2

Inlägget publicerades 2010-11-28
klockan 20:08:39
Usch nu börjar nervositeten sprida sig lite väl fort i kroppen! :o tänk att jag ska göra min första FIS tävling imorgon och jag är den enda svenska 95-tjejen och ag börjar bli ganska så jätte nervös! ;) men det går nog bra hoppas jag ;)

Jag var ju på lucia kröning idag också föresten och det gick ju inte riktigt som jag ville men det är som det är inget man kan göra åt ;) Men nu ska jag kolla lite på gossip girl sen ska jag krypa ner i sängen och ladda för morgon dagen ha det gött! :)

Kram!

slänger upp en bild på oss lucia kandidater ;)

tjaoo

Inlägget publicerades 2010-11-28
klockan 12:03:44

tjaoo, Hejsan svejsan, tjenare, morsning korsning och tjena mittbena på er allihopa (typ 4 st ;P) har nyss kommit hem från 1½ halv kall timme på lindvallen, lite fin lir till tävlings premiären imorgon, det är sjukt skönt att man bara kan åka upp så här på morgonen och sen är man klar :)

Igår var jag ju iaf i borlänge med fanny och Ewe, det blev mycket  shopping, i allafall för min del tror nog att fanny o ewe började trötna på mig lite där ett tag ;), vi hade iaf väldigt kul spec. på vägen hem i bussen fick lite små kommentarer från dom bakom oss bara ;P

Men snart ska jag ta och fixa till mig lite för snart ä'r det ju lucia krönig så ni får önska mig lycka till ;)

Kram!




Förlåt

Inlägget publicerades 2010-11-26
klockan 15:24:33

Jag är väldigt ledsen för min dåliga uppdaterning men jag har haft så mycket för mig, Det har varit bal och jag har varit i väg på läger och bara haft allmänt mycket för mig. Men nu ska jag iaf försöka börja igen hoppas jag;). Men Balen var iaf jätte kul med mycket dans och trevligt folk :) Drog direkt från balen till vemdalen för träningsläger det var också väldigt kul faktiskt ;). jag hoppas att jag får lite bilder av Fanny imorgon från balen så ni får se lite för just nu har jag inga ;).

I morgon drar iaf jag, Fanny och Ewe till borlänge för lite shopping, bussen går tio i åtta så det blir ingen sovmorgon den här helgen heller eftersom jag ska upp o åka skidor kl.09.00 på söndag ;)

Men nej nu måste jag dra vi höres imorgon och då får ni förmodligen bilder oxå ;)

Kram!


Brrrrrr!!

Inlägget publicerades 2010-11-12
klockan 17:35:49
Brrrr va kallt det är, mina tår är blå och fingrarna vita och jag sitter inne, borde det vara så? Visst vintern är den bästa års tiden och allt men ibland blir det lite för kallt, o om jag tyckler att det är kallt nu? hur ska jag då klara resten av vintern? det här är ju bara början -.- men men det är bara och dra på sig varmare klöäder så löser sig allt ;) föresten så ska mamma beställa en canada gose (stavning?) åt mig nu i helgen men jag kan inte bestämma om jag ska ha en svart eller marin blå :/ hm... får nog börja fundera på det nu ;)

Det har iaf varit en ganska så lugn dag i skolan idag inte gjort så mycket och jag har då absolut inte lärt mig något;) men till skolan ska man iaf ;)

Nej nu ska jag gå och ta på mig lite mer kläder så får vi väl se om jag tinar upp ;)

Kram!


Halloj

Inlägget publicerades 2010-11-12
klockan 10:05:58
Hejsan alla glada, sitter just nu vid datorn i skolan, ska egentligen ha idrott men har för mycket hosta så jag skippa den idag ;)

Men nu måste jag medela till er alla som inte har varit inne på FB än idag. Man kan ha animerade smileysar på komentarerna och man kan skicka målade bilder till vanarndra, så jävla cooolt, nej vca fan inte onödig information där men skit samma tyckte det var lite coolt iaf ;)

Nej nu måste jag gå ha det brea ;)

Kram!

host*

Inlägget publicerades 2010-11-11
klockan 19:24:12
Ja det är just det jag sitter o gör just nu, hostar alltså;) usch det vill verkligen inte försvinna, känns som att halsen snart kommer att sprängas! Men man måste ju vara sjuk ibland också ;) Det kanske inte var jätte bra att gå utan mössa idag men va fan man dör ju inte ;P

Jag måste bara berätta att jag har fastnat för att spela let it be på piano, tycker att det skulle vara så sjukt kul att kunna spela, bara kunna börja spela på vilken låt som hellst. Jag avundas verkligen dom som kan bara så att ni vet ;P

Men nej nu ska jag nog gå och stoppa i mig en appelsin o se om det hjälper :)

Kram!

Bandy :D

Inlägget publicerades 2010-11-10
klockan 19:12:40

Denna dag har ju inte givit så mycket, ganska så tråkig faktiskt eller ja inte efter skolan men i skolan var det en ganska så värdelös dag.Verkligen en sån där dag som man bara skulle kunna hoppa över ;) Men efter skolan drog jag,Linnéa och Frida upp på bügelhoff för att sola lite, Det var första gången jag solade så det var lite läskigt men jag klarar det o det var så jävla skönt! ;) men sen drog jag iaf hem en sväng för att byta om sen drog jag på bandy. Det är verkligen sjukt kul o spela, jag kan ju inte direkt säga att jag är särskilt bra känner mig mäst som ett boll plank med tanke på alla bollar jag fick på mig ;P men det var jätte kul iaf, ganska så skönt att vara ensam tjej.

Nej det blev ett ganska så rörigt och konstigt inlägg iadag men skit samma man måste ju kunna skriva sånna ibland oxå ;) Men nej nu har jag inte tid att sitta här längre så ha det bra :)


Hur vet man att Tarzan var norrman?
-Han var ju apornas konung...
hahaha var bara tjungen, så jävla kul förutom att det tog mig typ 5 min att fatta den ;P

Kram!


Längesen

Inlägget publicerades 2010-11-07
klockan 21:12:59

Ja det var längesen jag skrev nu, men huvudsaken är ju att jag skriver överhuvudtaget ellehur ;)

sitter faktiskt just nu och lysnar just på Petters- längesen, en så sjukt bra låt egentligen ganska så gammal men det gör inget, det är verkligen en sån låt som gör att man börjar tänka, så himla fin!

Men jag ska väl berätta lite om vad denna vecka har bjudit på för det är väl ända det man har en blogg till eller? ;) det har iaf varit en EP-vecka i skolan så där har det väl inte hännt så mycket, men jag var ledig torsdag och fredag för att åka till Trysil för att åka skidor. Det blev två helt perfekta dagar med strålande sol och sten hårt underlag och sen fick jag ju träffa Anna också som jag inte har träffa på mycket länge och det var ju också bra ;).Igår blev det väl inte så mycket var på träning på morgonen i tandådalen och drog direkt från den till jobbet (duschade där ;P) det var faktiskt så lungt där trode att det skulle vara mer men det blev det inte ;) Tur ;)
Idag har det väl varit en lite mindre intresant dag så det behöver vi inte gå igenom så mycket ;)

föresten nu är det bara en vecka och tre dar kvar till balen! hjälp hur ska jag hinna med allt? jag har ju fullt med saker jag ska göra förutom att fixa saker till balen så det blir nog att uppoffra Bandyn den här måndagen och nästa men men det finns saker som är viktigare ;)

Nej nu ska jag inte tråka ut er något mer :) ha det så bra!

Kram!


RSS 2.0