Avfärd!

Inlägget publicerades 2011-05-29
klockan 10:07:29
Ja då var det snart dags för avfärd mot Juvas för första gången denna försäsong. Åker 13.00 från Malung men ska vara i malung kvart över tolv så jag ska slänga i mig lite lunch nu o packa det sista sen far jag iväg och slipper skolan i en vecka ;)

What are words?

Inlägget publicerades 2011-05-27
klockan 19:16:17

What are words if you don´t realy mean
them when you say them?

What are words - Chris Medina

sjukt bra låt, passar mitt humör ganska så perfekt just nu!


Confused!

Inlägget publicerades 2011-05-27
klockan 16:07:45
The minute you think of giving up, think of the
reason of why you hold on so long.



Så himla förvirrad ingenting hänger ihop, men det kanske ska va så? jag vet inte, men det är svårt att släppa iaf men att vara ifrån skolan ett tag kanske kan hjälpa.
Drar ju till Juvas på söndag kommer väl antagligen bli kul, men jag tvivlar lite. Imorgon är det match också så då ska vi väl kamma hem tre poäng till! ;)

School!

Inlägget publicerades 2011-05-26
klockan 07:05:49
Har precis stoppat i mig lite frukost och gjort mig klar för skolan, så snart sticker jag iväg till min näst sista "riktiga" skoldag i ungärde skola, ganska så tråkigt egentligen :( Oj nu vart klockan mycket, ses!

Brottom brottom!!

Inlägget publicerades 2011-05-25
klockan 15:02:23
sitter i slänger i mig maten just nu i ett ner osat hus! Lyckas inte så bra med min matlagning ;) Ska strax fixa iordning min fotbolls väska sen drar jag iväg till malung på fotografering och träning. så jag hinner inte skriva så mycket mer nu ;)

Konsert!

Inlägget publicerades 2011-05-24
klockan 22:02:11
Ligger nu i sängen helt utslagen, drog direkt från skolan till Transtrands kyrka där jag övade lite på min sång innan koserten som sedan hölls klockan sex, gick väl helt okej även fast jag slarvade bort mig lite ;) Sprang sedan hem från transtrand (lite stolt över mig själv faktiskt) så nu e jag helt slut! Tur att vi inte har nått prov till imorgon ;)
Men nu ska jag krypa ner i sängen innan tangentbordet blir en kudde ;)

:D

Inlägget publicerades 2011-05-23
klockan 21:32:13
eftersom jag har varit så sur och deppig nu (och är det fortfarande) så ska jag inte skriva mer än att mina skolavslutning skor som jag hade bestämt mig för kommer den 10 juni, dan då vi slutar skolan! :D så himla härligt! Det här gjorde verkligen min dag ännu bättre! :D
Men något som faktiskt var riktigt bra var att vi vann matchen idag 4-2 mot vansbro så jävla bra vi e!! :D nu jävlar kan inget stopa oss!

!!!

Inlägget publicerades 2011-05-23
klockan 17:03:41
Slalomen kan fan ta sig nånstans just nu!! Den jävla sporten bara förstör allting, den förstör mitt liv! Vem är det jag försöker lura egentligen? De e klart att jag aldrig kommer att lyckas, jag kan ju förfan inte änns träna! O inte blir det nå bättre av den här jävla fotbollen heller! Nej sport över huvudtaget kan ta sig nånstans!! Ja vet fan inte vad jag ska göra längre!

Deppig

Inlägget publicerades 2011-05-22
klockan 21:43:33
Fan att det ska vara så svårt! tänk om det hade kunnat varit lätt för en gångs skull, bara veta vad man vill, veta hur man känner och vad man tycker och tänker om saker och ting. Nej men va fan ska det vara lätt för? det är väl meningen att man ska tänka possitivt men jag klarar fan inte mer allt går bara åt skogen ingenting vill gå min väg och du gör det inte bättre! För en stund lyckas jag se att det tänds men lika snabbt slocknar det.
Fan vilket deppigt inlägg men jag vart tvungen att skriva av mig lite men det finns så mycket mer jag skulle vilja skriva men då blir det bara fel! så godnatt ni som orkat läsa detta!

Gymmet!

