Studiedag

Inlägget publicerades 2010-09-30
klockan 14:37:44
Idag har vi studiedag och man kan då lungt säga att det är skönt synd bara att när man äntligen ska få sig lite sov morgon så går man upp kl.07.00 och det är fanimej inte okej ;) men sofia,jessica och amanda kom iaf till sälen vid tio så vi tog en fika o sen följde dom med hit en sväng o kolla lite på klänningarna som jag nämde igår, sen drog jessica o sofia hem medans amanda var kvar så nu har jag och amanda köttat i oss chicken nuggets på millans och en gratis glass på det ;) men nu har hon dragit så ska snart ta tag i lite läxor så får vi se vad det blir sen kanske ett inlägg till ;)

Kram!

glasögon orm

Inlägget publicerades 2010-09-29
klockan 21:06:39
Jahop då var man officiellt en glasögon orm då :S tycker inte om glas ögon! men vad gör man inte när man ser som en kratta utan ögon ;) Var också o kollade på klänningar så har med mig två stycken hem för att jag ska få testa lite mer men jag är inte så säker jag tror att det blir klänningen från blocket iaf ;P men vi får väl se ;) Nej nu ska jag kolla lite på berg flyttar in sen ska jag lägga mig i sängen o läsa lite så ha det bra :)

Kram!

läxor

Inlägget publicerades 2010-09-28
klockan 19:06:49

Efter att ha avrit hemma i en och en halv dag känns det som att jag måpste till skolan imorgon, känns som att jag har missat en massa saker och att jag ligger efter rejält men man kan ju inte direkt åka till skolan om man är sjuk så vad gör man inte? Men nu ska jag iaf vara lite duktig och jobba lite matte och so så att jag inte ligger allt för långt efter när jag kommer till skolan. Har oxå fått svar av hon som säljer klänningen från blocket och jag får köpa den för 2 000:- och jag tror faktiskt att jag ska göra det för hon som hade affären i mora hade bara två klänningar i min storlek och det var bara en som var svart och den andra var vinröd och det vill jag absolut inte ha så är det bara! men ska nog kolla in där iaf imorgon när vi är i mora ;) Nej nu måste jag börja jobba för annars kommer det aldrig hända ;)

Kram!
 


Slänger upp en extra bild från juvas oxå ;)


Sjuk

Inlägget publicerades 2010-09-28
klockan 09:53:35

Åkte hem från skolan igår för att jag hade ont i magen o mådde illa och just nu sitter jag här och har ont i huvudet, usch jag gillar verkligeninte att vara sjuk! men man måste ju vara sjuk nån gång så ;) Men nu har jag iaf bestämt mig och lagt ett bud på 2 000:- för en bal klänning, men nu är det ju så att bara för att jag har bestämt mig har det precis ringt en tjej som vi har försökt att få tag i o säger att vi kan komma o kolla på balklänningar i mora imorgon och tänk om jag hittar en jätte fin klänning då? vad ska jag göra då?! men jag älskar ju verkligen den klänningen som jag lagt ett bud på så vi får väl se hur det blir. Men nu ska jag gå o stoppa i mig lite alvedon o se om huvudvärken släpper lite.

Kram!


Juvas

Inlägget publicerades 2010-09-23
klockan 16:46:59
Sorry att jag inte har skrivit något i veckan har varken haft lust eller tid så ;) men  nu slänger jag in ett liten snabbis för ska åka till juvas aldeles strax så ska väl lägga ner datorn nu o hjälpa till lite ;) men blii iaf inget skrivande i helgen men blir nog en liten uppdatering på måndag. men hae gott :)

Kram!

ont i fötterna

Inlägget publicerades 2010-09-18
klockan 17:15:43
Ja då var man några hundra kronor pankare då ;) tänk va sjukt mkt fint det finns egentligen hade kunnat köpa mkt mer saker men jag är nöjd med det jag har köpt :) orkar inte räkna upp allt men har iaf hittat ett par skor till balen som är både fina och sköna, älskar dom verkligen! vi köpte oxå ett par varsina raggsockor med foder i så sjukt sköna! så nu sitter vi fram för tv med sockorna på och vilar upp fötterna för att snart gå iväg till thai restaurangen här runt hörnet och äta upp oss lite;) Men först ska jag vara lite social o lägga ifrån mig datorn ett tag ;)

Kram!

