Popcorn

Inlägget publicerades 2010-10-31
klockan 20:11:11
mums! har precis gjort mig lite popocorn och ska sätta mig o kolla på gossip girl :) tog med mig lite till datorn o tänkte ta och äta det när jag kollade men det gick inte riktigt som planerat för nu e dom slut och jag har precis börjat kolla :S nej jag är då verkligen ingen spara det kan jag då säga ;) Nej nu måste jag sluta känner jag, blev ett ganska så kort inlägg men skit samma vi kanske hörs lite mer i veckan kanske inte eftersom min egna dotor e sönder och det tar typ en halv timme och logga in på den här så ha det bra så länge

Kram!

Vinter för bövulen!

Inlägget publicerades 2010-10-27
klockan 17:06:53

Sitter just nu och trycker i mig några pepperkakor och en manadarin, jag måste säga att det börjar verkligen närma sig jul nu, ja okej det är ungefär 8 veckor kvar men ändå! ;) och jag måste faktiskt erkänna att julmusten och pepperkakorna är ute i affärerna lite tidigt och jag har alltid sagt att man ska inte äta pepperkakor innan första advent men den här gången sket jag i det o köppte mig ett packet med peppearkakor som jag nu sitter o trycker i mig ;)

Men nog om det, Jag har precis varit och klippt mig blev ganska så njjöd iaf eller jo jag blev nöjd, klippte bort det slitnaste (stavning?) på topparna bara i klippte upp det lite mer gjorde jag inte men det är skönt att få bort lite grann ;) Men det värsta är att jag missa innebandyn! :( det var ju första dan idag och vi ska köra på måndagar och onsdagar tror jag om det inte blir något ändrat, Och då jävlar ska jag och Evelina visa killarna vart skåpet ska stå ;)

Nej nu måste jag gå puss och kram skumbanan ;)

Kram!


Hej

Inlägget publicerades 2010-10-24
klockan 20:28:06
Hej,

Idag har det varit en lugn dag, vaknade vid tio o gick direkt till tv´n för att kolla på herarna i slalom sen drog jag och brorsan i väg till ica för att köpa lite mat till kvällen o när jag kom hem så skrev jag klart min krönaika som jag inte blev så himla nöjd med men jag lämnar in den imorgon iaf ;) Det är iaf ungefär vad min dag ar bjudit på så jag har inte så mycket mer att skriva om mer än att det är skola imorgon o jag längtar då absolut inte ;)
Men nu måste jag sluta skriva o börja kolla på gossip girl så ha det bra :)

Kram!

Halloj alla glada

Inlägget publicerades 2010-10-22
klockan 20:06:59
Hej alla glada! idag är det äntligen fredag och e jag den ända som tycker att veckorna går fort?! jag tycker iaf att veckorna sjukt fort just nu, datumen bara flyger fram och snart ska vi väl börja träna till lucia också! ;) Appropå det så fick jag ett samtal idag där hon på andra sidan linjen frågade om jag hade lust att vara lucia kanditat i år, och det är klart att jag vill! Eftersom jag har varit med på lucia i kyrkan så länge jag kan minnas så måste jag bara vara med som kandidat så är det bara ;) Men hon skulle ia alla fall ringa lite senare om tid för fotografering o det står väl inte på för än det det börjar ringa ;)

Har nästan precis fixat naglarna lite o jag måste säga att jag har då aldrig haft så dåligt nagelack någon gång! jävligt dåligt var det måste jag säga. Köote ett svart och ett turkost när jag var i mora på lovet o dom sög!
jag köpte det turkosa eftersom det såg jätte finnt ut när man kolla på det, ganska så ljust o så men när jag skulle måla naglarna med ddet här om dagen så var det som att jag drog på vanligt geggig målar färg och mörkt var det också. Och det svarta målade jag med idag och det var iaf lite bättre men fortfarande inte bra. Och inte kunde man måla med genomskinligt lack ovanpå för då försvann det svarta! så jag säger bara köp inte: isadora wonder nail  Petrol Posh eller gothic black! men ni får ju vagöra själva men jag tycker att dom suger! ;)


Doften av mat slog mig precis från köket o jag blev plötsligt sjukt hungrig! det blir ost och skink sallad idag, ganska så skönt faktiskt att bara dra i sig en sallad ist för en stor portion av något mastigt så jag ska väl dra mig från datorn och dra och äta och titta lite på Idol

Kram!

