Hemma.

Inlägget publicerades 2012-06-24
klockan 14:07:33
Har nu kommit hem från stugan där vi hade det väldigt trevligt med både god mat, goa människor och bårorientering. Märkte också nyss att inlägget som jag skrev innan jag åkte iväg till stugan försvann och lades aldrig upp på bloggen. Men där berättade jag iaf bara att jag skulle till stugan så det var väl inte så viktigt. Helgen erbjöd i alla fall en massa trevligheter och den blev ganska så lyckad även fast vädret inte var det bästa. Nu längtar jag efter dusch eftersom vattnet inte var så lockande med sina 13 grader sen är det packa som gäller för imorgon väntar borlänge!!
 
 

Glad midsommar!

Inlägget publicerades 2012-06-22
klockan 12:00:00
Glad midsommar på er hoppas ni har det bra och att solen skiner! Hörs på söndag igen!
 
 
 
 

Hårfärger hit och hårfärger dit!

Inlägget publicerades 2012-06-20
klockan 22:19:47
Har fått sån stor lust att färga håret igen, men denna gång vill jag färga det ljusare, lite solblekt. Dock finns det ju inga pengar för det just nu, så om någon skulle vilja sponsra mig med det säger jag inte nej, haha.Nnej men  skämt och sido jag verkligen hatar färgen som jag har på mitt hår just nu, den är licksom orange brun aktig och en utvext som heter duga. Så ja en hårfärgning hade ju inte suttit fel och inte om det vart innan peace & love heller, haha.
Nu ska jag åter gå till min film tittning (som alla andra kvällar denna vecka)
 
 
Den här färgen tycker jag är sjukt fin och skulle kunna tänka mig ha själv!
 

Whohoooo!

Inlägget publicerades 2012-06-20
klockan 20:20:51
 
 
 
 
Har fått tillbaka min egna laptop igen, eller ja den har börjat fungera igen. Så nu slipper jag den sega stationära datorn här hemma och jag kan vara inne på datorn när jag vill! Wohoo.
 
Såg även att dom ändrat här på blogg.se så när jag skulle skriva ett inlägg nu hade jag lite svårt att hitta mig fram, men jag lär mig väl snart!
Har varit i Mora idag också och myst runt lite på stan med mamma och lillebror och käkat glass nere vid vattnet, mysigt var det. Nu ska jag stoppa i mig lite kvälls fika sen blir det nog inte så mycket mer idag.
 
 

19 juni 2012

Inlägget publicerades 2012-06-19
klockan 18:07:59
image description
Ja jag har väl inte så mycket att säga om den här dagen heller tog sovmorgon imorse vilket var riktigt skönt. Drog sedan på gymmet en sväng och tränade lite. Sen har jag faktiskt sovit resten av dagen. Har varit en sån där slö dag idag då jag inte har orkat med någonting och umöret inte varit på top så att jag gick och la mig kändes som en bra idé. Men nu ska jag försöka piggna till lite för till middag väntar grillat och efter det ska jag ringa en saknad vän.

Min måndag!

Inlägget publicerades 2012-06-18
klockan 12:08:29
Ja min måndag kommer väl inte bjuda på så mycket. Ska snart dra iväg till gymmet och köra lite rehab sen blir det nog inge mer idag. Ganska så jätte tråkigt faktiskt! Har alltså inte så mycket att skriva om då mitt liv är ganska så tråkigt just för tillfället men jag ska försöka skriva så mycket som möjligt i alla fall.
Men nu är det dags att byta om och förflytta mig till gymmet.
image description

VIRUS!!!!

Inlägget publicerades 2012-06-17
klockan 22:10:19
Helvetes jävla skit också, har fått virus på min dator! Detta förstörde min kommande vecka. Hur ska jag klara mig utan min älskade dator? Nu måste jag ju gå in på den fasta datorn och den är så seg! Men men jag får väl klara mig i en vecka, världen går ju inte direkt under. Men det gör mig less!
Har iaf kommit hem från Uppsala/Stockholm som var en väldigt trevlig resa med mamma. Men nu väntar tre dagar här i Sälen sen ska det firas midsommar i stugan med gött folk. Sen är det Peace & Love satan vad jag längtar!
Men nu ska jag sätta mig i soffan och deppa lite. Ha det bra!
Eftersom jag har den andra datorn nu så kommer jag inte ha så mycket bilder då dom är så gamla men drar till med denna nu i alla fall från förra sommarn.