Inlägget publicerades 2011-05-22
klockan 16:37:19
Blev en sväng till gymmet och jag kan ju säga jag har aldrig varit så seg o trött i kroppen som jag var idag. O nu e det fan sjukt hur trött jag är håller på o däcka här framför tv´n, men det kan ju ha o göra med att jag inte har ätit så bra idag men nu har jag bett mamma göra lite korv med bröd till mig så jag klara mig en stund till ;)

Va konstigt! :o

Inlägget publicerades 2011-05-22
klockan 12:37:16

hej och godmorgon om man fortfarande kan säga så ;)vaknade för ungefär en halv timme sen, så himla skönt att få sova ut ibland. Igår var ju jag, Frida, Linn, Linnéa och Mathilda på bio och såg Pirates of Carabien 4, det dög väl kan väl inte säga att den var nå bättre än nån annan. Sen drog vi upp till slogboden och där var det väl inge ös direkt så vi drog hem ganska så tidigt, men sen blev det ju en ganska så sen kväll iaf ;)
Eftersom jag har varit sjuk i en vecka nu så har jag ju inte kunnat träna men idag ska jag försöka dra mig till gymmet och köra ett pass så ha det bra så länge!

föresten någon som har märkt att vi inte dog? De var ju verkligen jäääätte konstigt!!!!


Medicin

Inlägget publicerades 2011-05-19
klockan 20:08:53
Sitter o tjockar i mig medicin (läs godis) för att försöka dämpa snuvan lite ;) mådde ju inte alls bra igår i skolan men jag kämpa mig igenom dagen men när jag kom hem däcka jag direkt i soffan, jag hade alltså feber så det blev varken träning eller fotboll för min del. Drog till skolan iadg iaf även fast jag kände att jag inte mådde nå bra och det resulterade i att jag drog hem med den tidiga bussen, fick ju lite gjort i skolan iaf ;) Men i morgon ska jag till skolan! har prov och sen är det kort dag så det klarar jag ;) Blir ju kanske bio ïmorgon också om det nu inte är så att Frida hellre vill till Näset men det visar sig ;)

Allt....

Inlägget publicerades 2011-05-16
klockan 20:58:01

Ja jag har ju inte riktigt bloggat på ett tag nu, men jag har verkligen inte orkat!! e så sjukt trött hela tiden och mitt liv är väl inte det bästa just nu, det är mycket i skolan det är träning varje dag plus fotboll och inget vill gå min väg. Året började verkligen bra, men nu går det bara utför men jag hoppas verkligen att det vänder snart för jag orkar inte mer, det är bara för mycket just nu så därför kanske det inte blir så mycket bloggning under dom närmasta veckorna men det kommer förmodligen bli något.

Men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig så jag kommer upp imorgon igen. Och hoppas på att dagen blir okej.


17 dagar kvar!

Inlägget publicerades 2011-05-10
klockan 17:10:43
insåg idag att jag bara har 17 dagar kvar i skolan, huuuur skönt?! Men i nästa sekund inser jag också att det kommer inte bli nå lätta 17 dagar heller, hur mycket som hellst ska bli klart i skolan och jag känner att det inte kommer att gå så skol trött som jag är, och jag kan ju inte direkt säga tt jag har brytt mig så jävla mycket om skolan tidigare i nian,  så hur ska det då gå nu? aja jag får väl kämpa mig igenom det här och bara tänka på hur lite jag har kvar :)
Resten av dennadag ska jag iaf bara njuta för det här är sista dagen av mitt förra liv, om man nu kan säga så? För imorgon börjar allvaret! vila var 7 dag och sten hård träning, jippie!! eller?

Herregud!

Inlägget publicerades 2011-05-09
klockan 18:13:33
Ja då var man hemma från ännu en dag i Malung, känns som att jag har varit där ganska så mycket på slutet men det är väl bara att vänja sig antar jag ;) som sagt var jag ju iaf i Malung hela dan idag o hade lite information och genom gång inför gymnasiet, så nu sitter jag med mitt tränings schema framför mig och jag håller redan på att svimma, vila en dag i veckan fram till att vi börjar skolan i höst puls att jag har både fotbollsträning och fotbolls match och jobb, nä fyfan säger jag bara, men va fan det är bara o bita i!! Och förmodligen kan jag inte vara med på dalekarlia cup (stavning?) heller men så är det. Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen en stund och sen äta upp mig lite så vi höres!

Fotboll!

Inlägget publicerades 2011-05-08
klockan 13:02:43
Hej hej! hur är det med er idag? med mig är det bara bra, börjar bli lite små förkyld men jag hoppas att det släpper.
Kvällen igår blev bra tillslut efter lite om och men, men det slutade iaf med att vi satt i en slog bod högs upp i skogen och hade trevligt. Idag är det iaf serie start i fotbollen och jag ska väl vara med på ett hörn i fall dom behöver någon avbytare, spelar ju med 96/97 idag men jag ska väl snart börja spela med damlaget.
eftersom vi ska till malung o spela så kommer jag väl försöka gömma mig lite men jag hoppas att det går bra ;)

Lördag!

