:o

Inlägget publicerades 2010-12-29
klockan 22:25:59
Just nu funderar jag starkt på att kopla in högtalarna i datorn, skruva upp volymen, väcka alla gamla gubbar och tanter på lilla byvägen med musiken och sedan skylla på någon annan!
Herregud, jag har blivit knäpp! jag tror inte att lov är bra för mig för jag klara inte av att vara hemma så här många dagar i rad! :o ni ser ju bara jag har blivit knäpp. Det är tur att vi åker till Vemdalen på måndag annars får jag spunk!
o ingen skickar några sms heller!! :o

Hahaha herregud! :p vad har det tagit åt mig? jag borde fan sova mer eller iaf ta mig ut och göra något förutom att träna, kanske träffa någon vore bra, men nej jag ska sitta här i min ensamhet o ruttna, haha nej nu ska jag försöka få tag i någon och jag skiter i hur sent det är för nu har jag umgänges abstinens ;P

Kram!

Tragiskt!

Inlägget publicerades 2010-12-29
klockan 13:38:04
Nyår närmar sig med storm steg och som vanligt ska jag väl sitta hemma o rutta och det är tragiskt, ja tragiskt e just vad det är. Man hör hur alla planarar kvällen och pratar om hur bra den kommer att bli, jag vill också kunna göra det, men nej då. Mitt tråkiga jag tänker bara sitta hemma med familjen och äta nån jävla anka och tänka på hur roligt alla andra har det! Men jag har bara mig själv att skylla så nu är det som det är ;)
Jag får väl skruva upp musiken på högsta volym och ha min egna lilla fest ;)

Nej nu såg jag precis att det har spruckit upp lite ute så jag tror jag tar mig en tur med vovsen



Kram!

film

Inlägget publicerades 2010-12-28
klockan 11:39:30
Gick upp kl.6 imorse för att åka upp på fjället o träna och det var lungt värt det ;) men nu sitter jag och kollar på Eclips, jag vet att jag är lite efter men jag har inte sätt den än så jag ska väl slänga ifrån mig datorn ett tag så hörs vi sen :)

Kram!

Lämnad

Inlägget publicerades 2010-12-26
klockan 13:36:18
 Jaha då har familjen lämnat mig ensam hemma utan ett ord, tror dom e på soptippen men dom kunde ju sagt att dom åkte iaf. Jag har precis kört ett magpass här hemma så nu e jag helt slut och om jag kör en situpps till spyr jag, kommer nog få en rejäl träningsvärk imorgon men så är det.

I kväll ska iaf jag mamma och edvin dra upp på fjället o kolla på Narnia, tror att filmen kommer att vara sådär men man får väl ställa upp ;)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så kanske det blir något mer inlägg ikväll

Kram!

Slår du till direkt eller?

Inlägget publicerades 2010-12-25
klockan 16:36:24
Har nyss kommit hem från fjället där jag och Linnéa har ätit på Mc Donalds och gått runt lite på Experium. Jag kollad lite på fundations också eftersom att jag inte har någon (a). Jag fick lite hjälp av en som jobbar där som tyckte att jag skulle ha en speciell "färg" o när hon har sminkat mig med den frågar hon om jag har en borste till den, o det har jag ju inte förstås;), så jag säger nej o då föreslår hon start paketet och säger priset 995:-!!!!! herregud säger jag bara:o de e sjukt mycket pengar, men jag tror iaf att jag köper fundationen eftersom jag har en liten borste här hemma så blir det ju iaf bara 470:- ;)

Men nu måste jag ha hjälp av er som läser och det är om jag ska köpa klipps till håret? (clip-ons/clip-ins hårförlängning) Jag är verkligen sugen på det och det har jag varit jätte länge men problemet är ju att jag måste färga håret i sånna fall och om jag färgar håret kommer jag ju typ aldrig få tillbaka min riktiga hår färg. Men jag kan ju altid tona håret och det tror jag att jag ska göra också men då kan jag inte köpa klipps :( så snälla hjälp mig med detta I-landsproblem ;)

Kram!

slänger upp en bild för att visa hur min hårfärg ser ut men håret ser rått färgat ut på den här bilden men egentligen skiftar det lite mer i färgerna än vad det gör på bilden så den är inte så rättvis ;)


Mellandagsrea

Inlägget publicerades 2010-12-25
klockan 11:47:58
Ja nu har mellan dags rean startat då. Jag är ju en sån där mninska som aldrig är iväg på någonting, så självklart har jag aldrig varit på mellan dags rea men jag är faktiskt väldigt sugen på att åka iväg på det nu! specielt eftersom jag fick ett present kort på H&M av morfar ;) Men det blir nog inget i år heller ;) Men vi åker ju till Vemdalen om en vecka så det kanske blir lite shopping då ;)


Ett annat problem som jag har just nu är att jag vet inte om jag ska färga håret? jag är jätte sugen på attgöra det men jag vet inte ;) Vi får väl se hur det blir ;)

Nej nu ska jag fortsätta poppa musik så får vi höras sen :)

Kram!