17 suger!

Inlägget publicerades 2012-06-16
klockan 21:21:47

Har kommit fram till att vara 17 år är helt åt helvete! Du får inte göra någonting, när du fyllde 16 fick du ju ändå börja köra moped och du sluta grundskolan mm. När du blir 18 så får du körkort du får gå in på krogen och du ses som vuxen och där är jag mittemellan, 17! En helt värdelös ålder! Deppigt...

Annars så har dagen varit bra fick med mig några riktiga kap bland annat dessa gröna leopard jeans som ni ser på bilden här nere och ett par rosa/lila shorts, båda från New Yorker. Imorgon drar vi oss hemåt igen men vi stannar i Valbo på vägen och går på Ikea och sen blir det nog lite mer shopping (måste ju passa på när man är iväg för en gångs skull) men nu ska jag fortsätta sukta efter Summerburst genom att titta på SVT2!


Stora bullar!

Inlägget publicerades 2012-06-16
klockan 12:43:39

Drar en fika på Linné i stans med mamma och jag har nog aldrig sätt så stora bullar!


Myskväll!

Inlägget publicerades 2012-06-15
klockan 21:01:30

Har det riktigt mysigt med mamma här i Uppsala. Vi har nyss ätit lite sushi och nu sitter vi framför tv'n med chips och glass. En riktig mamma dotter kväll. får även se om vi kanske stannar här till på söndag eftersom vi inte har något speciellt att göra hemma, men det visar sig imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det mer tv.


Stockholm

Inlägget publicerades 2012-06-15
klockan 13:50:41

Ja vi åkte då åt rätt håll! Stockholm bjuder på sommar värme och blå himmel, riktigt skönt. Är också väldigt skönt att det inte var något allvarligt med knät, utan jag har bara dragit upp den gamla skadan igen, så de är skönt :) har även hunnit med en lunch inne i stan på Tacobaren och träffat mammas kusin från Australien. Så nu ska vi åka till Uppsala och spendera natten där. Hade ju inte varit helt fel att stanna här i Stockholm på summerburst och lyssnat på David Guetta och kollat på snygga killar, haha. Men det får bli en till resa hit i sommar i stället. Men nu ska vi i alla fall dra oss till Uppsala så får vi se vad som händer där!


Capio Artro Clinic

Inlägget publicerades 2012-06-14
klockan 19:04:54

Alla dessa resor till Stockholm och Sofiahemmet börjar trötta ut mig, Men imorgon är det dags igen. Tidigt imorgon bitti sätter sig mamma och jag i bilen och styr skutan mot Stockholm för att kolla mitt pajjade knä.
På något sätt hoppas jag att det är något med knät så jag kan göra något åt det, men samtidigt vill jag ju självklart att det inte ska vara något. Men det är lika bra att åka dit utan förväntningar.
Undantaget imorgon är dock att vi inte bara är där över dagen utan när vi är klara på sofiahemmet drar mamma och jag till Uppsala och stannar där över natten, sen blir det nog tillbaka till Stockholm igen på lördag, men det visar sig.
Nu ska jag kolla lite mer på fotbollen och ta mig lite nyponsoppa, och sen blir det tidig säggång.

Puss!


Bild från i höstas!


Det går för fort!

Inlägget publicerades 2012-06-13
klockan 18:57:26



Åh herregud tiden går för fort, det var ju nyss snö ute och om en vecka är det midsommar! Nej nu är det dags att trycka på paus knappen. Fast å andra sidan så är ju P&L om en och en halv vecka och tills dess kan ju tiden gärna få gå fort men sen kan det ta stop.

Men nu känns sängen och en bra film som ett ganska så bra alternativ, men det hade ju inte varit helt fel med lite sällskap!

.....