Framme :D

Inlägget publicerades 2010-09-17
klockan 22:34:19
Då var vi äntligen framme efter lite förseningar med både buss och tåg men vi kom fram iaf och det är ju huvudsaken ;) Vi ska väl snart gå och lägga oss för att vara pigga för morgondagens shopping ;)
kommer väl vara lite lagom pank när man kommer hem igen men vad gör det händer ju faktiskt inte så ofta att jag åker och shoppar så nu ska det följa med lite smått och gott hem;) men nu ska vi nog snart göra oss i årdning för natten så hare gott igelkott

Kram!

!!

Inlägget publicerades 2010-09-17
klockan 18:50:55
Fan att det alltid ska krångla! är ju påväg till uppsala som ni vet men det går inte riktigt som det var tänkt.Skulle ju ha åkt tåg från malung till borlänge men nej då då har dom tydligen ändrat så då får jag sitta kvar på bussen som sen kör mig till vansbro (där jag skulle ha bytt tåg) och där släpper dom av oss. Men sen är det ju så att tåget som skulle gå från vansbro har oxå åndrats till buss och den bussen är försenad! så vi som ska vidare till borlänge får stå och vänta i vansbro i 20 min på den där jävla bussen som sen äntligen kommer, men nu är det ju såhär att jag vet ju inte om jag hinner med tåget som går från borlänge vidare till uppsala så vi får väl se hur det här går!Men men jag tror nog jag hinner ;) men nu ska jag lägga ner datorn ett tag så får vi se om det blir nå mer inlägg sen :)

Kram!

M m m

Inlägget publicerades 2010-09-16
klockan 17:19:38
Ja då var ännu en dag avklarad på ungärde skola, ingen speciell dag idag heller förutom att jag landade på ribban när vi hoppade höjd hopp på idrotten, usch va ont sånnt gör jag blev alldeles illamående och yr efteråt och jag har två stora märken på ryggen ajajaj men jag klarade av resten av dagen med smärtor , tog en alvedon för att få ner smärtan lite o det hjälpte men nu har jag insätt at jag borde inte ta alvedon i skolan , jäklar va spidad ja blev usch jag skrattade verkligen åt allt haha inte normalt men men ibland får man faktiskt vara lite så ;) Men nu är det iaf dags att börja packa grar ju till uppsala imorgon :D ska bli så sjukt skönt och roligt! funderar faktiskt på att  ta med mig mina nya skor synd bara att det låter så när man går bara ;) men men det gör väl inget eller? ingen mer än malin känner mig ju;)


Dom nya skorna ;)

Hm....

Inlägget publicerades 2010-09-15
klockan 17:12:29
Gud jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om! det är hellt slut i min hjärna har ingen anning, fast jag kanske kan nämna att jag ..... eller nej det är nog tråkigt så vi håller osss till att jag inte hatr något att skriva om ;P

Men nu är det iaf bara 2 dagar kvar till att jag och malin åker! så sjukt kul :D 
 
Blev ett kort och slöddrigt inlägg idag ;) men vad gör väl det?

Kram!

No suger

Inlägget publicerades 2010-09-14
klockan 19:58:01

sorry att det inte blev något inlägg igår men jag orkade verkligen inte skriva. Dagen i skolan idag har iaf varit ok, har inte lärt mig nått nytt idag heller speciellt inte på NO´n! usch jag lär mig verkligen ingenting på dom lektionerna och vi ska ha prov nästa vecka! Det var till och med några som gick till rektorn idag och sa att våran lärare SUGER! nej nu ska vi inte vara elaka här men han gör verkligen det. Men annars har dagen varit ganska okej den gick förvånandsvärt fort iaf ;)

Men nu till något helt annat, jag har nog iaf hittat en klänning, eller ja nästan iaf kan inte riktigt bestämma  mig vilken av dom två jag har hittat som jag ska ha bara ;) Men båda är verkligen jätte fina och den ena är kort och den andra lång så det är två helt olika klänningar bara att båda är svarta ;) Men nu ska jag sätta mig och äta min rostade macka med smörstekta kantareller på medans jag tränar på engeskan som vi har till imorgon och imorgon är ju min favorit dag på hela veckan för jag har ju sång lektion :D

 KRAM!


