Saknad!

Inlägget publicerades 2012-02-29
klockan 22:17:16

Kvällen har bjudit på en mycket trevlig middag med många skratt och gamla minnen, med tre saknade personer. Sara har jag inte träffat sen jag gick i sjuan vilket är väldigt konstigt. Trode att det kunde bli lite stelt, men icke! har inte skrattat så mycket på länge och det var inte en ändå stel stund! Rebecka har jag inte heller träffat på några år men inte heller där var det stelt. Mathilda har jag ju ändå träffat i sommras men det var ju ändå en stund sen det också. Men vi hade i alla fall grymt kul och vi måste absolut göra om det! Redan på Fredag ska nog jag Sara ocg Rebecka ut och åka skidor vilket i såna fall kommer bli väldigt trevligt!
Har inte lagt upp in nå bilder på datorn än men imorgon ska jag se till att det kommer upp lite bilder. Men nu ska jag sova så jag orkar upp på morgon träningen imorgon!

Bild från facebook-
Jag, Mathilda och Rebecka


Gymmet

Inlägget publicerades 2012-02-29
klockan 13:49:47

Soliga och härliga dagar som dessa kan man ju inte göra annat än att stänga in sig i ett gym i träna! Måste ju försöka få tillbaka lite av allt jag tappat på fyra månader, även om man går miste om någon soltimme.


Sjukstugan!

Inlägget publicerades 2012-02-28
klockan 15:31:39

Ja ska de inte alltid vara något då! Dock inte för mig denna gång!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2164862/images/2012/pic_191591983.jpg" class="image">


Frukost

Inlägget publicerades 2012-02-28
klockan 10:42:43

Sitter på doken med Linnea och äter "frukost" cheesburger och fanta, bra frukost det!


Needle, Thread and Scissors!

Inlägget publicerades 2012-02-27
klockan 18:39:51
Ska nu göra saxen till min bästa vän och klippa sönder lite jeans som jag tröttnat på och pimpa till dem lite!
efter bilder kommer senare!


Snabb tripp till Malung

Inlägget publicerades 2012-02-27
klockan 15:29:08

Sitter just nu i Malung och tar det lungt. Hade ju glömt ett par handskar, mina skidglasögon och viktigast av allt svarre på en kvarre! Därför vart jag tvungen att åka hit och hämta dem. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 16.25 så jag får åka hem igen. Så O.C och the' får vara mina vänner för en stund.


Härlig dag i stöten.

Inlägget publicerades 2012-02-26
klockan 10:32:45

Har precis avverkat ett storslalom pass, så nu har dom bytt till lite kortare skidor och svängar. Själv kör jag på med mina fri åk!


Mys dag!

Inlägget publicerades 2012-02-25
klockan 16:59:09

Haft en mysig dag på fjället med mamma, strålande sol och klar blå himmel, dock väldigt blåsigt. Stod ju på skidorna första gången efter skadan idag och det gick faktiskt riktigt bra! Känns skönt att få börja åka igen. Åkte sedan till gallerian och kajsers och kolla lite vilket också var trevligt!
Så nu sitter jag helt slut hemma och funderar på att hoppa i badet en stund. Ikväll vankas det revbensspjäll och tv mys!


Sälen!

Inlägget publicerades 2012-02-24
klockan 16:27:35

Hemma i Sälen igen för lov. Hoppas på att träffa lite saknade vänner under veckan som jag inte träffat på hur länge som helst. Och mest av allt längtar jag ju efter att få stå på skidorna igen och att allt går som det ska med den biten.
Nu ska jag skynda mig ut i solen innan den går ner och sätta mig och läsa en tidning eller nått. Ha en bra fredags kväll!


Sportlov!

Inlägget publicerades 2012-02-22
klockan 09:27:47
Ja då har jag lov i två och en halv vecka då. Känns ju ganska så gött. känns som att jag behöver det just nu även fast jag inte är speciellt trött på skolan.


Igår körde jag, Linn och Olivia på pannkakas och fruktsallads kväll på sjuan. Alltid lika trevligt att vara där. Sedan vart det lite film innan jag drog hem igen. Idag kommer det nog inte hända så mycket, ska på sång vid elva annars blir det en skön och slapp dag. Men först jag ska käka lite frukost, slår till på en stor frukost nu när jag ändå är ledig :)



USM kval

Inlägget publicerades 2012-02-18
klockan 18:29:25

Sitter i målhuset i Ulla backen i lindvallen och kollar på USM kval. Känns ganska bra att bara på en tävling utan att vara nervös för en gångs skull. Kan ju dock säga att det ute känns så bra att sitta bredvid och inte kunna åka själv, men snart så är jag tillbaka. Funderar faktiskt på att köra YJSM även fast jag inte tränat nå innan och knät kanske inte riktigt har hunnit läkt ordentligt men va fan om det går av så går det av. Nu ska andra åket här strax börja så jag ska dra på mig jackan igen och gå ut o heja lite!


