hola.... eller nått?

Inlägget publicerades 2011-04-30
klockan 12:02:05
Ja då var det lördag igen då, har precis gjort mig iordning för att dra till fanny vid två, ja jag vet att jag är ute i god tid men då slipper jag stressa sen ;) får väl se vad kvällen bjuder på, kommer väl förmodligen sluta med att jag ligger dubbelvikt på golvet precis som jag gjorde förra gången jag och evelin var hos Fanny, men det är väl coolt de me? ;) Men nu ska jag nog dra mig från datorn o kanske hitta på något. kanske blir något inlägg ikväll om jag får sno Fanny dator men om det inte blir det så hörs vi imorgon :)



Shoo!

Inlägget publicerades 2011-04-29
klockan 19:49:04
Sho bre! har precis ätit lite lax med nudlar ska alldeles strax äta choklad festival tårta till efterätt :)

Som alla vet är det ju valborg imorgon, och eftersom jag inte riktigt är som alla andra så ska jag till Fanny o vara där på kvällen med henne och Evelin vi kommer väl förmodligen kolla på nån film o så där medans alla andra ligger däckade i nått dike nånstans ;)
Men nu ska jag äta!

Yes!

Inlägget publicerades 2011-04-29
klockan 16:12:35
Jaaaa! jag fick igång min dator även fast jag har överskridit internet mängden ;P Men det går vääääääldigt långsamt men jag fick igång den iaf och det är det bästa ;) Men nu ska jag sätta på mig en tröjja för det blev jätte kalt ;)

hit och dit

Inlägget publicerades 2011-04-29
klockan 14:41:03
Goder dagens mina kära blogg läsare, hur är det? Med mig är det iaf bra har hunnit med väldigt mycket idag faktiskt även fast jag vaknade kl.11.00 ;) Har både varit till gymmet i en timme för att sedan duscha och fixa sig på en kvart o vara med Linnea vid ok o vänta på hennes buss, sen cyckla jagh hem igen o sen till ICa igen för att lämna ett paket och nu sitter jag här o äter lunch, kanske inte var så mycket saker men men ;)
Nu strax ska ajg iaf lägga mig ute i solen en stund men först ska jag äta upp min lunch så ha det bra! :)

godmorgon?

Inlägget publicerades 2011-04-28
klockan 12:43:13
Godmorgon eller ska man säga godmiddag? Usch vad fort lovet går det är redan torsdag och jag kommer aldrig hinnamed o göra det jag skulle vilja göra :s Men lovet har iaf varit toppen än så länge så jag ska väl inte klaga ;) Ikväll drar jag med Linnéa till Experium o kolla på Bio, blir Hur många lingon finns det i världen har inte så höga förväntningar  så vi får väl hoppas att den är bra :)
kommer inte bli så mycket bloggande nu resten av lovet för tydligen har jag överskridit internett mängden på min dator för den här månaden så om jag ska gå in på datorn måste jag gå in på den stationära och det är så drygt ;)
Menu vet ni det iaf, nu ska jag spela lite Sims som jag inte har gjort på flera år ;)

Död hund på gräsmattan

Inlägget publicerades 2011-04-27
klockan 15:47:33

E nu hemma igen efter två dagar i Uppsala och det startade ju inte så bra, så jag drog till gymmet o avreagera mig lite, och det funka faktiskt men nu känner jag mig bara helt slut och tom i kroppen ist, fan att allt ska vara så svårt!!
Men nu ska jag steka lite pannkaks rester och kolla till Hunden som ser helt död ut på gräsmattan ;)


On the Buss!

Inlägget publicerades 2011-04-26
klockan 18:53:06
Ja dp var vi on the buss då. Går ganska så segt men vi har kollat på Red riding hood så det flyter på ganska så fort ändå fast det är klart vi är bara i mockfjärd så nog är det långt kvar alltid ;) Men det går ju altid fortare hem eller? Men nu ska jag lägga ner datorn så jag inte spyr ner hela bussen.

