Sega dagar

Inlägget publicerades 2011-11-23
klockan 18:36:57

Innan denna vecka längtade jag tills vi fick schemat för period två, vilket innebär 2 dagar skola och fem dagar ledigt i veckan. Men nu har jag suttit hemma i två dagar förutom gymbesök och jag blir tokig på mig själv! Dagarna är så sjukt sega!:o inte orkar jag röra på fläsket o hitta på något heller. Så därför blev jag väldigt glad när jag fick reda på att både imorgon och på fredag blir det åkdagar i Trysil. Därför är det nu dags att börja höra i ordning matsäck!


Chock!!

Inlägget publicerades 2011-11-22
klockan 22:46:20

Dagens chock kom när vi fick reda på att en kommande PRAO elev inte har Facebook! Herregud vart har världen tagit oss för det första; man är konstig om man inte har Facebook (man har ett liv skulle jag säga) och för det andra tror folk att bara för att man skriver saker på Facebook är det okej, man utrycker sina känslor på ett sätt som man aldrig skulle göra någon annanstans än framför skärmen. Ingen bryr sig egentligen, man vill bara få folk att tro att man gör det. Facebook har blivit en personlig dagbok om nästan alla dina tankar som alla kan läsa
Jag kan inte säga att jag är nå bättre. Jag är nog en av dem som över konsumerar (om det är rätt ordval) Facebook mest. Jag kan ha kollat igenom alla nya statusar gillat dom jag tyckte var bra för att sedan två minuter senare gå in igen för att kolla alla statusar igen även fast jag nästan är helt säker på att det inte kommit någon ny. Man har inget riktigt liv, man har ett Facebook liv! De e ju fan inte okej egentligen. Men nu ska vi heller inte säga att det bara för dåliga saker med sig för det finns gott om bra saker också!

En stor eloge för er som orkat läsa detta, själv skulle jag slutat vid andra raden ;) men ha en bra kväll o se till att kanske tänka nästa gång ni skriver ut era känslor!


Samhällskunskap

Inlägget publicerades 2011-11-09
klockan 09:34:56
Tänkte visa er hur effektiv jag är på lektionen
så därför bjuder jag på den här! ♥



118800

Inlägget publicerades 2011-11-07
klockan 22:29:27

Vem är Greta Nilsson?

Greta är en tjej som lite smått galen av sig och mer än gärna slänger sig upp på bardisken en utekväll för att dansa tillsammans med någon snubbe som hon raggat upp i kön. När hon inte är ute och slirar så brukar hon hänga med sina kompisar och busringa till heta linjen för att låtsas vara en brunstig gammal tant vid namn Agda. Mvh 118800

Haha man kan ju inte annat än älska 118800


Loppis

Inlägget publicerades 2011-11-06
klockan 10:48:45

Sitter just nu uppe på sälfjällstorget och hjälper mamma på loppis, hade ändå inget att göra idag så då kunde jag lika gärna sitta här. Har ju redan gjort ett inköp så dagen kanske inte blir så dålig i alla fall ;)


Beslutsångest!

Inlägget publicerades 2011-11-05
klockan 17:07:12

Att det ska vara så svårt att bestämma sig ibland, som nu t ex jag kunde verkligen inte bestämma mig om jag skulle stanna i Malung eller om jag skulle åka hem o när det var 4 min kvar innan bussen skulle gå bestämde jag mig för att åka hem. Vilket jag nu kanske ångrar men jag är inte säker! Sitter i alla fall på bussen på väg hem och vi får väl se vad kvällen har att erbjuda, har ju livat brorsan att hyra film så det får väl bli det då.


botten.....

Inlägget publicerades 2011-11-01
klockan 18:18:32
Ursäkta att jag inte har bloggat på ett tag nu, men jag har haft fullt upp med allt, har t ex varit till stockholm fram och tillbaka igår för att kola foten så nu går jag bara runt o väntar på att dom ska ringa upp och säga hur bliderna såg ut. Sen är inte mitt liv på topp just nu, allt det här med foten har tagit allt ur mig. Jag orkar ingenting och allt känns bara så meningslöst, därför har jag ingenting att skriva här just nu utan jag återkommer när jag fått veta vad det är för fel på foten och förmodligen mår lite bättre. Hare gött så länge!

RSS 2.0