Döv?

Inlägget publicerades 2010-12-24
klockan 18:39:02
ja då var det julafton då ;) hoppas att ni har fått bra julklappar och att ni är nöjda över dem, jag är då väldigt nöjd med mina specielt med mina högtalare:D jag har altid velat ha ett par med ljud o det fick jag verkligen nu. Hela huset skakar o grannarna undrar nog vad vi gör här, men det bryr jag mig inte om ;) kommer förmodligen vara döv efter denna helg men va fan ;) jag har ju själv klart fått annat bra också men det orkar jag inte skriva om nu ;)
Men jag ska väl vara lite social med dom andra o spela lite kinekt med edvin (julklapp) så vi hörs förmodligen imorgon :)

Kram!

Sjukt bra ljud ;)

Tack!

Inlägget publicerades 2010-12-23
klockan 17:42:01

Jag borde börja med att tacka Fanny så jätte mycket för den ny headern, den blev super fin :) jag är verkligen nöjd!

Sen kanske man ska påpeka att det är julafton imorgon :D och jag kan då lugnt säga att det märks på byn, man får ju panik när man sätter foten innanför dörrarna på ICA. Jag fattar inte vad folk gör här egentligen?
Ja okej jag förstår att folk är här för att fira jul men kunde dom inte ha tagit lite mat med sig hemifrån ;)

Nej jag ska avsluta med God Jul & Gott Nytt år så ska jag gå och lägga mig i badet en stund ;)

Kram!


Lov :D

Inlägget publicerades 2010-12-22
klockan 12:03:11
Ja nu är det äntligen lov! o det är sjukt skönt, synd bara att lovet börjar med -35 graders kyla ;) men så är det ;)

Som ni märker var jag bara i skolan i två h i dag och under dom två timmarna har vi hunnit med att ha julavslutning och fått våra betyg, jag är faktiskt ganska så nöjd med mina betyg (konstigt)

Det blev ett kort inlägg men jag måste gå nu för jag ska till tandläkaren så ha det bra :)

Kram!

En dag kvar :)

Inlägget publicerades 2010-12-21
klockan 19:01:21
Ja nu e det bara en dag kvar i skolan, eller ja två timmar kvar i skolan ;). Ska bli så himla skönt att få lite lov för jag känner mig så sjukt skol trött -.-. Och sen är det ju julafton på fredag också och det gör ju det ännu bättre ;)

Just nu sitter jag och försöker komma på vilken färg jag ska måla naglarna i (i-landsproblem jag vet ;)) antingen blir det rött,gröngråaktigt rosa eller turkost. Jag tror jag har uteslutit turkost för det är inte så juligt men jag kommer fortfarande inte på vad jag ska ha ;).
Men jag ska ta tag i mitt problem nu så hörs vi imorgon igen :)

Kram!

JUL!

Inlägget publicerades 2010-12-19
klockan 19:38:02
Hej. Nu är jag hemma igen har varit hemma sen ca kl.5 eftersom det blev inställt idag oxå men så är det ibland man kan inte rå på vädret så är det bara, men det blev ju en tripp till Åre iaf så nu har jag sätt de också ;) Men det är synd att jag inte fick tävla eftersom det är långt kvar till nästa GS menmen

Nu börjar det kännas som jul iaf (eller ja nästan) grinchen har börjat visas på tv´n julgranen är pyntad, även fast jag tycker att man ska ta fram den dagen innan jul ;) och det är nästan bara en massa julprogram på tv´n och det bästa av allt det finns hur mycket snö som hellst :D jag har även köpt lite jul klappar men vad det är tar vi inte upp här eftersom det kan finnas personer som läser denna blogg som inte borde få veta det än ;)

Men nog pratat om jul i morgon så har vi friluftsdag i skolan så vi ska vara i kläppen och då har våran tränare varit så snäll att han har lovat att han ska sätta upp en slalom bana åt oss så att vi får träna vilket kommer att bli jätte kul! :D och sen får jag ju sov morgon också eftersom han kommer och hämtar mig kvart över 8 ;) sen när jag kommer hem drar jag direkt till bandyn o spelar lite och sen drar jag och familjen upp på gammelgården och käkar julbord som jag hoppas blir jätte gott, har ju hört att dom är väldigt bra så vi får hoppas på det bästa synd bara att det ska bli så himla mycket folk eftersom det är så litet där men så är det vi får trängas ;)
mennu ska jag lägga ifrån mig datorn en liten stund och umgås lite med dom andra i huset ;)

Kram!