Puss o kram

Snart hemfärd

Inlägget publicerades 2011-04-26
klockan 13:40:13
Ja då var det snart hemfärd då :( vill inte hem! det har varit så himla skönt att vara borta ett tag men nu är det slut och det är bara att åka hem igen. Har lite smått dåligt samvete för att jag har köpt så mycket, men det är ju ändå inte sååå jätte mycket.  Det jag egentligen verkligen behöver är ett par nya skor eftersom dom jag har är så sönder så dom rasar sönder när jag har dom på mig, men snäll som jag är köper jag ett par skor till mamma ist, jag funderar verkligen på att gå bort och köpa ett par men dom är ju sä dyra :/ men vi får se hur det blir nu ska jag iaf börja packa lite så kanske vi hörs sen ;)

.

Inlägget publicerades 2011-04-25
klockan 20:46:37
Det är fan inte lätt när det är svårt!

Tillbaka!

Inlägget publicerades 2011-04-25
klockan 17:28:59
då var man tillbaka i lägenhetn igen och är nu ett ant6al hundralappar fattigare och det blir ännu mer imorgon ;)
snart ska vi gå till thai restaurangen runthörnet här borta och äta oss riktigt mätta så sjukt god mat där :) Men nu ska jag byta om till lite svalare kläder och fräscha upp mig lite, det är så varmt så man blir ju svettig bara av att skriva det här ;) Men vi hörs sen!

Godmorgon!

Inlägget publicerades 2011-04-25
klockan 10:02:01
Godmorgon sunshines! just nu sitter vi i lägenheten här i Uppsala och äter frukost vi vaknade för ca. en timme sen och ska väl om ungefär en timme börja dra oss utåt. Igår när vi kom fram lämnade vi bara av grejjerna i lägenheten och gick sen till affären o köpte frukost sen köpte vi med oss lite sushi också.
Men nu ska jag äta upp min frukost som någon har förstört med att stoppa russin i brödet!! Men ha det bra så länge :)

Seeeeegt!

Inlägget publicerades 2011-04-24
klockan 19:00:34
Fan va segt det är att åka buss och tåg, och inte blir det bättre av att tåget nu är tio minuter försenat -.- Men det är inget man kan göra åt fram kommer vi ju alltid ;) Men vi har iaf ca 40 minuter kvar och jag är så sjukt hungrig så jag tror att jag spricker! Måste fan ha mat när vi kommer fram.
Lite rörigt inlägg kanske men jag vart tvungen att hitta på något att göra ;)

Uppsala!

Inlägget publicerades 2011-04-24
klockan 11:59:14
slänger upp ett lite inlägg här nu innan jag drar i mig lite mat och sedan sticker iväg till bussen. Det kommer väl kanske inte bli så mycket bloggande nu när jag är borta men annars berättar jag allt när jag kommer hem igen :)
Menu måste jag sticka så ha det bra! :-D

...

Inlägget publicerades 2011-04-23
klockan 23:30:48
♥Dont you love how every girls blog or profile is about that one guy and yet he never knows that every word is about him.

Stor städning!

Inlägget publicerades 2011-04-23
klockan 20:01:15
Har nu stor städat hela mitt rum i 4 och en halv timme, känner mig ganska så duktig faktiskt! :D Jag vet att ni tänker att det är lördag och påsk o allt vad det nu är, men jag fick nå ryck och hade bara sånn lust att börja städa och när jag ändå höll på kunde jag ju ta en rejäl en ;) Det ända jag inte har gjort är att städa ur garderoben men det gör jag en annan dag ;)
Annars har dagen varit ganska så slapp drog o skulle fika med Linnéa vid tolv med det blev en glass vid hallen ist. Sen följde jag med familjen upp på fjället o kolla runt lite och sen har jag ju städat och ätit påsk mat och nu sitter jag här ska alldeles strax gå o äta fruktsallad och sen ska jag börja packa för Uppsala! är så sjukt taggad, ska bli så himla kul!! :D

Herbie!