Sugen

Inlägget publicerades 2010-10-20
klockan 19:16:21
Just nu är jag sjukt sugen på att dra på mig alla dom tjocka skid kläderna o dra ut i backen o bara åka åk på åk tills jag tar slut! längtar så sjukt mycke tills backarna öppna på fjället nu så de e hellt sjukt, men dom har iaf sprutat lite snö idag så det står nog inte på tills vi får börja åka ;) fick oxå reda på idag att det varfullt på österiks lägret som jag ville på så e lite ledsen för det men det är inget man kan göra åt så ;) Men nu ska jag sätta mig o kolla på 2 ½ men ett tag så ha det bra :)

Kram!

slänger upp en gammal höst bild på mig o Fanny :)

SNÖ!

Inlägget publicerades 2010-10-19
klockan 19:30:57
Jippey!!! årets första RIKTIGA snö ligger nu på marken och årets första snöbolls krig är nu avklarat :D Det var alltså alldeles vitt ute när man gick utanför hallen efter "bar" marks träningen, Men nu kan man inte riktigt säga att det är bar mark längre o det gillas stark!!!!

Asså finns det något jag älskar mer än snö? nej jag tror fan inte det ;) snöbolls krig, slalom träningar/tävlingar,
-20'c (om inte mer ;)) varma jackor mössor och vantar och allt som hör vintern till är det bästa o mysigaste som finns. Bara att se snö gör att man vill tända en brasa o lägga sig i soffan o mysa med någon man tycker om :)

Nej nu blev det mycket snö i detta inlägg också, och det är säkert många som stör sig på det men vem fan bryr sig ;) Men nu ska jag njuta av snön och träna ölite på engelska läxan till imorgon så ha de gött;)

Kram!


Gammal bild men jag älskar den :)


PIIIIIIIIP!!!!

Inlägget publicerades 2010-10-17
klockan 19:07:47

F A N !! va lack jag blir min dator har typ gått sönder :( jag får inte igång den den blir bara svart och självklart ska det hända när man behöver den som mäst! Tänk om den inte går att laga hur gör jag då jag kan ju lixom inte sitta vid den här datorn som jag sitter vid nu eftersom den är alltid bemannad av antingen pappa eller Edvin så det går inte :( Men jag ska väl försöka lämna in den på telia när dom öppna på fjället så ni får räkna med dålig uppdatering efetrsom den här datorn är så seg satt det ar en timme o gå in och vem orkar då bara gå in för att skriva ett lite inlägg? inte jag iaf ;) Men nog pratat om mina "stora" problem ;) kan ist berätta om min dag ;) har jobbat både idag och igår, ganska skönt att veta att man får över 1 000:- nästa månad ;) det var ganska så lugna dagar förutom att folk ska ha sånnt behöv av att komma o vilja ha mat tio minuter efter stängning -.- men eftersom vi är så snälla så lät vi dom äta sin mat i lugn och ro ;) Idag sprang jag hem efter jobbet oxå ganska så nöjd faktiskt ;) Nej gud nu hinner jag inte sitta här o skriva något mer börjar ju skolan imorgon igen o jag måste vara klar med både läsloggen och novellfrågorna! :o aaaa känns inte som att jag kommer att hinna speciellt inte eftersom man ska skriva en dikt om hopp :O men gud nu skrev ja ju ännu mer så hejdå ;)

Kram!


:)

Inlägget publicerades 2010-10-14
klockan 19:52:04
Hej allihopa :) Idag har det varit en ganska så slapp dag men jag har inte orkat så mkt heller eftersom att det inte blev en så tidig kväll igår heller eftersom att jag inte fick sova ;) men gick upp vid hal 11 iaf o sen gick jag till gymmet vid halv ett. Det var inte direkt det bästa passet jag har gjort men jag gick dit iaf ;) Min dag räddades oxå utav en lite små sak idag men den tar vi inte upp här ;) Nu sitter jag o kollar på halv 8 hos mig med datorn i knät och ska väl snart lägga ner den ett tag och vara lite social ;) får se om det blir något mer inlägg senare ikväll :)

Kram!

