Fy Fan!!!!

Inlägget publicerades 2011-08-17
klockan 22:43:37
Fy fan säger jag bara! Fy fan. Men nu är det i alla fall över! efter att ha satt på oss ögon bindlar kört runt oss i en bil för att sedan stänga in oss i ett rum dränkt oss med vatten och grädde och choklad sås sitter jag här nu i sängen och har skrubbat hela kroppen! fy fan för nollning asså, jävlar va 96;orna ska få nästa år!
Luktar fan fortfarande grädda :s Nej kul var det då verkligen INTE! Men nu är det iaf gjort och jag hoppas att jag inte behöver utstå något mer detta år!

Första dagen- Check!

Inlägget publicerades 2011-08-17
klockan 19:34:27
Då var fösta dagen i skolan avklarad, känns bra när man startar med ett matte prov :s man kan ju undra hur resten av året blir nu när vi börjat så här tuft! ;) Men det blir säkert bra. Känns lite konstigt att vi är helt ensamma på hela skolan, så det kommer väl kännas ännu konstigare när vi kommer tillbaka från lägret när alla andra i skolan också har börjat och gått en vecka redan ;) Men nu kallar sängen så ska väl krypa ner där och återhämta mig efter dagen och plåstra om foten lite.

Inte redo!

Inlägget publicerades 2011-08-16
klockan 13:23:52
Känner mig inte alls redo att börja packa in i bilen och dra till malung för att sedan börja skolan imorgon! Inte än.Jag hör hur mina gamla klass kamrater pratar om hur kul det ska bli att flytta, att få komma bort härifrån och börja om på nytt. Men jag som bara flyttar 6 mil bort är inte alls redo, jag är inte redo för ett nytt liv. Nej jag vill vara hemma ett tag till och att vi ska åka till Österike på lördag gör inte saken bättre. Men man för göra det bästa av saken för det kommer ju förmodligen bli bra till slut! Men just nu känns allt bara förjävligt rent ut sagt. Men bara vi kommer iväg i bra tid iad gkommer det nog ordna sig!
känner att bilden passar in på mitt humör just nu!

Regn.

Inlägget publicerades 2011-08-15
klockan 12:43:27
Herregud vad det regnar, det dånar i hela huset! Ja vad är det man brukar säga, Svensk sommar! Därför kryper jag nu ner under täcket och slår igång en film. Synd bara att jag måste ut i regnet senare idag, men vi får hoppas på att det har lugnat ner sig till dess. Vad dagen annars har att erbjuda vet jag inte riktigt, hade lagt upp en jätte bra plan för dagen igår men det gick åt skogen när jag vaknade till det här och insåg att jag också måste till malung. Aja det blir nog bar bara jag får tag på Linnea! ;)

Hello!

Inlägget publicerades 2011-08-11
klockan 23:33:32
Hello blogg readers! sitter nu hemma i min säng i Sälen och har precis fått igång internettet i min nya dator, känns så jävla gött att äntligen ha en egen dator igen! Det är alltså en utav presenterna jag fick i onsdags fick även ett överkast till sängen i lägenheten plus en lakan sätt och en handduk, kanske inte dom roligaste sakerna (förutom datorn) som man kan få kanske men det behövs! idag fick jag ytterligare några presenter av mina underbart gulliga vänner, fick ett par jätte fina örhängen och en ring av Emelie och Lisa och ett jätte fint hjärta av Johanna! Ni ä-r så gulliga! :D men nu ska jag sätta igång en film och mysa ner mig i sängen så ha det så bra! :)

WIIIEEEE!

Inlägget publicerades 2011-08-09
klockan 22:13:49
Iiiiiiiii magen börjar redan pirra tror nog inte att jag var växt upp riktigt än, har fortfarande den där roliga känslan i magen som man alltid hade när man var liten dan innan man fyller år, har dock inte räknat ner dagarna redan en månad innan, hade till och med glömt bort att jag fyller år imorgon sommaren har gått för fort för det ;) Men nu kommer kännslan som är så härlig, vill bara gå och lägga mig och få 10 Augusti så fort som möjligt. Men än ska jag inte gå och lägga mig ;) ska gratta mamma lite mer innan och planera morgon dagen lite mer ;)


...

Inlägget publicerades 2011-08-08
klockan 20:27:14
Känner att allt inte riktigt går min väg just nu, allt är bara åt helvete och jag vet fan inte vad jag ska göra längre orkar bara inte med det! Kanske är bra att jag flyttar och får klara mig själv och göra precis vad jag vill ett tag och bara strunta i allt! få vara med vem jag vill och när jag vill och starta om på nytt! Och för att lätta upp stämningen lite i detta tråkiga inlägg kan jag ju säga att lägenheten är öppen för besök 24/7 ;) ska väl försöka baka nån tårta med johanna på torsdag också så blir väl ett litet födelsekalas med min små gulliga vänner från malung på torsdag! ;)

RSS 2.0