Inlägget publicerades 2011-05-07
klockan 15:03:04
Ja då var det lördag igen, Vaknade kl.5 imorse av att jag fick ett sms av linnea, kan ju säga tt jag inte var så jätte imponerad av henne då ;) Men jag soman m iaf och sen gick jag upp åt lite frukost o sen gick till gymmet och nu sitter jag hemma hos amanda! Vet inte riktigt hur länge jag ska vara här men det blir nog en stund till och sen får vi se vad kvllen bjuder på :)

jobb, lägenhet och mat!

Inlägget publicerades 2011-05-06
klockan 15:53:42
Drog direkt från skolan upp på Experium för att prata om sommarjobb, och det blir att jobba på hamncafét skutan i sommar, kommer nog bli ganska nice faktiskt och jag hoppas att det blir roligare där än på cafét på gallerian men det visar sig ;) nu sitter jag iaf och väntar på att mammsen ska komma hem så vi kan sticka till Malung och kolla på lägenhet och sen blir det direkt därifrån till några kompisar som bor i Malung och käka middag. Had faktiskt jätte gärna stannat hemma och dragit Amanda med mig men nu blev det ju såhär, men om vi kommer hem tidigt kanske vi kan svänga förbi o hämta upp henne (hoppas på det) Men förmodligen blir vi väl kvar i malung ganska så länge :(
Men nu ska jag byta om lite så hörs vi sen :)

Mandus!!

Inlägget publicerades 2011-05-05
klockan 16:35:13
Tjoo! sitter just nu hos Mandus och vi ska snart åka till malung på fotbolls träning, har väl inte så stor lust att åka egentligen men vart väl lov och göra det iaf ;) Men ska väl dra nu see you later! ;D

13!

Inlägget publicerades 2011-05-04
klockan 20:40:19
Ja bättre sent än aldrig brukar man säga va? Men nu kommer iaf lite bilder på kläderna jag köpte när jag och Fanny var i uppsala. Tretton saker tror jag det blev ;) (Ni får ursäkta kvalliteten på bilderna, mobil bilder)

Oversize shorta från BikBok



Brun "Mocka" shorta från H&M (Dock väldigt skrynkligt eftersom det inte går att stryka)



Vitt Linne från Vila



Jeans från Vero Moda



Svarta jeans med högmidja och dragkejda i bak från Vero Moda



Brun stor väska från H&M



Linne med djuprygg från monki



En gul BH från Lindex, halsband med fjäder från Gina Tricot, Saltvatten spray från phc och mascara från maxfactor.



Cream färgat linne/blus från Gina Tricot



Matematik för hela slanten!

Inlägget publicerades 2011-05-04
klockan 19:01:29
Ja var det inte nationellt prov imorgo nigen då? jo visst var det så, så nu sitter jag o pluggar matte för hela slanten, eller ja man avbryter väl ibland för att kolla fejjsan men det behöver vi ju egentligen inte tala om ;)

Annars har dagen varit ganska så chill, dagen i skolan gick faktiskt väldigt fort! och det var tanken att jag skulle åka till malung på fotbolls träning men stanna hemma o gick på gymmet och plugga ist ;)
Efter att jag har pluggat lite ska jag avbryta en snabbis och göra Stina lite glad, har nämligen lovat att läga ut lite bilder på det jag köpte när jag var i uppsala så det kommer ett inlägg lite senare med det :)
Men nu ska jag fortsätta plugga en stund! :)

.

Inlägget publicerades 2011-05-03
klockan 16:24:39
Ja då var jag tillbaka, har inte haft någon lust att blogga nu under helgen så jag skippade det men jag slänger in en snabbis nu för ska på dommar utbildning snart så jag ska slänga i mig lite mat och kolla om jag får någon skjuts eller om jag får cykla dit. Så det var väl allt för nu så får vi se när vi hörs nästa gång ;)

Söndag.

Inlägget publicerades 2011-05-01
klockan 16:37:36
Ja då var jag hemma igen då, hade en riktigt trevlig kväll igår hos Fanny med många skratt. Visst hade jag kanske velat vara där alla andra var och det hade inte skadat om någon hade hämtat mig och och så klart Fanny och Evelin också, men jag hade jätte kul hos Fanny o jag hoppas att att det blir fler gånger!

Nu borde jag egentligen plugga lite matte och jag ska nog faktiskt ta tag i det och göra det också för det är fan nationellt prov på torsdag och jag kan ingenting! :s
Så jag ska nog göra det nu sen ikväll blir det grillat o sen kanske jag avslutar dagen med en kvällspromenad, har gjort det nu några dagar på lovet och det är så himla skönt!
Men ha det bra så länge!

Pussen!

RSS 2.0