3 dagar

Inlägget publicerades 2010-10-13
klockan 22:36:18
Oj nu är det tre dagar sen jag blogga sist men jag har varken haft tid eller lust att gå in på datorn, men jag kan inte säga att min skrivar lust har försvunnit men jag har bara inte orkat gå in på datorn och sen har jag haft kompisrahär så då vill maj u liksom inte direkt sätta sig o skriva så det har blivit som det har blivit ;) men jag kan ju berätta lite kort om vad som har hännt sen sist. I måndas var jag o hämtade mina glasögon i mora och då var Amanda med så vi gick runt lite i affärer och hade det mysigt, i tisdags hade vi en personal aktivitet i malung där vi red islandshästar har inte ridit på flera år så det var skit kul så jag börjar bli sugen på att börja rida igen ;) sen när vi kom hem kom vi inte in i huset för att mamma hade råkat ta in nyckeln som vi brukar ha ute så vi fick ta av en dörr för att komma in men det funka det också ;) sen vid sju åkte vi upp till Olarsgården och åt god mat. Idag har jag inte gjort så mycket tog en liten fika med Stina på bullans vid halv tolv annars har jag mäst suttit hemma. Alltså har det inte hännt så mycket dom här dagarna förutom i tisdas då men annars har det inte hännt så mkt :) men jag ska väl inte tråka ut er i onödan men ett sånnt här lång inlägg så jag säger godnatt så får vi väl se om jag orkar sätta igång datorn imorgon ;)

Kram!

One Piece

Inlägget publicerades 2010-10-10
klockan 20:26:07

Gud vad jag blev sugen på att köpa en One Piece (mjukis overall) just nu dom ser så sjukt sköna ut och dom finns i så många härliga o fina färger synd bara att dom är så sjukt jävla dyra fr. ca. 1 200:- och uppåt men jag vill ha!! och jag tropr fan att jag ska köpa en men då måste jag ju bestämma mig för vad jag ska ha för färg och mönster eller om jag ska ha något mönster? ;) Men nog pratat om det imorgon åker jag mamma och edvin till mora för att hämta min glas ögon och kolla lite i affärer;) nej nu måste jag sluta för pappa börjar störa sig på ljudet från tangenterna så ha det bra ;)

Kram!


Jobb

Inlägget publicerades 2010-10-09
klockan 21:19:12
Blev en jobb dag idag från kl.12.00- ca.kl.17.00 det var ganska så mycket folk så blev ganska stressigt men jag hade ju iaf turen att Emilia var med mig o jobba så det var nog den roligaste jobb dan på länge tack för det Emilia :) Nu har jag precis ätit o nu sitter jag här o försöker att starta ett video samtal med amanda men det går inte riktigt som jag vill ;) men men ska försöka igen nu så ha det bra :)

Kram!

Sent

Inlägget publicerades 2010-10-08
klockan 23:13:34
Blir ett sent inlägg idag men vad gör det det är väl ändå inte så många som läser bloggen ;) fick iaf min känning igår e faktiskt nöjd med den :) den kunde ha varit lite längre men det funkar endå man går väl ändå inte och kolla på folks fötter hela kvällen ;)Jag har oxå tvingat med en klänning till Evelin hoppas att hon tyckte om den jag tror iaf att den skulle vara snygg på henne :) nej men det blev ett kort och sent inlägg idag får väl se om det blir något imorgon men ha det så bra så länge :)

Kram!