Balklänning

Inlägget publicerades 2010-09-12
klockan 19:37:57
efter att jag nu har skrivit av mig lite på det senaste inlägget måste jag nu skriva om nått roligare ;)
För nu är det ju så här att jag  måste hitta en balklänning till balen som är i november. Jag hittar en massa fina men man vet ju inte vad som är för mkt och vad som är för litet och vilken fårg man ska ha och allt! nej tänk om man hade varit kille det hade varit mkt lättare, Man hade bara behövt dra på sig en svart kostym (som dom också kan ha på skolavslutningen sen också för den delen) dra fingrarna genoom håret och dra på sig ett par skor och dra iväg, men nejdå för oss tjejer är det tusen saker man måste fixa innan balen som t ex. en klänning som inte får vara för fin eller för tråkig, man måste fixa håret och naglarna och man måste sminka sig och hitta rätt skor! ser ni vilken skillnad? nej jag säger då bara det, det är lättare att vara kille ;) Men jag ska iaf kolla både skor och klännig nu när jag åker till uppsala , annars blir det nog en annan som jag har hittat ;)
Men nu ska jag läsa lite på läsloggen så harebra

Kram!

En elefant balanserade .......

Inlägget publicerades 2010-09-11
klockan 18:10:51
En elefant balanserade på en liten liten spindel tråd det tyckte han var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant ....." det är bara en av alla barn låtar jag har i huvudet just nu, Var nämligen barnens dag på jobbet idag. Orkar inte en ända skrikande unge till för då får jag spunk! men vad gör man inte för pengar ;) Ska iaf beställa biljetter nu till uppsala ska bli så sjukt kul med min underbara Malin! och eftersom jag inte fick klänningen från tradera så blir det att leta lite bal klänningar och lite smått och gått till balen oxå ;)

En sjukt snygg klänning från dressmeup.se



Hur känner du egetligen?

Uppsala

Inlägget publicerades 2010-09-10
klockan 15:18:29

Ja nu är det iaf klart att jag och Malin åker till uppsala på fredag efter skolan :D vi kommer ha det så sjukt kul längtar verkligen! :D jag och mamma ska sätta oss ner och kolla på tåg ikväll, synd bara att man ska på i en sånn håla! måste förmodligen byta buss en gång och sen byta till tåg som jag måste byta två gånger, Nej visst kan sälen vara bra men när man ska ta sig nånstans är det verkligen omöjligt! Men det löser sig nog ;) Nej nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag lägga undan datonr ett så får vi se om det kommer något mer inlägg senare ikväll :)


Kram!


Kärlek tar tid precis som sås

Inlägget publicerades 2010-09-09
klockan 20:58:52
Jag är kär! och jag menar det. Gud vad jag älskar i rymden finns inga känslor en underbar film säger jag bara :-) som ni förstår har jag precis kommit hem från bion där jag kolla på i rymden finns inga känslor med några tjejer :) mitt favorit sitat: du vet Kärlek tar tid, precis som sås. haha så jävla skön ;)

Men nu e det så att när jag kommer hem och sätter igång datorn är det tradera som först ploppar upp o vet ni vad klänningen är uppe i 480 KR!!!  jag kommer inte att få den :( och jag som verkligen ville det :( men så är det i världen man kan inte få allt man vill :( men ska väl höra vad mamma och pappa säger ;) men nu måste jag dra ;)

Kram!

9a2 in my <3

Inlägget publicerades 2010-09-08
klockan 16:12:28
Å va jag älskar 9a2 vann alla matcher idag till och med mot 9a1! kan inte känna mig mer stolt över min klass :D Jag trode att vi skulle förlora men när allt var klart vann vi med 5p, tänk att några få poäng kan göra så mkt ;) Jag kan inte säga att den andra nian blev så glada när dom hörde att vi vann haha blev lite smått arga på oss haha men vad gör det vi vann ju!!! hahaha gud va jag tjatar om det här men det e så jävla kul! undrar hur det känns att komma till skolan imorgon? lite spånnt kanske ;) men men det får man ta ;). imorgon blir det iaf bio på experium , i rymden finns inga kännslor tror jag den heter, tror det kommer bli kul :) nej men nu ska jag buda på min klänning för någon jävel har bjudit över mig! o jag ska ha den där klänningen så e det bara, så jag tror att vi köper den på det fasta priset ist ;)

Kram!







I pretend to hug you until you get here!

Hemma

Inlägget publicerades 2010-09-07
klockan 16:19:02
Hemma efter en SEG! dag i skolan. Usch vad jag hatar tisdagar speciellt att dagen slutar med dubbel timme tyska! men imorgon har vi iaf bolldag :) ska bli kul och spela lite långboll i limedsforsen med hela högstadiet ;)och vi har ju kort dag desutom det gör ju allt ännu lite mer bra ( usch för min svenska ;))
Det blev ett kort inlägg idag men nu ska jag leta reda på ett mått band o kolla måtten för min klänning som jag kanske ska skicka efter ;) hare

Kram!