Inlägget publicerades 2011-04-22
klockan 18:47:09
Har varit en ganska så slapp dag idag, låg/satt ute i solen tills ca halv 4 då jag drog till gymmet o va där ica en timme. Sen jag kome hem har jag bara suttit o kollat på Lilla jönssonligan och Herbie (som går just nu) med bror min. Måste ju säga att Herbie e nog en av dom bästa filmerna jag vet ;)

Snart är maten klar och det blir jansons frestelse, som jag verkligen inte gillar, men mamma och pappa är så snälla så dom  grillar lite kykling åt mig! så himla gulligt av dom!! :D

Men nu ska jag kolla klart på Herbie!♥

Sommarvärme!

Inlägget publicerades 2011-04-22
klockan 11:29:43
Nu e det fan vår! Riktig sommarvärme och vindstilla, satt till och med ute och åt frukost så himla härligt när man kan göra så. Men nu ska jag ut och njuta av solen och försöka kopla bort mina tankar en stund så kanske vi hörs senare :)

Tänk om allt hade varit lätt

Shouting from the rooftop

Inlägget publicerades 2011-04-21
klockan 22:42:44
tjenis tjenis, sitter just nu o uppdaterar min iPhone med den senaste uppdateringen, som tar liiite för lång tid. Är så sjukt trött så jag tror att jag somnar på tangent bordet snart ;)
Men nu har jag iaf bokat biljetter till Uppsala :D vi åker på Söndag o stannar till på Tisdag, ska bli så skönt att bara få komma bort ett tag och slippa tänka på allt som snurrar i mitt huvud just nu och bara ha det skönt!
själv klart kommer det ju bli en massa shopping också, måste ju hitta ett par skrikiga skor till skolavslutningen, följer ju inte riktigt strömmen med vita maräng klänningar o svarta skor, man måste ju kommas ihåg på nått sätt, så varför inte bryta trenden lite? ;)

Men nu ser det faktikst ut som att det har laddat klart här så jag ska väl klicka av datorn o börja göra mig iordning för sängen :)

Lov!

Inlägget publicerades 2011-04-21
klockan 14:32:05
Ja då var det påsklov då, alltid lika skönt att slippa skolan ;) och man kan ju inte säga att det starta dåligt heller, sitter just nu ute i 19 graders värme och käkar glass och jag kan då säga att det är inte så smart o ha svarta jeans på sig, håller ju fan på o börja brinna det bränner så det götr ont :o
Men va fan man ska väl inte klaga ;)
Mamma ringde nyss också o sa att vi hade ett paket att hämta ut på ICA från nelly så vi får väl se vilka skor det blir :)
Men nu ska jag sätta på lite musik o njuta av solen en stund :)

Jävlar :o

Inlägget publicerades 2011-04-20
klockan 21:34:12
Jävlar nytt rekord 42 sidvisningar och 25 unika besökare!! var nog inte så dum idé att lägga ut en länk på facebook heller ;p kanske kan börja hålla mig över tio nu iaf :D

Har iaf typ precis kommit hem från säsongens sista slalom träning, alltid lika sorgligt :( Och speciellt eftersom det var sista träningen som jag kommer att vara med på, eller det kommer väl förmodligen bli nån träning, men inte många :(
Men nu ska jag krypa till kojs och hoppas på att morgondagen faller mig i smaken ;)

Bilder från träningen:

Hanna & Mimmi


Våran tränare Niklas var ganska så oöver vinnlig (säger manså?)


Den årliga avslutnings tårtan, blev tyvärr ingen skidbacke i år

Tro inte på ett ord jag säger för allt är sanning!

Inlägget publicerades 2011-04-20
klockan 16:26:44

Heyy Ya! Haft en bra dag? de har jag, eller jag den har väl inte varit nå mer annorlunda mot någon annan dag men jag mår iaf lite bättre idag än vad jag har gjort dom två senaste dagarna :) Har iaf precis kommit hem från gymmet där jag kört lite på crosstrainern (stavning?) Hade egentligen tänkt springa lite på löpbandet eftersom jag verkligen fasar för att springa ute, men eftersom den var upptagen blev det den andra saken ist ;)
Men nu ska jag värma på lite gulasch soppa o byta om lite för att sedan åka upp på (troligtvis) sista träningen på snö för säsongen, och vi avslutar med parrallell o tårta! ;D


Flum?

