Jag kommer fortfarande inte in på blogg.se...

Inlägget publicerades 2011-02-27
klockan 20:01:12

Jag kommer fortfarande inte in på blogg.se så jag kör ett till inlägg via sms ;) dagen idag har väl inte varit den bästa på länge, men jag börjar inse att jag har vänner som vill hjälpa mig o jag uppskattar dom enormt mycket!! Men jag hoppas på att morgon dagen blir bättre o jag ska väl snart sova så trött som jag är ;) Men nu blir det solsidan så ni får ha det så bra :) Puss<3


A bientot mon amour, oui? Sitter nu i Soll...

Inlägget publicerades 2011-02-26
klockan 20:52:56

A bientot mon amour, oui? Sitter nu i Sollefteå efter en mindre bra dag i Ö-vik, ramla i första åket så vi drog hit till sollesollefteå o tog några fri åk för att känna på backen lite ;) tänk att man kan känna sig lite som hemma när jag kommer hit st var ju ändå 12 år sen vi flyttade ;) just nu sitter jag iaf o kollar lite på tv o väntar på att pizzan ska komma ;) men jag ska väl snart gå o lägga mig o ladda inför Morgon dagen :) P.S blev ett sms inlägg eftersom jag inte kunde ta mig in på datorn ;) D.S


Chill

Inlägget publicerades 2011-02-25
klockan 20:01:29
sitter just nu i sängen på hotell rummet o chillar med datorn i knät. Tävlingen gick inte riktigt som väntat idag men jag tar det i morgon igen ;) när vi kom tillbaka till hotellet så gick pappsen o jag ut på stan o kollade lite, så nu har jag ett par nya jeans, en ny tröja o ett nytt skärp med mig hem, skadar ju aldrig med lite nya kläder ;) sedan drog vi på en kina restaurang o käkade o sen hade jag tänkt gå till solariumet som ligger under hotellet o sola mig lite, men då märker jag att dom håller på att byta ut alla solarium så det blev ingen solning :( men så är det ;) mina klänningar har iaf kommit från Nelly så när jag kommer hem ska jag se vilken jag ska ha ;) men nu ska jag lägga ner datorn o kolla lite på tv,

hare gott igelkott! ;)

Bilen!

Inlägget publicerades 2011-02-24
klockan 18:35:47
Sitter just nu i bilen påväg till Ö-vik, har kommit på att jag spenderar nog halva mitt liv med att åka bil :s inte bra asså tänk va mycket roligt man hade kunnat göra ist! men nu sittter jag iaf i bilen o vi har väl ca.2-3 timmar kvar, men jag ska nog sätta igång en film o försöka få tiden att gå lite fortare så får vi se om det blir något mer inlägg ikväll annars får ni ett imorgon :)

School!

Inlägget publicerades 2011-02-24
klockan 09:05:08
Sitter just nu i skolan och jobbar lite svenska, ska egentligen ha idrott men eftersom min ryggont inte vill gå över och jag knapt kan gå hoppar jag över idrotten idag. Så just nu skriver jag lite på boken o mig vilket inte är det lättaste, men jag ska fortsätta skriva lite och hoppas på att kreativiteten kommer snart ;)


bjuder på denna bild ;)

Schnyggt!

Inlägget publicerades 2011-02-23
klockan 19:14:06
Har precis beställt dessa snyggingar, o jag vet det är lite för tidigt att börja tänka på skolavslutning klänning nu men var rädd att dom skulle ta slut så jag gjorde en beställning så får vi se om det blir någon ;)





Hoppas ni ser något, blev lite små bilder ;)

Baby, I was born this way.

Inlägget publicerades 2011-02-23
klockan 16:33:40
hello! sorry för dålig uppatering, men jag inte så stor lust att skriva längre tråkigt nog o det dumma är ju att jag vet att om jag tar bort bloggen kommer jag ju ha en massa saker att skrivca om :s ja de e lite krongligt det här ;)

Var ju iaf som vanligt med Malung idag och träna och jag kan ju inte direkt säga att det gick bra, men så är det ibland ;) imorgon drar jag till Övik för att tävla lite och då hoppas jag att det kommer gå bättre, eller ja jag vet att det kommer att gå bättre ;) Men eftersom jag drar dit kanske det inte blir någon bloggning men jag tror nog att det kommer bi iaf ett ;)

nästa vecka är det sportlov och förmodligen blir det ett väldigt späckat schema eftersom att jag är borta på måndag o tävlar sen kanske jag ska till torsby o träna med dom sen ska jag hinna med att åka till uppsala i två dar med Fanny o sen hinna hem till Vasaloppet, men va fan bara man vill så går det ;)

Men nu ska jag inte tråka ut er nå mer utan säger tack o hej så kanske vi hörs imorgon eftersom det blir 5 h bilresa ;)

Kärlek!

Inlägget publicerades 2011-02-21
klockan 17:12:05
Nu tänker ju ni äntligen skriver hon, o jag det kan jag ju hålla med om men jag har faktiskt inte hunnit med (a) har ju varit på lite olika ställen mm och har då inte kunnat blogga men jag gör ju det nu, inte sant? ;)

Men jag har iaf gått o förälskat mig nu idag, och nej det är inte någon kille så kul ska ni inte få det ;), nej det är faktist lite kläder från Jofama by Kenzas ny vår kollektion. Jag är hellt såld, så sjuuuuukt snygga kläder, tur e det då att fanny och jag drar till Uppsala nästa vecka så jag kanske får med mig hem ett par shorts eller nått sånnt ;) lägger upp bilder på kläderna så ni får se ;)


LOVE!

Home!

