Förkyld as hell!

Inlägget publicerades 2012-03-29
klockan 19:03:08
Ja jag orkar inte berätta hur det gått i Almåsa, jag orkar heller inte berätta varför jag stack iväg till Åre igen i måndags. Så därför skippar jag det! Sitter nämligen i soffan med papper fulla näsan och huvudvärk som tar kål på mig, så jag skippar det mesta idag och hoppar ner i sängen.

Peace

Åre/Duved

Inlägget publicerades 2012-03-23
klockan 18:12:24
Sitter i stugan i duved efter att spenderat en dag ute i regnet, känns väl ganska sådär att man åkte ifrån det härliga vädret som vi har hemma i Sälen just nu. Men Åre är faktiskt helt okej ändå. Vart en sväng in i Åre by också (är ju ett måste när man är här) får se om det blir en sväng imorgon också. Nu snart ska vi dra och käka lite sen är det dags att börja ladda inför almåsa imorgon. Är faktiskt inte ett dugg nervös än och jag hoppas det fortsätter så.

Såhär skulle det sett ut i stället!

Got my middle finger up and I don´t give a fuck!

Inlägget publicerades 2012-03-22
klockan 12:45:05



Hemma i Sälen igen över dan innnan vi åker till Åre lite senare idag! Brorsan ska köra guldhjälmen så ska bli kul o kolla lite på det och sen på lördag åker mamma och jag till Almåsa för GS SM. Kommer ta den tävlingen lite som den kommer inte ta den alltför seriös för då kan det nog gå illa. Men nu blir det nog en sväng till gymmet innan jag tar tag i packandet.

Mitt Älskade Stelvio!


So Fucking True!

Inlägget publicerades 2012-03-20
klockan 22:42:22





En tusingfoting som har typ tusen ben!

Inlägget publicerades 2012-03-18
klockan 17:15:15
Sitter just nu och kollar på djungelns drottning och herregud vilka blåsta personer det finns och samtidigt som man blir så trött på dem är det så sjukt kul att kolla på. Men man kan ju undra hur dem tänker ibland!
haha
Annars så har dagen varit riktigt bra, började med att kolla på världscupen sen drog jag upp och tränade med Ludde och Lars, en riktigt bra träning! det var ett tag sen jag åkte så bra som jag gjorde sista åket! riktigt skönt att få kännslan tillbaka. Så nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska komma hem så jag myser mig ner i fotöljen och fortsätter kolla på när folket för bort sig!

Mys kväll!

Inlägget publicerades 2012-03-17
klockan 21:07:56

De bästa med att vara ensam är nog att man kan göra vad man vill när man vill, låg t ex i badet i en timme och bara njöt med ansiktsmask, chips o dipp och en tidning. Och nu sitter jag och äter middag framför tv´n i morgonrock klockan nio på kvällen. JO det är faktiskt ganska så skönt, men visst hade det varit roligare om man varit fler, eller ja iaf en till ;) Men nu ska jag stoppa i mig det sista av maten sen blir det glass och jordgubbar!
Kram!


Botten

Inlägget publicerades 2012-03-16
klockan 15:44:03
Att må bra verkar ju vara väldigt underskattat för min del just nu! Jag har mått dåligt för men nu är jag på botten. Botten av bottentown. Men jag kämpar på för jag ska fan tillbaka om jag så ska döda en del av mig själv!


hm....

Inlägget publicerades 2012-03-15
klockan 19:06:22
Gud va svårt det kan vara att skriva en rubrik ibland, fantasin vill inte riktigt sammarbeta.
Annars så har det varit en ganska så chill dag åkte till skolan vid 8 för att skriva en enkät om gymnasiet, sedan hade vi tre timma engelska och sen var dagen slut. Vart lite skid fix mellan engelska lektionerna och en spingpass efter alltihop. Alltså en helt ok dag. Nu ska jag krypa ner i mys kläderna och köra mig nån middag, sen blir det nog nån film.
Ha en mysig kväll


Dålig dag!

