Jobb!

Inlägget publicerades 2011-06-30
klockan 20:47:26
Är nu hem kommen från ännu ett jobbpass och har precis stoppat i mig lite rökt sik, sjukt gott!
Den här veckan har jag insätt att jag har väldigt lite sommar kläder, så därför blev jag väldigt sugen på lite internett shopping eftersom mamma inte ville åka iväg med mig o shoppa så därför har jag spenderat den mesta tiden efter jobbet med att leta kläder fast det värsta e ju att jag inte kan betala själv så jag får nog be mamma lite snällt o hoppas på att det snart kommer ett paket på posten ;) Men något som jag länge velat ha är ett par boots som jag kan använda både på sommaren och vintern dessa skor tyckte jag va väldigt fina men jag vet inte om jag vågar beställa, skulle vara tacksam av lite hjälp ;)

God morning!

Inlägget publicerades 2011-06-30
klockan 11:24:11
God morgon! eller ska man säga god dag? Jag gick iaf upp klockan nio imorse för att sedan gå ut o springa intevaller i 30 graders värme, Mår sjuk illa just nu och inte alls pepp för att åka till jobbet o stå inne i 34 grader men men vad gör man inte för lite pengar? ;) Så ska väl hoppa in i duschen o fixa mig lite sen far jag iväg på ännu ett 6 h pass på hamn cafeét! ;)

Härligt!

Inlägget publicerades 2011-06-29
klockan 21:53:59
Nu är sommaren här på riktigt, så himla skönt när man kan gå ut i shorts och linne utan att tänka på att ta med en kosta eller något ifall det börjar blåsa! Men något som drog ner lite på mitt glada humör nyss var att mamma berättade att det ska vara lika fint väder imorgon sen kommer regnet igen, JIPPIE! eller? Nej usch men får hoppas att solen tittar fram igen under alla tjocka moln speciellt hela vecka 28 då vi drar med fotbollslaget till Borlänge på Dalecarlia! Längtar som fan nu asså! :D Men nu tror jag att jag ska gå o hämta en bok o sätta mig ute i kvällssolen och lyssna på musiken från 7 rum och kök eller Trädgår´n som det heter nu som har smyg öppning idag!

FAN!!!!!

Inlägget publicerades 2011-06-29
klockan 12:19:38
Fan att jag ska vara så dum! Varför skulle jag vara så dum och boka upp hela sommarn med jobb?! jag är ledig en och en halv vecka på hela sommar lovet KUL! O jag kan ju inte direkt säga att jag tycker att det är särskilt kul att jobba heller -.- Fan jobbet och träningen har förstört mitt lov som jag trodde skulle bli det bästa på länge! Men vad ska jag göra, det är bara att dra mig upp på morgonen ut o springa o sen dra till jobbet för att sedan dra hem o sova, JIPPIE! Fan va neggativ jag är nu men usch va trött jag är på allting! Men fan jag ska fan ta vara på den tid då jag inte jobbar och göra något kul och vecka då vi e på dalecarlia ska fan bli den bästa på hela sommarn!!

Hm...

Inlägget publicerades 2011-06-23
klockan 19:58:37
såg nyss att mitt förra inlägg kanske inte var det lättaste att läsa ;) Kan ju säga att datorn inte riiktigt har velat som jag vill idag så detta blir sista ilägget för idag och för denna helg för imorgon drar vi till stugan för lite midsommar firande! hoppas på en trevlog helg utan spöregn och önskar er en Glad Midsommar! :D

.

Inlägget publicerades 2011-06-23
klockan 17:24:50
target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/94G0a5ZCtr1zzo827fKp0yFAQ31Vl9xj22gSt5SclGRYuOQouaTr.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=94G0a5ZCtr1zzo827fKp0yFAQ31Vl9xj22gSt5SclGRYuOQouaTr#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?"  target="_blank">Hjälp mig att vinna, <span style="text-decoration:underline;">rösta på min klänning här!</span></a></p></div>

Så NÖJD!

Inlägget publicerades 2011-06-23
klockan 12:26:52
Igår kom ju min nya bikini från Style By Tyra och jag är så himla nöjd älskar den verkligen och den sitter som en smäck! kommer deffinitvt beställa fler därifrån! :)
Ni får ursäkta den dåliga bilden!

Pappas kommentar när han såg den: Har du köpt en flagga?! ;o
Ja pappa jag har köpt en flagga! -.-
haha ;)

Intervaller!

Inlägget publicerades 2011-06-21
klockan 20:20:36
Har nog aldrig haft så ont när jag sprungit! fyfan va det brände i halsen och i bröstkorgen! Men det är så det ska vara för att man ska bli bättre! ;) därför tänker jag nu belöna mig själv med lite rabarberpaj och börja ladda för en timmes löpningen imorgon ;)

Tatuering!

Inlägget publicerades 2011-06-21
klockan 16:42:19
Har nu just nu snöat in mig på tatueringar o jag vill så himla gärna ha en! Pratade med mamma om det och hon hade inget emot det och egentligen kan hon väl inte ha det heller eftersom både hon och pappa har tatueringar ;)
Men då var det ju bara det ska va och vart? väljer mellan en snöflinga och en "musiknot" och om den ska sitta lite ovanför fotleden eller på insidan av handleden. Jag kan verkligen inte bestämma mig och det är så himla svårt att hitta en bra bild på en snöfliga så man vet undefär hur man vill ha det ;) Det är lättare med noten för den vet jag hur den ska se ut ;) Men ska väl be mamma om lite råd och tjata lite så får vi väl se hur det blir ;)

Lite fattigare!