Fan

Inlägget publicerades 2010-10-06
klockan 14:43:23
Fan säger ja bara, hade engelska prov idag och det gick ju åt helvete! Har nog inte gjort ett sånnt dåligt prov på alla dom 2 ½ åren vi gått i ungärde! O det beror ju verkligen inte på att en viss person tog mina papper och jag fick inte tillbaka dom på hela dagen, och inte alls att jag blev dränkt av hallonsoda och sockerdricka nej inte alls, sånnt händer ju varje dag ;) men men man ska inte klaga på att man gör  ett dåligt prov jag har ju bara mig själv att skylla så ;)men har precis fått bort det sissta läsk klöaddet i håret och nu ska jag sätta på mig en ny tröjja sen bär det av mot malung med Emilia och Lisa eftersom våran sång lärare ville att vi skulle träna lite med dom i malung också så nu måste jag lägga ifrån mig datorn så får vi se om jag skriver något mer ikväll :)

Kram!

Foto i högsta hug

Inlägget publicerades 2010-10-04
klockan 21:05:47
Halloj på er slänger in en liten snabbis här har ju inte bloggat sen hm... när fan vare? asså fan jag är fan inte smart ibland asså och det har jag då fått höra ett antal gånger idag haha lite snått idiot förklarad bara ;) menmen man kan ju inte vara smart hela tiden man måste ju vila hjärnan någon gång ;) hade iaf skol foto idag gick väl så där måste jag säga, kände mig som en stel skylt docka på det enskilda fotot ;P Tog kompis kort med Amanda S också hoppas att det blev bra såg inte riktigt hur det blev ;) O spex foto har  vi imorgon också ! gud vad vi tar kort haha ska väl försöka slänga upp lite bilder imorgon och visa hur söta alla blev ;) blev inte så kort inlägg som jag trodde haha men fingrarna gick som trumpinnar så jag hängde bara med ;) men nu ska jag packa väskan till morgon dagens foto tagning och läsa lite på sv läxan så ha det gott igelkott ;)

Kram!

Häst

Inlägget publicerades 2010-10-02
klockan 16:32:52
Sitter just nu och trycker i mig häst och jobbar matte ;) Det blev faktiskt en sväng upp på fjället i alla fall ;) följde nämligen med brorsan för han ville upp och klippa sig och då är det väl bara att ställa upp så snäll som man är, så Edvin fick en gratis klippning och jag köpte en mössa för 400 spänn ;) men vi blev båda nöjda med våra "köp" hehe. Men nej nu ska jag fortsätta med matten så att jag inte ligger allt för mycket efter.

Kram!

Seg morgon

Inlägget publicerades 2010-10-02
klockan 11:03:13
Hej hej blev en tidig morgon idag kunde ju inte bestämma mig om jag ville upp på gallerian så därför gick jag upp vid 8 så att jag skulle hinna med bussen i fall att, men det blev inget för jag ville ju inte gå runt där själv och se ut som att jag inte har några kompisar i hela världen, så nej det blev inget för mig ;P Har iaf precis dragit i mig en äggmacka och mjölk och flingor så får vi väl se om pappa och brorsan snart kommer hem tror nog det ;) ska nog försöka få dom att åka och fika med mig på gallerian ;) men ha det bra så länge :)

Kram!

Yes!

Inlägget publicerades 2010-10-01
klockan 21:24:05

Yes då var det klart! :D Klänningen skickas efter helgen ;D Är så sjukt nöjd över att jag äntligen har bestämt mig det tog ett tag men nu är det äntligen klart och jag tror att jag kommer bli sjukt nöjd ;)

Måste bara tilläga att gamlingen på idol (Geir eller va fan han nu heter ;)) äger ju ut alla andra och det är fan coolt att han fortfarande följer sin bröm även fast många redan har gett upp sin dröm i hans ålder så jag vill bara säga GO GEIR!!!(om han nu heter så ;P)

Men hare gott igelkott ;P

Kram!


Tjo

Inlägget publicerades 2010-10-01
klockan 15:32:25
Tjo allihopa hoppas ni haft en bra dag för det kan man väl säga att jag också har haft eller ja det har väl varit en helt vanlig fredag men det har ju inte hännt något dåligt så ;)
nu ska jag iaf fixa naglarna lite så får vi se hur det blir sen blir förmodligen ett till inlägg senare ikväll men ha det så bra så länge :)

Kram!


RSS 2.0