OJ (a)

Inlägget publicerades 2010-12-18
klockan 18:06:57
ojdå det blev lite fel där men jag försöker igen så får ni leva med att det kommer samma inlägg igen för det skulle egentligen vara ett tidsinställt ;)

Tävling!

Inlägget publicerades 2010-12-18
klockan 18:04:28
Hej! Just nu hoppas jag iaf att jag är ute i backen o kör och förmodligen har vi redan kört första åket, som jag hoppas att har gått bra;) Tänkte iaf att jag kunde göra ett tidsinställt inlägg ifall att jag inte kommer att skriva något mer idag, jag kommer förmodligen inte skriva något mer imorgon heller eftersom vi har friluftsdag och sen bandy men vem vet det kanske blir ett inlägg i alla fall ;) men ni får önska mig lycka till så kanske vi hörs snart :)

Kram!

Åre

Inlägget publicerades 2010-12-18
klockan 17:59:57
Som jag skrev i förra inlägget så blev ju dagens tävling inställd så jag sov bort nästan hela dagen och sen drog jag och pappa till "torget" o gick runt där lite snabbt o då hitta jag one piece´s o det en lila i xs! :D så nu tjatar jag lite extra på pappa så hoppas att jag får en ;) Sen drog vi till Broken och åt lite, jag blev sjukt mätt kan jag ju säga så det var skönt att vi gick tillbaka;) Just nu sitter jag framför tv och kollar på Blues Brothers, inte den bästa filmen som finns kanske menmen;)

Nej nu ska jag ge datorn till pappa lite så kan kse vi hörs imorgon :)

Kram!

Tillbaka :D

Inlägget publicerades 2010-12-18
klockan 09:48:57
Äntligen är datorn tillbaka! :D så nu kommer jag förmodligen att blogga lite mer ;)

Nu är jag iaf i Åre o tävlar men tyvär så blev dagens tävling inställd pga. snöstorm så det är ju tråkigt men man får hoppas på att det blir bättre till imorgon ist :) jag ska nog gå ner i byn lite för o fördriva tiden lite ist ;)

Kram!


Långboll är det som gäller okej?!

Inlägget publicerades 2010-12-16
klockan 18:53:08
Hej. nuy har det tagit en sån där tid igen innan jag skriver men jag får tillbaka datorn imorgon så då ska jag skriva mer;)

vi har iaf bandyturnering i skolan nu, det går väl lite sådär för oss men behöver jag inte säga ni får se mer längre ner sen ;) Kan ju säga iaf att vi kommer nog vara den ända klassen i ungärdes historia som förlorat alla matcher i bandy sen sjuan, men vi van långbollen iaf och det är det som räknas ;)

Imorgon drar jag och pappis till Åre för lite tävlingar, det känns som att det kommer att gå bra så vi får hoppas på det ;) M,en nu ska jag dra och packa lirte så höres vi tommorow;)

Kram!

Hejsanhoppsan

Inlägget publicerades 2010-12-06
klockan 15:58:48
hello! nu har jag precis kommit hem från en dag uppe på fjället (ganska skönt att slippa skolan;)) har nu tränat två pass om dan i en vecka och två dar, men ingen har dött av det så man får inte klaga ;) Men nu måste jag sluta skriva måste skynda mig för pappa kommer snart och hämtar mig för jag ska upp på experium och bada o sen äta med reg. laget så vi får väl sen om det blir något inlägg imorgon ,kanske ett tidsinställt, men ha det bra så länge :)

Kram!


Hejsanhoppsan

Inlägget publicerades 2010-12-04
klockan 18:06:06
Hejsanhoppsan det har inte blivit så mycket bloggande på sistone men jag har hellt enkelt inte hunnit gå in på datan och det hjälper ju inte direkt att datorn e seg som en ......., så jag hoppas att jag skickar in datorn snart men som dom flesta som läser denna blogg och känner mig vet ju att jag har en lite ovana att stjuta upp saker och ting ;) men det händer nog någon gång i framtiden iaf ;)

Har varit på min första tävling för i vinter i måndags/tisdags o det blev väl inte riktigt den start på säsongen som jag hoppats på men så är det ibland ;) Har också haft prao hela veckan, eller ja prao och prao jag har varit hos pappa och han jobbar på lindvallen och det säger väl ett o annat, det har blivit en och annan sväng i backen på dagen ist ;) Men nu är det reg. läger här hemma i kalla sälen synd bara att alla andra 95,or är i funäs men dom flesta kommer ju på måndag igen ;)

Har fått en Award av moster här för några dagar sen, jag vet inte riktigt vad det betyder o vad man ska göra men jag kommer nog snart på det så kommer det väl upp ett inlägg om det hoppas jag ;)


Kram!


RSS 2.0