Åå herregud....

Inlägget publicerades 2012-02-17
klockan 18:52:23

Aldrig har tiden gått så segt! Sitter på vårdcentralen med lille bror som ska ta hals prov och jag förstår inte att det kan ta sån tid! Men det är väl sälens vårdcentral i ett nötskal. hoppas verkligen att han får komma in snart så vi får åka hem, för att sitta still o vänta i två timmar är inte riktigt min grej.


I´m coming home

Inlägget publicerades 2012-02-17
klockan 11:31:48
Sitter på bussen hem till Sälen just nu, tog den tidiga bussen så jag hinner träna lite hemma. Ska bli skönt att komma hem till helgen men också lite lång tråkigt. Ska ju dock vara med upp och kolla på USM kval både lördag och söndag så det blir nog bra i alla fall. Vad kvällen bjöd på igår var väl inte s¨å mycket som sagt. Lisa kom hem vid halv elva och hade tydligen varit med om ett riktigt äventyr när hon skulle försöka ta sig in till min lägenhet, vilket var lite kul. Men nu har dem åkt till Gopshus igen för ännu en dag med tävling, och med det här vädret som vi har (strålande sol, klar blå himel och -4), har dom nog det inte så dåligt där borta. Så får önska alla dem lycka till och hoppas på att det går bra för dem.

En bild från Hintertux i höstas.
image description

I say you, I been waiting for a long time!

Inlägget publicerades 2012-02-16
klockan 17:36:44

Idag har jag varit ovanligt off, började dagen med t¨å oförberedda prov i engelska och jag som ändå brukar vara ganska så duktig på läs- och hörförståelse var helt off! hittade inte orden och kunde inte koncentrera mig! Måste ha något att göra med att jag tror att jag börjar bli sjuk. Vilket inte är så kul!
Drar i alla fall hem till Sälen imorgon. Så kanske inte blir så mycket bloggande då, men lovar att uppdatera när jag har tid! :) Nu ska jag kyrera mig med thé och glass!


ZzZzZz

Inlägget publicerades 2012-02-15
klockan 15:44:37
Fyfan vilken seg dag! vakna vid sju och kunde erkligen inte somna om efter det såjag drog igång ett 90210 avsnitt innan jag stoppa i mig lite frukost! Drog sedan till Tingshuset på sånglektion, gick faktiskt riktigt bra idag även fast jag har ont i halsen. Sen vart det ett rehab pass och sedan hem o käka lunch. Kände ju som sagt redan på sången att halsen inte var riktigt som den skulle och efter mitt rehab pass hade jag så ont i lungorna/bröstkorgen att det kändes som att jag skulle ha sprungit en mil allt va jag hade. Hoppade därför ner under täcket får att få lite värme. Känner nu att det har blivit lite bättre så det är bra men ska dra på ett till rehabpass ikväll så vi får väl se hur det går. Nu ska jag nog dra igång ett till 90210 avsnitt.

Alla hjärtansdag!

Inlägget publicerades 2012-02-14
klockan 19:46:11

Får väl hälsa alla en glad alla ♥-dag och hoppas att ni haft en bra dag, och till er som har flickvän/pojkvän hoppas ni både har fått och gett kärlek. Själv har jag gjort varken eller har inte änns hälsat min familj någonting men dom har inte gjort det till mig heller, så det är nog ingen som bryr sig ;) För mig och Lisa blir det nog i alla fall en tidig kväll ikväll känner redan att jag håller på o somna men jag ska då hålla mig vaken en stund till.
Men nu ska jag nog bjuda på lite fika och mysa till det lite i allafall.

