Valborg.

Inlägget publicerades 2012-04-30
klockan 15:48:09

Hej på er. Hur är det med er? själv mår jag riktigt bra. fick en skön sovmorgon imorse och fick sova ut ordentligt!
Drog faktisk även till skolan ävan fast jag inte behövde och jobbade lite på histaria uppgiften, som gick, ja vad ska man säga, frammåt kanske? tack vare Linn som var min historia lärare idag ;)
Så nu sitter jag hemma i lägeheten och har precis fixat naglarna lite och ska börja byta om inför ett tränings pass sen får vi se vad kvällen bjuder på. Så jag hoppas att ni alla har en bra kväll :D


Sommarvärme!

Inlägget publicerades 2012-04-29
klockan 17:39:10

Äntligen har den riktiga sommar värmen kommit! Och skidsäsongen är över. Känns så konstigt att man för en vecka sedan satt i backen med skidkläderna på och nu sitter jag vid vattnet med bara shorts, ja ibland har man det bra! Dock så sägs de ju att det ska komma snö till nästa vecka, men jag hoppas att vi slipper de. Och imorgon är det ju även Valborg så vi får väl se vad som händer då, lutar mot att kvällen startar med lite grillning.


Workout!

Inlägget publicerades 2012-04-28
klockan 13:26:47

Nu jävlar ska magen bli platt till sommaren!
Beach 2012


Gustav Bar & Grill

Inlägget publicerades 2012-04-27
klockan 20:58:24
Nyss hemkommen från en middag med familjen på Gustav, vilket var trevligt. Nu sitter jag i soffan o tar det lugnt medans dom flästa är uppe på "ski och rock", men det känns helt okej ändå. Let´s Dance känns som ett bra val ikväll. Så jag önskar er alla en bra kväll och hoppas att ni inte mår allt för dåligt imorgon.

2012-04-27

Inlägget publicerades 2012-04-27
klockan 10:38:27

Huvudvärk och rygg ont, ja de var väl inte riktigt så jag ville att min fredag skulle starta men vad gör man? Efter min behandlig som jag fick för ryggen igår kanske det inte är så konstigt att jag har ont idag. Men jag ska väl försöka dra mig upp ur sängen i alla fall och göra mig lite frukost och stoppa i mig nån alvedon så kanske det blir bättre. Sen får dagen bli lugn.

Puss ♥



A while a go....

Inlägget publicerades 2012-04-26
klockan 17:35:13
Ja de var ett tag sen jag skrev nu, men bloggandet har inte varit så hög prioriterat nu på slutet, haft ganska så mycket för mig. Eller ja jag har helt enkelt inte haft lust att skriva något.

Annars då? Jo jag var hos en napprapat idag och kollat ryggen, vilket visade sig vara ganska bra att jag gjorde för någon nerv som låg i klämm var det då inte. Har även dragit igång med sången igen, kände mig lite halv rostig idag men det går framåt. Blir en konsert i slutet av Maj så får hoppas att man får lite publik. Belv även bestämt idag att jag stannar är i malung över valborg och hittar på något kul. Drar dock hem ikväll eller imorgon bitti för att jag ska klippa mig så vi får se när jag åker tillbaka. Just nu lutar det mest åt att jag åker imorgon bitti. Men nu ska naglarna få sig lite kärlek och ny färg sen får vi se vad huvudet säger.


Huvudvärk...

Inlägget publicerades 2012-04-16
klockan 21:45:18
och illamående, ja de e väl inte riktigt så man vill avsluta kvällen. Huvudvärken har dock hängt med mig hela dagen men jag drog mig i alla fall iväg på träningen och det resulterade i illamående. Därför har jag bara tagit det lungt under kvällen och druckit massor med vatten och nu ska jag krypa ner i sängen och avsluta med tredje avsnittet av alcatraz. ♥

Ännu en dag!

Inlägget publicerades 2012-04-14
klockan 17:52:02

Ännu en helt underbar dag i solen, och jag klagar inte. Satt på balkongen på gallerian en stund med mamma och hade det gött i solen med en latte och lite färg har jag nog fått i ansiktet i alla fall! Och just nu sitter jag hemma på altan med en tidning och steker, kan ju inte bli bättre!


Härliga väder!

Inlägget publicerades 2012-04-13
klockan 15:03:45
Äntligen har det sköna vårvädret kommit tillbaka, och man kan sitta ute i solen. Hela påsklovs veckan har de ju varit lite sisådär med vädret. Men nu sitter jag ute i solen med datorn och bara har det gött. En riktigt bra dag!


Godmorgon!

Inlägget publicerades 2012-04-13
klockan 11:25:23

Eller ja godmorgon o godmorgon det är väl god dag för min del. Har redan varit uppe på fjället och kört ett slalom pass, var faktiskt riktigt bra underlag så jag fick till några riktigt bra svängar! Nu ska jag göra mig lite lunch sen får vi se vad dagen erbjuder.


Chokladbollar?

