Dåligt blogg humör

Inlägget publicerades 2011-01-18
klockan 09:45:23
Ja de är precis vad jag har nu, dåligt blogg humör! och inte har jag något att skriva om heller, så nu ett tag kommer det vara ganska så dålig uppdatering här. Men jag ska försöka bättra mig så fort som möjligt ;)


Some people wont it all, but I just.....

Inlägget publicerades 2011-01-14
klockan 18:52:38
YESSSS! nu är denna skönhet beställd! :D kommer förmodligen ha den på mig så mycket att den slits ut direkt ;)

Valde mellan denna och en lila men jag tyckte den här var lite roligare ;)

Öm i hela kroppen!

Inlägget publicerades 2011-01-14
klockan 15:28:32
Hej hej, har precis kommit hem från skolan, som faktiskt har varit helt ok, blev ju inte så många dagar i skolan eftersom jag var sjuk i tisdags och var med skidgymnasiet igår, men de är rätt chill ;)

Var ju som sagt med malungs skidgymnasium igår o träna, skit kul var det förutom att vi körde i lostupet och att det gick sådär ;) de blev två pass med dom på dan sen hade vi träning på kvällen också och det gick riktigt bra att åka, tills jag gjorde en  jätte krach! så jag är fortfarande öm i hela kroppen och jag har jätte ont i ryggen men det är sånnt som man får ta ;)

I helgen har vi tävling i tandådalen så jag får hoppas att det går lika bra där som det gör på träningarna, mennu ska jag plugga lite så vi höres ;)

Alla dessa ansöknigar

Inlägget publicerades 2011-01-11
klockan 15:55:19
just nu sitter jag ock försöker leta skidmeriter från 2-3 år tillbaka till min ansökan till skidgymnasie, o det är då inte lätt! för det första ska man ju hitta bra meriter och för det andra ska man å det att se bra ut! :o nej lätt är det då inte :(
Och sen ska man ju rangordna gynasierna 1-10 på vilka man hellst vill gå på och det är ännu svårare!
Tänk om jag inte kommer in alls på något skidgymnasie hur gör jag då?!
Nej det här gillar jag verkligen inte!!

Men till något annat, idag har jag varit hemma hela dagen eftersom jag har varit sjuk, hade förmodligen feber igår i skolan så ;) Så jag har väl mäst sovit hela dagen, men det är skönt ;)
Men u ska jag göra något vettigt av dagen och gå och laga lite mat ;)

Kram!

Från blond/brun till Mörk brun

Inlägget publicerades 2011-01-09
klockan 19:20:23
Här kommer en före och en efter bild ( ursäkta kvaliteten)

Före:


Efter:


Brun!

Inlägget publicerades 2011-01-09
klockan 18:02:09
Ja jag vet att det tog lite tid men jag hade bestämt mig för att det skulle bli innan skolan börja så idag har jag tonat håret, o   nu när det är blött ser det svart ut! :o lite orolig var jag ett tag men de blev bra, jag har ju inte sätt när det har torkat än men då blir det ju lite ljusare så det blir nog bra ;)
Jag lägger upp före och efter bilder när håret har torkat om en stund ;)

Bjursås

Inlägget publicerades 2011-01-08
klockan 18:36:33
Tjolahoppsan ;) sitter nu på vandrarhemmet i Falun efter en ganska så bra dag i Bjursås, faktiskt ganska så nöjd ;)
Pappa ligger i snarkar i sängen bredvid och jag känner att jag också är ganska så trött, men hallå klockan är bara halv 7! :O
Känns som att den är typ nio :O Men jag har ingen lust att gå ut till allrummet så jag sitter nog kvar här ;)

Jaaaaaa!!! :D

Inlägget publicerades 2011-01-06
klockan 20:37:04
Heja Sverigen och go André Myrher och Mattias Hargin! :D måste ju säga att det är jävligt coolt att köra upp sig från 30 plats i första åket till en slutlig tredje plats, herregud Mattias!.
Och André vinner! ja jag måste faktiskt erkänna att jag har haft fel Sverige kan faktiskt vara bra på någonting ;)

Men nog om det. Imorgon drar jag upp tidigt och åker lite skidor i tre timmar sen kommer Amanda upp så hade vi tänkt bada lite. Kul att man äntligen får göra något som inte har med skidor att göra på lovet ;)

 Det blev ingen färgning av håret idag eftersom jag ska åka upp o bada imorgon, men jag tar det imorgon kväll ist ;)
Då slänger jag förmodligen upp för och efter bilder också ;)

Trettondagen heter det va?