Inlägget publicerades 2011-02-16
klockan 14:06:29
Eftersom jag är ledig på onsdagar och är med Malung skidgymnasium o tränara så var det tänkt att jag skulle det igad också. Men så blev det inte för dom hade tydligen tränat igår kväll ist för idag, så jag fick en privat träning men våran tränare Niklas. De kan ju inte bli bättre, för det första få man vara ledig från skolan o sen får man en hel bana för sig själv med egen tränare (som inte är min pappa ;)) och sen får man åka hem o vila hela dagen! ja de är nog de bästa som finns ;)

Nu sitter jag iaf i soffan och har precis kollat på VM o sverige tog brons i lag tävlingen! :D fan va bra!
Ska nog vila lite till sen skajag ta tag i lite läxor så jag inte ligger allt för efter.

Tja tja bloggen!!!!!!! Sitter nu och har t...

Inlägget publicerades 2011-02-15
klockan 14:49:53

Tja tja bloggen!!!!!!! Sitter nu och har tråk tyska men Linne'a, och jag fattar nada! O inte blir de bättre heller att man har en lärare som inte kan prata! Nej usch jag hatar tyska, Aja jag klarar nog av 20 min till,(hoppas jag:s)


Måste ju testa att skriva ett sms inlägg n...

Inlägget publicerades 2011-02-14
klockan 12:10:44

Måste ju testa att skriva ett sms inlägg nån gång, Så jag får hälsa alla en glad alla hjärtans-dag!!!! 


glömde...

Inlägget publicerades 2011-02-13
klockan 19:30:05
glömde säga att ni får inte glömma bort att det är alla hjärtans-dag imorgon! o hoppas ni får en bra dag med dem ni älskar! :D

heya!

Inlägget publicerades 2011-02-13
klockan 18:19:14
tjena mittbena sweeties! Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag känner att jag inte har haft tid, all plugg o träning har tagit upp tiden och så kommer det förmodligen att fortsätta men jag ska försöka skriva så mycket jag kan ;)

Vi har iaf gjort klart dom svenska nationella proven i veckan, och jag måste faktiskt erkänna att det kändes ganska så bra, men jag var lite nervös och det gick inte lika lätt som när vi har tränat på gamla prov men jag tror det gick bra ;)

Igår var jag och mamma uppe på fjället och kolla lite och självklart så hitta några sjukt snygga kläder! en tröja på Altityd på gallerian och två stycken tröjor/tunikor på sportshoppen på högis, men självklart så skulle det vara svinit dyrt allla kosta över 1000:- så nu måste jag bestämma mig vilken jag vill ha mest och det är svåååårt!! men men de blir säkert bra ;)

Men nu ska jag hoppa in i duschen o sen lägga mig i sängen med min one piece o kolla på några filmer, tror det blir Burlesque (stavning?) och Love and outher drugs.
jag är ju en av dom få som inte diggar Solsidan så himla mycket längre ;)

Kramis!

TRöTT

Inlägget publicerades 2011-02-05
klockan 17:38:44
Så sjukt trött så orkar inte skriva nå mer än den här raden idag, men vi får se om det blir nå mer imorgon ;)

-

Inlägget publicerades 2011-02-04
klockan 19:47:02
Var bara tvungen att visa den här sjukt snygga ringen som jag nu är kär i!!!!

Green!

Inlägget publicerades 2011-02-04
klockan 19:30:09
Ja då var det äntligen Fredag igen! det är alltid lika skönt med Fredag även fast man vet att det bara är två dagar av helgen och sen ska man till skolan igen. Men på Fredagar kan man verkligen känna att man är ledig, sen när lördagen kommer kan man ta det lungt men när söndagen kommer kommer ångesten tillbaka eftersom man vet att man(jag) inte har gjort varken läxor eller änns tänkt på skolan. Men hallå! man måste väl ha ett liv också eller?

Men nog om mina helg bekymmer imorgon drar jag och pappsen till funäsdalen för lite tävling, hoppas verkligen på att det kommer gå bra denna helg annars vet jag inte vad jag ska göra, men jga får börja med att tänka positivt det är alltid bra!
Jag har iaf börjat min uppladdning med att dra på mig min nya onepiece köpt en vitamin well, för att riktigt få vitamin kicken (yeh right... tänk att man kan lura på folk så mycket :s) och satt mig med datorn i knät och letat kläder. Jo jag vet det är inte riktigt den uppladdning som jag borde ha menmen ;)

Jag tänkte att jag avslutar inlägget med lite bilder på kläder som jag fastnade för under min uppladdning ;)



De var några av grejjerna jag hittade.
Jag hittade också en jätte fin klänning som jag skulle vilja ha på skolavslutningen, synd bara att den bara fanns i s/m och inte xs/s :(

Tillbaka! ;)

Inlägget publicerades 2011-02-03
klockan 18:37:06
Nu är jag tillbaka för en stund, får se hur länge det varar men en lite stund iaf hoppas jag ;)
Det har inte hänt så himla mycket och även fast det har hänt lite gran så orkar jag faktiskt inte ta upp det nu ;)

Jag nämde ju att jag beställde en onepiece här för ett tag sen, och den har nu äntligen kommit! :D finns bara ett minus med den och det är att det var inte ett sånnt där mjukt tyg innuti som jag trodde att det skulle vara ;) men annars är den sjukt snygg o jag ångrar verkligen inte att jag valde den här ;) (bild kommer längre ner)

Men nu tror jag att jag ska sätta på mig glasögonen mysa ner mig ännu mer i onepiecen, skruva upp volymen på musiken och börja träna på no´n som vi har till imorgon ;)

Lite smått o gott:

Jag (Bjuder lite på mig självo mitt gula ansikte;p)
 
Jag & Frida

Onepiecen ;D

Jag & Frida igen!

fick bli lite bilder eftersom jag inte varit inne på ett tag ;)

// Gretchen ;)

RSS 2.0