Inlägget publicerades 2011-04-19
klockan 21:29:02
Flum? jag? nej skulle inte tro det lite allmänt konstig ibland okej nästan alltid bara men va fan, ska man inte vara det då? tänk va tråkigt om alla var tråkiga o sura hela tiden! nej då är det bättre att vara lite konstig ;)
Och okej då jag är lite flum då och jag förstår inte hur folk står ut med mig men det är sån jag är och jag tänker inte ändra på mig. Tycker lite synd om dom ska gå fyra år på gymnasiet med mig ;P

Nu har jag iaf kommit hem från slalom träning, gick piss men så är det ibland. Men imorgon kanske det blir sista träningen så vi avslutar med tårta o saft och kör lite parallell, gillas starkt!!
Skulle vilja gå o lägga mig nu men eftersom kussarna är här kanske det är lite oförskämt? men va fan jag tror inte att dom bryr sig jag sitter ju lixom här och jag tror inte direkt att dom märkt att jag är borta ;)

Men godnatt iaf! :D

Rätt!

Inlägget publicerades 2011-04-19
klockan 16:33:56
Eftersom det blev fel storlek på skorna som jag beställde från nelly här för ett tag sen så skickade vi tillbaka dom, och det måste ha blivit något fel eftersom det har tagit sån himla tid men nu har jag iaf skickat ett mail till nelly o dom ska tydligen komma nu i veckan så jag hoppas! får väl se om det blir dom skorna sen då eftersom jag har sätt att vi nu är två stycken som har beställt dessa skor ;P Men va fan spelar det för roll om man har lika dana skor licksom? man går väl ändå inte runt o kollar på vad folk har för skor, eller? ;)
Kanske hittar några när jag är i Uppsala också så vi får se om det blir dom ;)

Sommar jobb

Inlägget publicerades 2011-04-18
klockan 19:51:58
Jävla sommar jobb! Här vill man åka till uppsala i två dagar o shoppa o ha det kul med Fanny, men då ska sommar jobb tas upp i diskutionen. Va fan de e klart att jag vet att jag måste ha ett sommar jobb o jag letar! O tror dom att jag ska göra av med 7000:- på två dagar eller?! Nej det ska jag inte! o sen att jag gör en stor grejj av det? fan heller det är väl ni som tjatar! O nu låter det till och med som att jag måste betala tåg biljetterna själv. Nej jag blir bara så less på allting! Jag måste fan bort härifrån ett tag om det så bara är till härbrett i en natt jag orkar fan inte med min familj o allt som händer just nu det är bara för mycket!
Allt är för mycket just nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka skölja bort gråten som sitter i halsen

Busig.se

Inlägget publicerades 2011-04-14
klockan 21:34:27
Nu hoppas jag att dom flesta har gått o lagt sig eller iaf inte läser mig blogg utan gör det imorgon efter att ni kommit hem från skolan ist. För eftersom att jag kan vara lite busig ibland så ska jag vara det imorgon också ;) jag ska nämligen skolka lite grann (A) Men det är ju inte så mycket skolk när både mamma och pappa tycker att jag ska göra det, eller? ;) Men jag skiter iaf i skolan imorgon o drar upp på fjället o kollar på killar ist ;) o hejja på bror min kanske hade varit snällt också ;) Så om ni nu läser detta så har ni inte sätt det här ;)

Ha en bra kväll alla (få) bloggläsare :)

Home!