Inlägget publicerades 2011-01-06
klockan 11:58:14
De heter trettondagen va? för igår var det trettondagsafton, eller? aja skit samma det är röd dag iaf så frisören har inte öppet så jag kan inte köpa toning där :( men jag ska väl försöka hitta nått på konsum annars får jag vänta till imorgon ;)
Annars ska jag inte göra så mycket idag, får väl ut o skotta snö nångång eftersom det snöar så mycket, men annars inget. Så jag har inte så mycket att skriva, men det blir förmodligen ett till inlägg senare idag också :)





Jag har altid tyckt att du har varit lite klurig, men nu fattar jag ingenting? Du säger att jag inte har gjort något, men varför beter du dig då så som du gör? Kan du inte bara förklara?♥


Nu är det bestämmt ;)

Inlägget publicerades 2011-01-05
klockan 21:50:29
Då var vi äntligen hemma igen, det gick tyvär inte så bra idag heller men så är det ibland ;)

Imorgon blir det förmodligen en kojj dag för mig eftersom det ska bli dåligt väder, men på Fredag ska det bli fint igen så då blir det en heldag på fjället :)

Nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig. Imorgon ska jag köpa toning till håret, självklart börjar man ju bli lite orolig att det inte ska bli bra men det är ju ändå bara tonig så om jag blir onöjd så får jag väl tvätta håret extra många gången innan måndag ;)

Men vi får väl se imorgon hur det blir men ha det så bra så länge :)

Mat & bygglov

Inlägget publicerades 2011-01-04
klockan 20:30:27
Egentligen har jag inte ¨så mycket att skriva nu, vi har kommit hem från Hildings där det serverades god mat och nu sitter vi framför tv o kollar på bygglov.
Jag hade faktiskt väldigt gärna velat vara hemma dom här två dagarna (ensam) men nu är det som det är ;)
Det blir väl en till dag i backen imorgon men sen åker vi hem igen och det ska bli skönt men ändå tråkigt ;)
Men nu ska jag titta lite på bygglov så hejsvejs ;)

Du ljuger mig rakt upp i ansiktet, men jag är inte dum!

Kallt!

Inlägget publicerades 2011-01-04
klockan 16:48:28
Då var man tillbaka i stugan igen efter en kall dag i klövsjö, det gick tyvär dåligt för lillebrodern men så är det ibland.
Jag hinner tyvär inte skriva så mycket mer nu så jag ska väll dra på mig lite kläder och sen åker vi och äter på Hildings ;)

XO

Shit!

Inlägget publicerades 2011-01-03
klockan 19:25:51
Ja då var vi framme i Vemdalen och vi har precis stoppat i oss lite mat :) o jag säger då bara det Shit va fint de e! de e fan finare här än vad vi har hemma :o (jag tar nog med mig lägenheten hem;p) Jag fick även det största rummet, synd bara att jag måste dela det med mamma ;).

Vi ska nu vara här i två dagar eftersom Edvin ska tävla så vi får hoppas på det bästa för hans del, för min del får vi hoppas på att det inte blir för kallt och att det finns mycket fint i sportshoppen ;)

Nej nu ska jag nog hoppa in i bastun så kanske vi hörs imorgon ;)

Vill ha!

Inlägget publicerades 2011-01-02
klockan 22:40:21
Jag blev helt plötsligt väldigt sugen på att köpa skor! o jag hittar så himla många fina, men det dumma e ju att det är högklackade skor och när man bor i en håla som jag gör har man ingen användning av sådanna skor, men det är ju alltid kul att kolla ;) tyckte speciellt om dessa som ni ser här nedan :)


Bubbleroom


Schastine Friis & Co



Scorett


Tiamo (mina och Fannys måste-ha skor)

Tiamo

Tiamo.


Skorna högst upp gillar jag extra mycket, synd bara att dom ligger över tusenlappen -.- dom röda är också sjukt snygga och sen har vi ju dom blå ;) mina och fannys måste-ha skor som vi tjatar om hela tiden ;)

Jag letar även efter ett par shorts i läder imitation så om ni skulle se några bra höjta till ;)

Morsning korsning

Inlägget publicerades 2011-01-02
klockan 14:11:50
Morsning Korsning! har nu varit hemma i ca. två timmar efter att jag har varit på träning ( en skit tränig) och nu sitter jag här. Jag har väl inte så mycket att säga så jag avslutar här så får vi se om det blir något inlägg imorgon eftersom vi drar till Vemdalen då ;)

Om du nu menar det du säger, hur ska då detta sluta?


Yesterday was so last year!

Inlägget publicerades 2011-01-01
klockan 19:19:31
Tjenixen alla söta och gott nytt år på er :) Jag kan väl inte direkt säga  att det känns som att det är 2011 nu ist 2010 ( och jag som precis har vant mig vid att skriva 10 i stället för 09 ;p)
Jag var iaf uppe till kl.12.00 och kolla på alla raketer, o hade dom krig på fjället eller? Det lät som att tredje världskriget startat ;) tyvär så såg ju inte vi fyrverkerierna som sköts uppe på fjället hemmifrån oss men himlen lystes upp fint iaf ;)

Idag har jag jobbat från 10-18 så nu är jag hellt slut, jag har sprungit och plockat disk hela tiden och jag fattar inte hur folk tänker, om dom ser att man springer som en dåre med disk på en brika lika högt som mont everets så borde man fatta att man inte kan komma direkt, men nej då då ska man tjata på att det står lite disk på bordet där dom sitter (kan dom inte ta bort det själva då) och sen när dom går så står deras disk kvar på bordet!
Nej ibland kan jag störa mig väldigt mycket på folk, o dom här kunnde ju knnapt svenska heller!!!

Men så är det väl att jobba på Café/Restaurang och det är väl bara att lära sig ;)

Men nu ska jag ta och äta lite så kanske vi hörs imorgon :)


Kram!

RSS 2.0