Inlägget publicerades 2012-04-12
klockan 19:58:57
Vart plötsligt väldigt sugen på chokladbollar, eller ja söt sugen överhuvudtaget, behöver något sött att stoppa i magen! får nog se till att jag hittar något gott i skafferiet.
Annars då? jo dagen har väl varit hel ok! var ju och fika med Linnea, vi satt o prata i tre timmar om ingenting. Vi har väl en del och prata om när man inte träffats på länge. Imorgon får vi se vad som händer blir nog en skidsväng eller två på morgonen/förmiddan i alla fall sen får vi se vad kvällen erbjuder :)
Nu ska jag gå och rota i skafferiet!

Puss!


Bullans!

Inlägget publicerades 2012-04-12
klockan 14:14:37

Drar mig in till bullans nu för lite fikamed Linnea


Mys

Inlägget publicerades 2012-04-11
klockan 19:55:17

Efter en dag med regn är man ju inte på det bästa humöret och kraften vill inte riktigt infinna sig. Så därför ska jag nu hoppa ner i mys kläderna och slå igång en film tills jag somnar. En perfekt avslutning på en världelös dag!



Konstigt väder!

Inlägget publicerades 2012-04-11
klockan 14:59:14
Jag var så glad igår då man vaknade till den snö klädda marken, och att man fick ställa in träningen för att det hade kommit för mycket snö i mitten av april är väl ganska så otippat. Men bara på en natt har allt försvunnit igen,  i alla fall här nere i byn, och idag får vi ställa in träningen pga. att det är för kladdigt i backarna i stället. Ja kul är det då inte. Behöver dem här sista träningarna nu innan Ski Funtastic om jag ska lyckas med mitt mål, men som det ser ut nu får vi se hur det går med den saken. Men imorgon tar vi nya tag och hoppas på att en morgon träning ska funka.

Hunger Games

Inlägget publicerades 2012-04-11
klockan 00:14:09

God mitt i natten på er! Har precis kommit hem från fjället där jag och Malin har kollar på "Hunger Games" en sjukt bra och verkligen se värd film! Annars har dagen varit helt toppen, åkt skidor hela dagen i snöstormen med min älskade Malin och den kunde ju inte sluta bättre än med ett bio besök. Men Nu ska jag hoppa i sängen så får vi se vad dagen har att erbjuda!


Glad påsk!

Inlägget publicerades 2012-04-06
klockan 17:59:04

Är hemma i Sälen för påsklov som ni kanske förstår. Åkte ju hem redan i onsdags men åkte till Malung över dan igår för att gå i skolan. Idag har jag inte gjort så mycket tog det ganska lugnt på morgonen innan jag tog ett ganska annorlunda beslut för att vara mig och sprang upp till pappas jobb, var länge sen jag gjorde något så drygt och jag klara inte av att springa hela vägen uppför men de är absolut ett mål som jag ska klara av i sommar. Sen jag kom hem sen har jag bara tagit det lugnt, har både sovit och gråtit framför "Dear John" och nu ska jag valuta med ett avsnitt gossip girl innan mamma kommer hem!
Så jag önska alla en glad påsk och hoppas ni får en trevlig helg!


Lindvallen nästa

Inlägget publicerades 2012-04-04
klockan 08:37:07

On our way to lindvallen för en helt fantastisk åk dag i solen. Får hoppas på att åkningen stämmer också så kan det inte bli bättre!


deal whit your problem

Inlägget publicerades 2012-04-02
klockan 21:47:46
Men herregud! folk skriver stup i kvarten att livet är förstört efter man gjort slut med sitt ex, man mår dåligt för att man bråkar med någon på. Men herregud deal whit your problems istället för att skriva det på facebook, jag tror ju inte att det löser sig bara för att du skriver det där! Och jag tror absolut inte att du kommer över en kille snabbare bara för att du skriver några deppiga texter om att du har kommit över han på just facebook. Att sedan en person som nästan skriver mest börjar klaga på andra gör mig så irriterad.

Nej det jag ville säga är att ta tag i dina problem, facebook gör det inte åt dig!
 
En disslike knapp på detta!

Big Smile

Inlägget publicerades 2012-04-02
klockan 21:07:26
Äntligen har jag fått tillbaka min iPhone, men om jag tänker efter så har det ändå vart ganska så skönt att vara utan den ett tag, man blir licksom inte lika beroende av telefon just under den tiden vilket kan vara ganska skönt ibland. Men nu när jag har den igen så blir jag väl fast i iPhone träsket igen, men det gör inte så mycket ;)
Nu ska jag äta lite mat och värma mig lite.



Johanna ville köra bil!




Malung!

Inlägget publicerades 2012-04-01
klockan 21:03:23
Ja då var man väl tillbaka till malung igen, hade inte riktigt världens lust att åka hit denna gång men det är nog för att jag inte mår helt super. Förkylningen har alltså inte släppt så jag känner mig hängig hela tiden, har nog aldrig använt så mycket nässprej som jag gjort dom senaste dagarna. Hoppas verkligen att den släpper snart, ska väl försöka hjälpa till lite genom att hoppa i sängen nu, får se om jag somnar eller om det blir lite serier först.

Ha de gott!

RSS 2.0