Inlägget publicerades 2012-03-14
klockan 21:14:53
Ja den här dagen är ju ingen man vill komma ihåg. Börjar med tidig morgon= jobbigt sen går åkningen åt H-vete och uppe på det så får jag springa runt och leta efter min skit telefon som jag tappat bort efter skidpasset, som jag sedan hittar i väskan som jag letat i fyra gånger innan. Nej denna dag glömmer vi! imorgon är en ny dag och den ska absolut bli myckey bättre PUNKT! drar även hem till Sälen i helgen och tar hand om huset när dom andra i familjen är på tävling. Men det gör mig inte speciellt mycket! Nu ska jag göra mig en macka och sätta igång en film och glömma denna värdelösa dag.

Tidiga mornar!

Inlägget publicerades 2012-03-13
klockan 21:11:19
Om man ska nämna något dåligt med att gå på ett skidgymnasium måste vara dom tidiga mornarna, men egentligen.. vad gör det när man får åka skidor? men att åka 06.15 från baracken är ändå liiite för tidigt för min del och jag har ändå lätt för att gå upp på morgonen, jag lär ju ändå sätta klockan på kvart i fem fast jag vet att jag bara behöver en halv timme på mig att äta frukost osv. Men har ju ändå den där ganska så dåliga vanan att jag sätter klockan mycket tidigare än vad jag egentligen behöver, men det kan ju vara bra ibland också ;)
Nej men efter detta inlägg känns det som att krypa till kojs är en ganska så bra idé!  

Jag är tillbaka!

Inlägget publicerades 2012-03-12
klockan 20:15:29
Nu har jag lämnat in min telefon på lagning och fått en lånetelefon så länge. Så nu är jag tillbaka innom kontakt igen. Telefonen är ju dock inte direkt den bästa, kan knapt sätta den på ljudlöst men den funkar och jag kan ringa med den, och det räcker gott och väl för mig!
För att lämna mitt telefon kaos så kan jag berätta vad jag har haft för mig idag. vaknade vid 8 och kunde verkligen bara ligga i sängen och dra mig eftersom jag inte började skolan förrän 10.40 sen vart det skola hela dagen ett snack med tränarna och nu har jag precis varit på gymmet en sväng. Så nu ska jag krypa ner i soffan med en stor kopp thé och mysa en stund. Imorgon börjar vi inte förrän 11.10 så då blir det en lång sovmorgon!

Left alone!

Inlägget publicerades 2012-03-10
klockan 18:05:21
Sitter just nu med värmlänningarna i en stuga i Funäs eftersom pappa har lämnat mig här för att åka hem och jobba. Fick nämligen reda på igår att det är en FIS tävling här imorgon, som jag då självklart ville åka. Så då vart vi snabt leta reda på boende och det fick bli med Elvis och Anna vilket jag inte har ett dugg emot. Då kanske ni undrar hur jag tar mig hem härifrån, jo då åker jag med Dennis eftersom han ska till Malung. Så allt löste sig till slut med lite om och men, så imorgon då ska jag köra som bara den inget ska stoppa mig!


Utöver detta så har även min telefon gått sönder så därför går det alltså inte att nå mig någonstans förutom på facebook så om någon av er skulle vilja få tag på min skicka iväg ett medelande där!
Det var allt från mig för ikväll!

Funäsdalen

Inlägget publicerades 2012-03-08
klockan 14:32:35

Ja bloggandet har väl inte varit det bästa nu på slutet men jag befinner mig i Funäsdalen på YJSM så bloggandet har inte legat i fokus men jag åter kommer när jag är hemma igen!


Kony2012

Inlägget publicerades 2012-03-07
klockan 16:00:39

Allt vill inte riktigt som jag vill just nu, men jag försöker lägga upp en video men det vill inte riktigt fungera så därför lägger jag upp detta: http://vimeo.com/37119711 som ni måste kolla på! det är viktigt att Joseph Kony grips och att alla hans barn soldater får återförenas med sina föräldrar! Sprid detta!


Mysig dag!

Inlägget publicerades 2012-03-02
klockan 19:09:16
Har haft en trevlig dag med Sara i backen och det började med väldigt fint väder också dock väldigt mycket blåst, men sol fick vi i alla fall. men vid ett kom molnen så vid halv två gick vi in och tog en fika och där satt vi till tre och bara pratade. Ikväll blir jag bara hemma med familjen och det bjuds på grillat kött och mys kväll. Vad morgon dagen bjuder på får vi se, men förhoppningsvis bara en mys dag på fjället utan att vara i backen!

RSS 2.0