Puss på er ♥

                                         


13 Februari

Inlägget publicerades 2012-02-13
klockan 19:47:56
Det är 13 februari idag, vilket betyder att det är 14 februari imorgon (väldigt lågiskt) och alla hjärtansdag, en ganska så värdelös dag om jag får säga mitt, men det är ju även för många en väldigt speciell dag. så ska väl inte säga för mycket. Men om det nu skulle vara så att någon får för sig att skicka ett dussin rosor och en liten romantisk lapp hem till min lägenhet skulle jag ju absolut inte säga nej! ;) Okej om något sånt skulle hända kanske jag skulle byta uppfattning om denna dag, men än så länge har det inte gjort det så det är fortfarande bara en vanlig tisdag! Nu ska jag sluta prata om alla hjärtans dag och börja göra iordning lite i lägenheten tills min praois kommer.


End of the fucking weekend

Inlägget publicerades 2012-02-12
klockan 19:44:03
Jahapp då var denna helg snart slut då. Vill inte till skolan imorgon vill inte gå upp tidigt och börja dagen med en matte lektion! har inte änns sånglektion imorgon som ändå brukar göra dagen lite bättre, men live´s goes on, right? Imorgon får jag även en inneboende för två dar. En prao elev som ska bo hos mig, har aldrig pratat me henne men det ska nog bli bra! Får hoppas att hon trivs bra. Nu ska jag hoppa ner i sängen med lite popcorn och mysa framför en film.

Vår?

Inlägget publicerades 2012-02-12
klockan 13:33:54

Jag måste ju vara den enda som hatar det här vädret just nu. Strålande sol, klar blå himmel och bara nå få minusgrader. Bättre skid väder finns det inte! Och här sitter jag på baracken och ska köra ett cykelpass INOMHUS! Nej inte okej! Därför ska jag cykla som en tok nu sen tar jag en lååång promenad med vovvsingen för att få ut lite av den här fantastiska dagen!


Värdelöst!

Inlägget publicerades 2012-02-11
klockan 20:47:42
Ja melodifestivalen är då fan så värdelöst! jag förstår inte hur det kan vara så många som kollar på det, bara en massa fjollmusik. Nej tacka vet jag gladiatorerna!


Lördags

Inlägget publicerades 2012-02-11
klockan 19:38:47
Ja vad har denna dag bjudit på då? egentligen inget speciellt, fick besök av min saknade hund imorse som ska bo här till imorgon eftermiddag. Drog sedan lite senare på dagen till gymmet och tränade lite, måste ju köra på nu när jag inte kan åka skidor. Sedan drog jag och solade lite, kändes att det behövdes just nu! har väl egentligen lite smått emot solning i just solarium men typ en gång om året skadar väl inte ;)

Så nu sitter jag här och ska snart laga lite mat, har absolut ingen lust men eftersom jag skippade lunchen idag kan det nog vara en ganska bra idé att käka lite nu!


Hoooockeeeyyy!

Inlägget publicerades 2012-02-10
klockan 22:21:05
Hemma från hockeyn, slutade 2-2 om de var någon som var intresserad, trode jag skulle frysa fötterna av mig under hela matchen och då ska vi inte tala om när vi gick hem! Fyfan har nog aldrig frysit så om fötterna, som tur var fick vi skjuts sista biten. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på antingen blir det en tripp till solariumet (vilket kan vara ganska bra för mig just nu) eller så blir det en tripp hem till Sälen för att se på cup men det visar sig. Nej nu ska jag nog ta mig lite iskall glass för att få upp värmen lite, känns som ett bra val!


Storstädning!

Inlägget publicerades 2012-02-10
klockan 14:29:39

När alla andra är ute i backen drog jag igång med en storstädning i lägenheten... Ungefär lika roligt! Eller? Nej inte direkt haha. Känner mig i alla fall väldigt duktig just nu och lägenheten har aldrig varit så fin! Drog även ihop lite lunch, taco talrik med curryköttfärs, väldigt enkelt men väldigt gott! Ikväll blir det sångesemble och hockey!


Some people just need a hug.... Around the neck... With a rope!

Inlägget publicerades 2012-02-10
klockan 08:19:48

Jag blir galen! Fyfan för att bo i lägenhet, De är så lyhört att man får panik! Trode jag hade tur när tanten med den energiska hundarna flyttade för då kanske det skulle bli lite tyst nångång! Men nej då!! Nu är dom ju här i städar ur lägenheten eller nått, och dom börja klockan sju i morse. Dom hamrar i väggen skriker till varandra och spelar musik! Jag hade ju tänkt ta sovmorgon men inte de heller! Nej nu är min morgon förstörd. Får hoppas på att dagen bjuder på nått bättre...


