Tjejkväll!

Inlägget publicerades 2011-10-29
klockan 17:35:33
halloj alla glada! Vad händer ikväll? själv ska jag på "tjej kväll" med Linnea, Linn, Frida och Stina har inte sett dessa tjejer på ja jag vet inte hur länge, för länge i alla fall. Startar kvällen med en dejt med linnea på Sportbaren eftersom dom andra tjejerna var så tråkiga o inte ville följa med. Sen fortsätter vi till bowlingen och bowlar en timme. Hoppas på en super kväll! Hoppas ni får en bra kväll!

Englichssssssss!

Inlägget publicerades 2011-10-26
klockan 10:51:13

Ja då har skolan börjat då! Vet egentligen inte vad jag ska skriva men vi sitter och har engelska just har gjort en fråga på en timme, känner mig väl inte så jätte duktig men va fan orkar verkligen inte. Spelar musik ist känns mycket trevligare! Men måste dra så
Over and out!!!


Då rullar vi hemåt!

Inlägget publicerades 2011-10-22
klockan 15:28:05

Efter 6 dagars skidåkning i hintertux drar vi nu hemåt. Har varit ett bra läger förutom att foten har strulat mer än vanligt, speciellt igår men dom hjälpte mig och på måndag får jag äntligen röntga den. Dagen idag här väl varit sådär, skidåkningen gick åt helvete och jag vågade inte gå på riktigt eftersom jag var rädd att foten skulle ge vika. Men nu har vi packat bussen som drar ikväll med all packning och sitter och väntar på lök bussen som vi åker med till memingen (München).


16 killar och jag!

Inlägget publicerades 2011-10-20
klockan 16:05:00
De e fan inte lätt att bo med 16 killar heller. Inte nog med att man får höra en massa sjuka grejer hela tiden, (som man kanske inte alltid skulle velat hört) Men det är också sjukt svårt att komma in i ett kill gäng som tjej. Visst är det kul, men jag känner mig ändå utanför till en viss del. Sen kanske inte jag är det som tar för mig till hundra % heller så lite kanske jag får skylla mig själv. Men hur som hellst är det svårt. Men det blir väl bättre med tiden antar jag. Men sen är det ju inte alla som får åka på läger själv med 16 killar heller ;)
Men jag ska väl ta mig en liten sväng och se vad killarna har för sig!

Trötter.

Inlägget publicerades 2011-10-19
klockan 18:08:06
Sjukt seg dag! Började med att jag var livrädd att gondolen skulle lossna och alla skulle dör för att det blåste så mycket. Sen fick jag ont i foten när vi körde i banan så då fick jag köra fritt i stället vilket var väldigt segt. Sen när vi väl skulle åka ner och äta fick jag ju som vanligt så o vänta i tio minuter på maten medans dom andra fick sin direkt. Fysen var också väldigt seg, och sjukt jobbig om inte annat. Så nu ligger jag helt död i sängen och har inte orkat dra mig till duschen vilket jag skulle ha gjort för minst en halv timme sen. Trött.se! Men jag måste nog faktist dra mig till duschen om jag ska våga visa mig på middagen ikväll!

Bjuder på denna!

Hintertux dag 2!

Inlägget publicerades 2011-10-18
klockan 15:28:14
Jahapp då var ännu en dag avklarad, och visst var det lika fint väder idag som igår. Det ska dock börja snöa imorgon så vi får väl se hur det blir, dom säger att det ska komma en halv meter, så om det var löst idag så så kommer det nog bli mer än löst imorgon. Men man ska väl kunna åka allt, right?
Bjuder på lite bilder imorgon om det blir lika fint väder annars kommer det nog upp snart.

Dags igen?

Inlägget publicerades 2011-10-17
klockan 18:09:17
Nej det kanske är dags igen att börja blogga? känns som att jag har varit borta ett tag nu. Och inte rokar jag berätta vad som hänt heller!
Vi kan väl börja med att berätta vad som händer just nu, eftersom jag just nu sitter i mitt egna tre bäddsrum efteren dag i backen i Hintertux. Dagen har väl varit helt okej om man ska prata om vädret, åkningen kan vi nog strunta i. Men eftersom det är första gången i en brant backen denna säsong kan jag väl inte förvänta mig något annat. V ihade även fys under eftermiddagen då jag ännu en gång lyckades tappa något, och denna gång var det inte liftkortet utan 10 euro! heregud det är fan hundra svenska kronor! jag är ju helt hopplös. Så jag tog mig en runda och kollade efter pengarna men inte fan hitta jag dom heller, så jag får väl klara mig utan mat en dag då ;)
Förutom mina bekymer kan jag ju också säga att jag är ensam tjej på detta läger. Det är alltså jag och 16 killar, man klagar väl inte men det hade ju varit lite roligare med en tjej i alla fall ;)
Eftersom tiden nu har tickat iväg en aning är det nog nu dags för mig att frächa till mig lite och sticka ner och käka.

RSS 2.0