Inlägget publicerades 2011-06-19
klockan 20:53:43
Denna bikini är nu inhandlad :D

:o

Inlägget publicerades 2011-06-19
klockan 20:22:11
Hej på er! är nu hem kommen från stockholm där vi varit i helgen hade det väldigt mysigt men dock ett väldigt tråkigt hotell om jag får säga det själv ;) men helgen avslutades iaf bra med en massage och en ny system kamera, kommer nog bli mycket bilder på bloggen fram över ;)
något som däremot inte har varit så bra är att min kära dator har dampat ihop igen :o Fan för datorer var nära att den hamna i papperskorgen igår men jag han hejda mnig innan ilskan tog över som tur var ;) Men eftersom den nu har gått sönder kommer det inte bli så mycket bloggande förän jag har lagat min eller köpt en ny! ;)
Men nu ska jag gå o trycka i mig lita mat ;)

Telefon jävel!

Inlägget publicerades 2011-06-17
klockan 11:35:33
Fan för den jäveln som ringde på hem telefonen för en timme sen och vägrade lägga på!! Jag vart ju tvungen att gå upp :o nej inte okej alltså! ;) hade lätt kunnat sova en stund till ;)

Denna vecka har det inte blivit så mycket bloggande, men det har inte varit världens lättaste vecka heller har gått från att må hyffsat bra till att må jätte dåligt. Jag vet inte vad det är för fel på min kropp men något är det så igår var jag till doktorn men dom hittade inget fel (som om jag inte redan viste det-.-) men jag fick iaf nå tabletter som jag skulle äta dagligen i två veckor.

Men nog om det! Idag drar jag och familjen till Stockholm för att spendera helgen där med kisunerna och morfar så förmodligen blir det inget bloggande men jag bloggar så fort jag har tid! :)

Regn.Regn.Regn.

Inlägget publicerades 2011-06-14
klockan 15:24:19
man brukar ju säga "efter regn kommer solsken", men här är det "efter regn kommer det ytterligare lite regn". Nej nu ska jag inte vara sånn för det har ju faktiskt varit jätte fint väder men nu är det bara grått o tråkigt ute :( Men Trotts spöregnet drog jag ut på ett intervall pass så jag kan känna mig lite duktig idag iaf ;) så nu är jag så blöt satt det rinner vatten från mig ;) Men nu ska jag nog hoppa i badkaret en sväng så jag inte blir sjuk igen ;)

Sommarlov!

Inlägget publicerades 2011-06-11
klockan 17:31:25
Ja då har sommarlovet startat, kan inte riktigt fatta det än men nu är det slut på nian! Och går kvällen var den sista med hela nian. Jag kommer sakna alla så sjukt mycket! vill inte gå ur nian :( Gårkvällen var också helt okej hade kunnat varit bättre om det bara varit nian men det är inget jag kan göra åt. Idag skulle jag kanske ha åkt till Malung där jag förmodligen hade träffat mer än halva klassen, men eftersom jag är så sjukt trött efter går dagen stannade jag hemma och körde ett fys pass ist. Men nu börjar det åska rejält så ska nog gå ur datorn eller iaf dra ut sladden ur väggen och kanske slå igång en film ;)

Nu jävlar!

Inlägget publicerades 2011-06-08
klockan 21:55:00
Nu jävlar har jag varit till vagnen o den är så sjuuuukt snygg!! Har även sponsrat med en disco kula, en blå ljusslinga och ett drapperi. Polisen var även där idag och han tyckte att den var jätte fin, han sa även att den var fina än limas, SÅ KÄNN PÅ DEN LIMINGAR! hehe ;) Missade tyvärr precis när dom testade ljudet, men hinner kanske dit en sväng imorgon också ;)

AJJJJJ!

Inlägget publicerades 2011-06-07
klockan 16:22:02
Då var man hemma efter en trevlig dag i Limedsforsen. Dagen började väl sådär med åska och skyfall men sedan klarna det upp och blev sjukt jävla jätte varmt, de var så kvavt att man knapt kunde andas :s Sedan drog jag, Linnea och Stina o sola på kiosken och sedan vidare till Ärån och tog årets första dopp, eller ja årets första dopp för mig o stina, och nu sitter jag här opch hgar nyss märkt att jag har brännt mig på axlarna och har en bränna efter både sport toppen och linnet, kan väl säga att det känns sådär just nu ;) eftersom jag har fått tillbaka min hosta så tror jag att jag skippar intervallerna idag, vill verkligen bli frisk nu orkar inte med det här längre det bara kommer tillbaka hela tiden :(

Klappat o klart!

Inlägget publicerades 2011-06-05
klockan 17:52:49
Då var allt förutom en brun kropp fixad till skolavslutningen för min del. Klänningen är insydd jag har fått mina skor som tyvär är lite stora så vi får fixa det på något sätt och jag har beställt rosor. Tänk snart är det slut och man kommer kanske inte träffa vissa människor som man nu kännt i tre år och det kommer bli den där pinsamma tystnaden om ett år när man hälsar på någon som man kännt sen man gick på dagis, men det är väl så det ska vara men det är lite sorgligt och jag tror inte att jag är redo att sluta Ungärde än... Men nu ska man inte deppa över det utan nu är det bara att börja tagga inför skolavslutningen som jag hoppas blir en fantastisk rolig dag! :D

Hem ljuva hem!

Inlägget publicerades 2011-06-03
klockan 21:33:56
Borta bra men hemma bäst brukar man väl säga? Har nu varit hemma i ca. 2,5h ganska så jätte skönt o vara hemma men jag hade kunnat varit kvar i Juvas en stund till.

Nu är det bara 2 dagar kvar!! så himla skönt men ändå så himla tråkigt! får hoppas på en sjukt rolig sista dag ist ;)
Kommer sakna alla så sjukt mycket!

RSS 2.0