Inlägget publicerades 2011-04-13
klockan 15:20:24
Då var man hemma från ännu en i skolan. Dagen började med att vi hade nationellt prov i engelska uppsats kan ju inte riktigt säga att det gick bra, så sjukt konstiga ämnen o skriva om :s men man ska väl kunna skriva om allt ;).
Resten av dagen kommer jag förmodligen inte göra så mycket blir nog att vila lite eftersom jag fortfarande har ont i huvudet av snuvan och krachen igår, och sen blir det ju en tidig uppgång imorgon eftersom jag ska vara föråkare på Sälen cup. Kommer ju vara sjukt bra väder imorgon också så jag måste ju vila så jag orkar med o steka lite också ;)
Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn o gå ut i solen en stund :)

Björnrike

Inlägget publicerades 2011-04-11
klockan 21:20:19
Ja då var jag framme i Björnrike har varit här i ungefär en timme och ska väl snart gå o lägga mig, besiktning kvart i 8 imorgon, tänk att man orkar med sånnt här ;) Blir ju förmodligen inget inlägg imorgon eftersom det blir en ganska så späckad dag, men på onsdag blir det skola och nationellt prov ;)
Men nu ska jag gå o krypa ner i sängen! :)

Inte mycket skola

Inlägget publicerades 2011-04-10
klockan 17:56:27

Nu snart kommer resten av familjen hem, ganska så skönt faktiskt men det hade ju inte skadat att vara ensam en liten stund till men också lite skönt att man slipper göra allting själv ;)

Den här veckan blir det inte så mycket skola, åker till Björnrike imorgon kväll o tävlar där på tisdag sen är jag i skolan på onsdag sen är jag ledig på torsdagen sen är jag i skolan på fredan och eftersom det är nationellt prov på onsdag blir det ju inte så mycket "skola" då heller ;) Men det är bara skönt ;)

Men nu ska jag värma lite mat och sen har jag lovat mig själv att gå o lägga mig tidigt ikväll, hoppas jag ia

Men hare så bra så länge! :)♥


Irriterad!

Inlägget publicerades 2011-04-10
klockan 11:14:38
Fan vad irriterad jag blir på folk, att man kan vara som två olika personer när man träffar personen med andra och själva o sen är man en helt annan person när man skickar sms. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att prata! men men så är det väl bara att gilla läget ;)

Idag kommer iaf Malin hit en sväng får se vad vi hittar på kanske tar en fika eller nått o bara pratar eftersom jag kan prata om allt med henne! vi har ju lite o prat om nu när vi inte har sätts på ett tag ;)

Slänger upp en bild på snyggingen också ;)


Dumpad!

Inlägget publicerades 2011-04-09
klockan 10:00:13
Fan va dåligt jag har sovit inatt! vakna minst tio gånger av att det lät som att hela huset skulle rasa :s O det blåser fortfarande lika mycket, lite små läskigt faktiskt :o

Blev ju ingen bloggning igår kände att jag inte hade riktigt med tid eftersom Sofia var här, men vi hyrde en film iaf gjorde tacos o bara myste och pratade om våra problem ;) Men senare på kvällen dumpade hon mig o åkte hem så jag la mig i sängen o kollade på en till film innan jag somnade.
Idag kommer jag förmodligen inte göra så mycket eftersom jag är så himla förkyld men jag kanske får lite sällskap ikväll men det visar sig ;)

Tråkigt!

Inlägget publicerades 2011-04-07
klockan 20:37:39
Har så himla tråkigt just nu! Vet inte vad jag ska göra heller känns som att jag bara går o stoppar i mig saker hela tiden ;P Men men ska väl gå o lägga mig snart ändå eftersom jag måste gå upp tidigt imorgon för o gå ut med vovve ;) Men jag ska väl plocka ihop lite på rummet nu eftersom Sofia kommer imorgon, vill ju inte att hon ska få sig en chock ;)
föresten vore jätte snäll om någon skulle kunna förklara för mig hur man länkar till sidor och "bäddar in" youtube klipp eller va det heter ;) Tack på förhand ;)


Macarons

Inlägget publicerades 2011-04-07
klockan 17:02:13

Chaoo gays! Har nyss kommit hem från en mysig fika med några vänner på bullans, åt massa fika som jag ongrar lite nu men jag åt iaf för första gången en macarons med hallon smak, så himla god! :-D mitt favorit fika för stunden ;)
Är iaf ensam hemma just nu, huset var helt tomt när jag kom hem :-( men det är skönt det me ;-)
Ska väl snart ta o äta lite mat men först ska jag låta fikan sjunka lite o åka till ICA för o köpa nått o dricka o äta till det nationella provet i engelska först.