Inlägget publicerades 2012-06-13
klockan 17:29:42

Hatar detta regniga väder och det gör mitt hår också!! Trodde inte jag kunde få så lockigt hår längre.


Trött på skrikande barn!

Inlägget publicerades 2012-06-12
klockan 18:35:25



Gaaaah va trött man blir på ungarna på fotbollsskolan, dom slåss, dom bråkar, dom skriker och lyssnar inte ett skit på vad man säger! Man blir ju helt slut i huvudet efter en dag med dessa ungar. Som tur är är det bara två dagar kvar sen är helvetet över, och tur är det då att man får pengar för mödan annars hade jag gett upp. Men men det är å det är, livet ligger ju inte direkt på topp för stunden!

Annars så har eftermiddagen bestätt av Avatar och nagelfix vilket jag verkligen behövde (avkopplingen alltså). men nu väntar middag och sen blir det nog en till film innan läggdags!

To many fucking idiots!

Inlägget publicerades 2012-06-11
klockan 19:35:54


Sommarlov

Inlägget publicerades 2012-06-10
klockan 16:16:42

Då var man hemma i Sälen igen och sommarlovet har startat på riktigt! Kan ju inte riktigt säga att jag känner den där riktiga sommarlovs känslan än, men den kommer väl den också! Fick även en väldigt bra nyhet på bussen på väg hem, när mamma sa att dom frågade om jag ville vara med som tränare på fotbolls skolan till veckan. Och självklart sa jag ja eftersom man får betalt, dock kan jag ju inte göra så mycket
Med mitt onda knä men ska på möte idag i alla fall och se vad jag ska göra! Nu ska jag hå och göra mig iordning för snart ska jag iväg och kolla när lillbrorsan spelar lite boll!

Har saknat dig min sötis!


Bad update!

Inlägget publicerades 2012-06-09
klockan 22:04:09
Har varit lite dålig uppdatering här ett tag nu, men det har ju varit studentveckan och grejer så jag har inte änns öppnat datorn annat än i skolan. Annars så har veckan varit så himla rolig! absolut den bästa veckan på hela året. Men det är ju också väldigt tråkigt att alla fyror som man lärt känna nu har lämnat gymnasiet och drar ut på andra äventyr, hoppas ju dock att man ses i backarna i vinter i alla fall!

Men nu har packningen börjat och imorgon drar jag hem till Sälen för sommarlov. Ska bli båda skönt och tråkigt, för om jag ska vara helt ärlig så vill jag inte ha sommarlov! Jag vill vara kvar här i malung med mina vänner och bara ha det skoj. Men sommarlov blir det och de ska bli den bästa sommar´n på länge, för det har jag bestämt!


Kommer sakna er!







I sommar kommer jag och hälsar på dig bästis ♥




Mys!

Inlägget publicerades 2012-06-03
klockan 22:04:11

Kör lite film mys med Linnsan eftersom vi inte har några killar att mysa med! Men det finkar det också ;)


Min söndag

Inlägget publicerades 2012-06-03
klockan 12:29:07

Ja då var det söndag igen, och en riktigt grå söndag! Vaknade faktiskt ganska tidigt imorse men låg kvar i sängen i några timmar, vilket var skönt. Hade en trevlig kväll igår med tjejerna som började med räkmiddag hos evve och Linn sen drog vi ut på byn och träffa lite folk. Blev ganska så sen hemgång men trevligt hade vi!

Nu har jag faktiskt tagit mig själv i kragen och dragit mig till backen för ett träningspass (måste ju bygga upp knät igen) så jag ska väl sätta mig på cykeln och dra igång!


Fuck you Juvass!

Inlägget publicerades 2012-06-01
klockan 11:05:01
Ja det vart ju inte så mycket juvass för min del. Sitter nu i Malung igen med ett ont knä och tycker synd om mig själv! Att jag alltid ska ha sådan otur. Dock är det inte så farligt denna gång (hoppas jag). Aja jag får väl sattsa på att hinna klart med skolan i stället då.Ska dra till skolan nu och rå plugga histora eftersom det är det sista jag har kvar i skolan, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, förmodligen ingenting eftersom jag har ont i knät men något ska jag nog hitta på!


RSS 2.0