?

Inlägget publicerades 2011-09-04
klockan 13:22:01

Börjar detta inlägg med att säga att jag är hemma i Sälen, Okej och? tänker ni då, men efter som jag inte viste hur jag skulle börja detta inlägg börja jag så ;) Igår var i alla fall jag och mamma till Karlstad och gick på IKEA känns som att lägenheten börjar likna som att någon bor där nu, känns skönt. Fick även med mig en iPhone 4 och ett par skor hem känns ju heller inte så fel ;)
Om jag ska berätta lite om denna dag så ska jag snart dra till tjärnheden för att kolla när brorsan sparkar ölite boll sedan drar jag hem (känns lite konstigt att säga hem när man bara bott där två veckor) till malung igen. Men nu ska jag beställa hem lite kläder och börja packa lite, så hare gött


Dagarna går...

Inlägget publicerades 2011-09-02
klockan 15:13:08
Ja dagarna går, och man kan nog inta annat än att säga att dom bara rusar förbi! Har nu bott i malung i två veckor, eller ja jag har väl bara varit här i en vecka eftersom vi var i Stelvio en vecka, som förövrigt var väldigt bra! Men jag har haft det hur bra som hällst här börjar komma in i skolan och allt flyter på. Doch har det väl hännt lite grejer men dom tar jag inte upp här.
Snart går bussen hem till Sälen för en helg hemma för att bli lite om pysslad, jag och mamma ska desutom dra till Karlstad imorgon och shoppa lite och det känns ju inte helt fel ;) Men snart knackar nog Emelie på dörren så ska plocka ihop lite på golvet så man inte behöver simma fram bland alla kläder ;)

RSS 2.0