Byebye!


Härligt väder! :D

Inlägget publicerades 2011-04-06
klockan 14:53:46
Har nyss kommit hem från skolan o sitter nu ute i den härliga solen! Fan va skönt det är med fint väder, har redan glömt bort den regniga dagen som förstårde mig dag igår ;) Men ikväll blir det iaf träning igen men nu i fint väder iaf, synd bara att snön ska töa så mycket kommer ju bli slask i backen :(

Föresten idag är det sista dagen som resten av familjen är hemma, så från och med imorgon fram till på söndag är jag ensam hemma! :D Sofia kommer o gör mig sälskap på fredag men på lördag får vi se vad det blir ;)

Nej nu ska jag sätta ifrån mig datorn lite o mysa i det härliga vädret, bli lite brun i ansiktet också kanske? ;)

Träning!

Inlägget publicerades 2011-04-05
klockan 16:27:09
Har nyss kommit hem från ennu en dag i skolan, hade ju nationellt prov idag som faktiskt gick helt okej förutom att jag hoppade över sista fråga för att jag inte orkade skriva något mer ;) Men annars har dagen varit bra avslutade dagen i skolan med att kolla på nån typ teater eller något, som förövrig va allmänt konstig ;), Men just nu sitter jag o iaf o väntar på att pastan ska bli klar o sen bli det träning i regnet! ;)

Tjaoo

Inlägget publicerades 2011-04-04
klockan 19:59:04
Tjaoo alla glada! Dagen idag har gått ganska så fort hade NO nationella i skolan som förövrigt gick helt okej eftersom jag inte kunde ett piss, fast det är ju klart om man inte pluggar kan man inget heller ;) att jag aldrig ska lära mig att man måste plugga!
När jag kom hem tröck jag i mig lite mjölk i flingor och två muffinsar (herregud måste sluta med sånnt där inte bra inte bra) sedan drog jag iväg till gymmet för lite snabb träning eftersom jag har sån träningsverk från i lördags.
Men nu sitter jag här iaf o ska väl snart hoppa in i duschen känner mig lite äcklig just nu, men sen bli det väl inte så mycket mer, blir väl att börja ladda inför morgondagen ;)

Kramisen!

P.S. Något jag hatar är när folk skickar ett sms och man svarar på det men sen får man inget mer svar, vafan de var ju den personen som börja inte jag då borde den väl fortsätta skriva inte bara ett tja ;) eller? D.S.

Jag vet!

Inlägget publicerades 2011-04-03
klockan 16:50:43
Jag vet jag har varit sjukt dålig på att blogga nu på slutet, men jag har verkligen inte velat eller haft något att skriva om.
Men det har iaf hänt mycket under tiden jag har varit borta, jag har lyckats nå en av mina drömmar, jag kom in på elit gymnasiet i malung, jag har varit i gällivare på YJSM, jag har skadat mig o gjort en massa annat tok.
Annars har detr bara varit det gamla tråkiga o inget nytt, men det är så mitt liv ser ut just nu ;)

Eftersom jag läser Paow´s blogg såg jag att 118 800 har gjort så att man kan skicka mms nu, o precis som paow var jag ju tvungen att testa detta så jag gjorde precis som henne o skickade in en bild på mig o frågade vilken kändis jag är lik


Bilden:


Svaret jag fick av 118 800:
tja sötnos! Du ser precis ut som en ung Megan Fo, fast kanske ännu snyggare! Skulle inte förvåna mig om du växer upp och blir fotomodell eller kanske skådespelerska! Ha en toppendag! kramar från oss på 118 800.

Ja det var ju inte helt fel att få det svaret, efter min dåliga start på dagen blev den med det här svaret iaf lite bättre! ;)

P.S. testa ni också lite kul faktiskt ;) D.S.


RSS 2.0