris av gårdagen, slalom är inte riktigt min grej! Och dessutom slog jag av en stav, vilket var väldigt dumt gjort eftersom jag inte änns gjorde det i banan utan utanför. Som tur är så drar jag till Hemsedal på tisdag för tävlings premiär och det bästa av allt är att det är SG, så nu jävlar ska jag köra! Men nu kallar middagen så jag får åka tillbaka till Malung i bra tid!

Ett Snöigt Sälen

Inlägget publicerades 2011-12-09
klockan 22:17:02
Då var man hemma i Sälen igen för en helg hemma. Släpptes av här hemma efter ett pass med slalom uppe i tandådalen med gymnasiet. Jävlar va med folka det är här uppe nu, inte trodde jag att det skulle vara det heller! Men backen var full med folk o inte blev de nå bättre av at det hade snöat så mycket heller eftersom alla hade så svårt att ta sig ner ;)

Jag kom i alla fall hem vid två då jag direkt gick ut o skotta bort all den snön som kommit nerer vid garaget så mamma och pappa slapp göra det när dem kom hem! ibland är man väl världens bästa dotter ;)

Nu sitter jag i soffan och har precis kollat på Idol finalen efter en god middag, men snart blir det säng dags och börja ladda för en dag i Trysil imorgon! :)

Nystart

Inlägget publicerades 2011-12-08
klockan 16:36:10
Kanske dags att börja skariva något snart? Känns som att jag varit lite borta från bloggen ett tag nu. Men det har varit fullt upp och bloggen har fått legat åt sidan ett tag. Men eftersom man ser att fler och fler börjar skaffa bloggar kanske man ska ta o börja skriva lite mer så kanske man får lite fler läsare, de högsta jag haft är ju ändå bara 12st (och det var bara under en dag) under mina nästan två år som bloggare. Men men det ska det bli ändring på, hoppas jag ;), så räkna med bättre uppdaterning från och med nu.

RSS 2.0