träning

Inlägget publicerades 2010-09-06
klockan 19:47:20
Nyss hem kommen från ett gym pass i hallen, sitter nu och tittar på 2 and ½ men , gud jag älskar verkligen det där programet så jäkla kul! ;) får en verkligen på bättre humör :).
  Idag fick jag oxå reda på att det är nästan helt spikat att vi kommer ha våran bal nu i november, lite smått panik!, jag som hade hoppats på att ha den i vår då det är slutet på allt fast det är ju bättre att ha en bal eller ingen alls som det var tänkt först så man ska inte klaga. Så det är väl bara att börja leta klänning för det är ju inte så långt kvar nu ;). hoppas bara att man inte blir bal drottning! jag vill verkligen inte! det kanske låter lite konstigt eftersom det är det dom flesta vill bli men jag vill inte, fast det är ju klart om man nu blir det så e det ju så jag skulle ju inte direkt sätta mig ner och gråta ;).
 Nej men nu ska jag börja leta klänning och träna lite på sv lexan så det blir väl ett inlägg imorgon igen.

Kram!

:D

Inlägget publicerades 2010-09-05
klockan 16:12:39
Mitt humör från i morse har försvunnit! :D för en ny idé kom upp i mitt huvud ( jag vet det e inte så ofta ;)) Jag och min bästaste MALIN ska kanske åka till uppsala och shoppa! :D vi ska bo i morfars lägenhet, han har en i uppsala och en i tärnsjö som han bor i, helt själva (förmodligen:S) o shoppa och bara ha det mysigt, men nu återstår det bara en sak o det är ju om det går eller inte! malin säger att det går bra för henne men nu e det ju mina föräldrar vi snackar om och dom kan man inte alltid lita på, eller ja i allafall mamma kan ju vara lite för överbeskyddnade ibland :( men dom vill ju bara ens bästa så vad gör man inte. Men nu tycker jag faktiskt att jag borde få åka iväg ska ju snart flytta hemifrån och då kommer jag ju få klara mig själv så varför skulle jag inte kunna göra det nu? nej jag tror faktiskt att jag skulle kunna få åka dit och jag ska ju faktiskt åka med Malin och henne kan man lita på :). men jag säger bara hoppashoppashoppas!!! jag VILL! och sen har jag kommit på att om jag åker dit och gör slut på mina pengar så kanske jag slipper köpa min balklänning själv ;D och kanske bara behöver köpa skor och det tycker jag är väldigt smart av mig ;).



Till vänster: Malin Till Höger: Emma
Mycket gammal bild men otroligt söt!

Söndag

Inlägget publicerades 2010-09-05
klockan 10:00:48
Jaha då var det söndag igen då, usch va helgerna går fort! när det e fredag tänker man att det äntligen är helg men man hinner knappt tänka innan det är söndag igen och man nojjar inför måndagen, nej jag har insätt att helger är nog inte så bra iaf, fast de är ju klart man hade ju inte klarat att vara i skolan hela veckan heller så jag vet inte riktigt hur jag tycker. Men okej jag måste erkänna det är faktiskt J***** skönt med helg så varför gnälla ;).
Men ska väl kanske börja med lexorna snart :S usch vilken klago dag det känns som det blir nu hm...... det måste jag ändra på! men nu ska jag dra blir väl ett till inlägg sen.

Kram!

3-2

Inlägget publicerades 2010-09-04
klockan 16:25:42

3-2 till ssl mot färnäs sk hm.. kan det ha o göra med att jag var dommare?!... hoppas inte det :S ;). kändes iaf ganska bra att domma min första match fick bara bra kommentarer efteråt :) men nog om mina nya erfarenheter ;).
ska strax sticka iväg till stugan o måla lite, kommer sova över där inatt o sen åka hem igen. blir nog sista gången vi edär nu innan vintern så får väl dra mig dit då ;)
Men nu ska jag dra i mig lite glass o sen åker vi.

hare gött ;)  


TACK!

Inlägget publicerades 2010-09-03
klockan 22:47:01
Tack fanny för den sjukt fina headern du gjort åt mig synd bara att man ska se ut som en jag vet inte vad på kort men du ska ha ett stort tack!!! kanske får tillbaka min skriv lust nu, den försvan ju när jag insåg hur tråkigt det måste vara att läsa en blogg utan header och bakgrund ;). Men nu är det bara att börja skriva igen hoppas att det är någon som läser bara. ;)
Men klockan e mkt o jag ska dömma match imorgon så ni får sova gött!
 
Kram!

Välkommen till min nya blogg!

Inlägget publicerades 2010-09-03
klockan 21:59:39


RSS 2.0