9 Februari

Inlägget publicerades 2012-02-09
klockan 19:35:36
Jag har kommit på en sak, som kanske är ganska så logisk egentligen, att nu på sista tiden har jag ju bloggat en del och allt eftersom jag har bloggat mer har mina läsare ökat. Detta är ju självklart väldigt kul och det gör ju att man vill skriva mer eftersom man vet att det är någon som läser. Därför tänkte jag att ni kanske tycker att det jag skriver är lite tråkigt eller att jag har för lite bilder? så om ni har några synpunkter kan ni gärna slänga iväg en komentar.

Tack! ♥

On the bracken!

Inlägget publicerades 2012-02-08
klockan 11:56:25

Tjenare! Sitter just nu på baracken och har precis avklarat mitt första gympass för dagen mesans dom andra är och åker skidor. Väntar på att Olivia ska komma hit så vi kan gå o käka sen blir det en föreläsning om mental träning här i skolan. Ska bli väldigt intressant faktiskt! Har alltid tyckt det och er ska bli kul att lyssna på någon som verkligen kan! Sen blir det nog ett till träningspass men denna gång cykel tror jag me det visar sig sen. Nu ska jag försöka få tag på Olivia!

Dock inte riktigt mina vikter på stången då!


14.04

Inlägget publicerades 2012-02-07
klockan 14:13:49

Ja, jag har väl egentligen inte direkt något att skriva. Sitter just nu i baracken o väntar på att nästa lektion ska börja, 14.45. Ganska så slapp dag idag ändå! Har haft en hål timme sen 11.00 så har till och med hunnit med ett gym/cykel pass så känner mig ganska så duktig. Även fast en dag i skolan känns som ett jävla tränings pass med de här jävla skyddet på benet! Men jag ska inte klaga, lika bra att finna sig i att jag är skadad och bara vänta ut dom här dagarna och träna det jag kan!


Hemma i Malung!

Inlägget publicerades 2012-02-05
klockan 20:15:12
Jaha då var man tillbaka till Malung igen då! Kommer förmodligen stanna här ett tag nu, men kommer nog få besök av min saknade lilla (stora) vovvsing till helgen! Har precis poppat mig lite popcorn så ska väl mumsa på nu medans jag försöker locka med mig mamma till London, som jag hoppas ska funka! Så om du läser det här mamma; snälla snälla snälla, kan behöva det just nu! ;)

Kan inte sova!

Inlägget publicerades 2012-02-04
klockan 08:29:46

Jag kan verkligen inte sova på nätterna med det här jävla skyddet på benet! För det första kan jag inte röra mig och för det ändra gör jag illa mig med det andra benet på den hela tiden! Men de är lika bra att ha den på, för om jag skulle komma i fel läge med knät när jag inte har den på mig tar det bara ännu längre tid att läka. Kan ju inte heller säga att det blir speciellt mycket bättre när man har en stor kluns till hund bredvid sig hela natten som tar upp hela sängen och ska ligga så nära att han ligger på mig! Men han är så gullig så det gör inget men han får då utstå nån spark ibland ;)


Förnyat

Inlägget publicerades 2012-02-03
klockan 16:40:45
Har precis kommit hem från frisörsalongen, vart väl inte så stor skillnad men det är en förnying i alla fall. får väl se om jag färgar det lite mörkare senare i veckan. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och bara ta det lungt. Är ju ensam hemma i Sälen hela helgen.

Cut the Crap

Inlägget publicerades 2012-02-03
klockan 14:54:53

Sitter just nu hos cut the Crap med färg i håret, lyckades övertala mamma tillslut så nu är det bara att hoppas på att det blir bra också!;)


Capio artro clinic

Inlägget publicerades 2012-02-02
klockan 15:06:36

Sitter just nu med en stor "ställning" på benet, har tydligen en MCL grad två skada, alltså en halvt avdraget inre ledband. Blir vila i sex veckor, vilket är bra eftersom jag slipper operation. Dock väldigt segt o vila men blir sten hård träning nu ist. Nu hoppas jag på nån sorts tröst shopping eftersom mamma är med ;)


Bullans

Inlägget publicerades 2012-02-01
klockan 15:36:31

Sitter just nu med Amanda på villans o skvallrar lite och funderar på om vi ska ta en till fika innan hon drar hem!


Miss

Inlägget publicerades 2012-02-01
klockan 10:10:57
Skrev nyss ett inlägg som jag inte vet om de kom upp eller inte, så därför skriver jag inget nytt just nu. Kan bara sammanfatta det jag skrev med att jag snart åker hem och träffar min saknade vän!

RSS 2.0